Kaj je za vas prevara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
*mala* napisal/-a:v-e-s-n-a napisal/-a:No ja....jaz se vedno ne vidim razloga, zakaj bi sla skupaj k enemu domov....pijana se vsedeta v taxi, najprej odpelje k enemu domov, nato k drugemu. Problem resen.
Ne živimo vsi v mestih
Točno tako. Pri nas so taxiji, ampak daš za 10km 10€, če grem pa vn v Lj imam pa do doma več kot 60km. Itak, da se bolj splača prespati.
Glede spanja: recimo, da sem bisexualka in bi prespala s prijateljico. Ker bi me zeblo ponoči, ne bi mogla zaspati ali bi rabila koga zraven mene, bi se objeli. Je to zate varanje?
Po mojem mnenju, objemanje ni panike dokler ni spolne privlačnosti. Torej frend, ki ti je kot brat in obratno, te lahko objame itd. (imo). Potem je za vas varanje tudi to, da me frend kdaj zmasira in js njega?
A goal without a plan is just a wish.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ajča napisal/-a: Potem je za vas varanje tudi to, da me frend kdaj zmasira in js njega?
Ja. Moj ni klošar, ki si ne bi mogel plačati masaže, če ga boli hrbet. Če pa ni za profesionalno masažo, ima pa doma dekle, ki ga bo z veseljem zmasirala. V tisti uri, ko se dobi s prijateljico, se IMHO ne rabita masirat
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Ajča - Cosmopolitanka
Samo zanimalo me je. Moj frend je itak gay, tako da fanta nič ne moti, če se slečem pred njim ali da me kdaj zmasira. Sama ne bi zganjala panike, če bi fanta zmasirala kakšna dobra prijateljica ali punca od brata, dokler bi vedla, da ni nobenega erotičnega naboja oziroma drugih namenov, ki jih opazim na 100km. V takšnem primeru bi me motilo, če bi pa vedla, da nič ni med njima in se na tak način ne privlačita, potem pa kar.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Če te zebe, se pokriješ z eno debelejšo odejo ali še z eno odejo.
Meni na kraj pameti ne pride, da bi se s tipom, ki ni moj fant, objemala v postelji, "ker bi me zeblo".
Tako je.
Meni na kraj pameti ne pride, da bi se s tipom, ki ni moj fant, objemala v postelji, "ker bi me zeblo".
Ja. Moj ni klošar, ki si ne bi mogel plačati masaže, če ga boli hrbet. Če pa ni za profesionalno masažo, ima pa doma dekle, ki ga bo z veseljem zmasirala. V tisti uri, ko se dobi s prijateljico, se IMHO ne rabita masirat wink
Tako je.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
To, kar je blo že omenjeno - taxi, če pa je to predrago, pa: a noben nima kavčev doma? Men tud ne bi blo prijetno vedet, da se tip stiska z eno (med drugim kao ker nekoga zebe ), ki nisem jz.~NIA~ napisal/-a:recimo da je splet okoliščin tak, da sta fant in punca (prijatelja) skupi na nekem žuru, se oba preveč napijeta in gresta spat k tistemu, ki je bližje (sam) doma in spita skupaj v postelji.
(sklepam iz tega, ker praviš da je nekdo sam doma, se pravi = pri starših in ne v skromnem študentskem stanovanju (tralala, niso vsa študentska domovanja skromna), kjer je manjša možnost za kavč)
-
Ajča - Cosmopolitanka
Super je za tiste, ki imate fanta skos na razpolago. Midva se več dni ne vidiva in res se mi zdi škoda denarja za masažo dajat vedno, ko me prime, ker ga nimam toliko. Velikokrat, ko se vidiva, je preutrujen, da bi me zmasiral in ga takrat ponavadi samo jaz . Konec OT
Če bi se on kar tako k eni stiskal, tudi meni meni ne bi bilo prav
Če bi se on kar tako k eni stiskal, tudi meni meni ne bi bilo prav
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ko že ravno pišete o tem, da kolegi drug pri drugem prespijo, me zanima kaj pravite na sledečo situacijo...
Zaseden tip gre s svojim avtom en večer v cca. 85 km oddaljen kraj, da se dobi z dvema kolegicama. Bli so mnde v enem lokalu in se je druženje ful zavleklo in je tip že dost zaspan ratal. In pol je samska kolegica predlagala, da lahk on prespi pri njej doma. Tko, da je pol tip prespal pri njej doma z njo v isti postli!
Kaj pravite na to...je za vas to varanje ali ne? Bi verjele svojemu tipu, če bi vam rekel da se med njima ni nič zgodilo?
Ta kolegica živi v hiši, tako da imajo zihr kak kavč kjer bi tip lahko prespal, ampak je spal z njo v isti postli, sm se kao nista niti dotaknila. Pa tud glede na to, da je tip bil s svojim avtom, bi lahko šel že prej domov, ne pa da je sedel tam dokler ni ratal že čist zaspan. Jaz sem dobila prav občutek kot, da je čakal, da ga bo katera izmed njih povabila k sebi domov prespat. Drugače pa tip ni pil alkohola, tko da neb blo panike, če bi šel na cesto (ok, če ne štejemo zaspanosti).
Tole je dejanska situacija od ene moje znanke in je čist napsihirana, ker ne ve kaj naj zdej nardi, ker se počuti čist izdano, ker ji je to tip naredu.
Zaseden tip gre s svojim avtom en večer v cca. 85 km oddaljen kraj, da se dobi z dvema kolegicama. Bli so mnde v enem lokalu in se je druženje ful zavleklo in je tip že dost zaspan ratal. In pol je samska kolegica predlagala, da lahk on prespi pri njej doma. Tko, da je pol tip prespal pri njej doma z njo v isti postli!
Kaj pravite na to...je za vas to varanje ali ne? Bi verjele svojemu tipu, če bi vam rekel da se med njima ni nič zgodilo?
Ta kolegica živi v hiši, tako da imajo zihr kak kavč kjer bi tip lahko prespal, ampak je spal z njo v isti postli, sm se kao nista niti dotaknila. Pa tud glede na to, da je tip bil s svojim avtom, bi lahko šel že prej domov, ne pa da je sedel tam dokler ni ratal že čist zaspan. Jaz sem dobila prav občutek kot, da je čakal, da ga bo katera izmed njih povabila k sebi domov prespat. Drugače pa tip ni pil alkohola, tko da neb blo panike, če bi šel na cesto (ok, če ne štejemo zaspanosti).
Tole je dejanska situacija od ene moje znanke in je čist napsihirana, ker ne ve kaj naj zdej nardi, ker se počuti čist izdano, ker ji je to tip naredu.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Whatever. Spiješ en red bull/kavo, zaspanost mine in greš domov Če lahko js sredi noči prevozim 500 km, jih pa on lahko 85 Pa še to spanje v isti postelji, čeprav ona živi v hiši, vsaj na tla bi se dal. Če še ni očitno: ne , nebi verjela.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^agreed.
OK, ne vozim in ne vem kako je s tem, ampak če je res bil tolk utrujen, sem vedno mnenja, da je boljš ne vozit, ampak - halo, ne, ne razumem zakaj je blo treba v isti pojstli spat.
OK, ne vozim in ne vem kako je s tem, ampak če je res bil tolk utrujen, sem vedno mnenja, da je boljš ne vozit, ampak - halo, ne, ne razumem zakaj je blo treba v isti pojstli spat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
In ona na boljšem brez tipa, ki mu ni jasno, da bi se pač bolj spodobilo spat na kavču - pa bi bil mir v hiši.Horus napisal/-a:Se strinjam glede tega, da je boljš, da s tipom končata. Ampak zato, ker bo na boljšem z žensko, ki mu bo dejansko zaupala.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ja je tip tudi sam rekel svoji, da bi se ji lahko komot zlagal in ji rekel, da je spal na kavču, sm da hoče bit iskren do nje in da ji pove, da sta bla s kolegico v isti postli in da se res niti dotaknila nista.
Ok se strinjam, da res ni tko fajn spat na kavču... Sm je tud mnde reku, da je blo to okol 3h ponoč in da je ob 7h zjutraj že šel od nje...tko da teh par urc tud ni bil nek kakovosten spanec in js vem, da če bi spala tok mal, da bi bla še bolj sfukana kot pred tem, ko sem šla spat pa, če bi spala na postli/kavču/tleh... Tko, da še zdej ne vidim razloga zakaj ni mogel it prej domov, preden je zaspan ratal. Pa tud do hiše od kolegice je še 20 km vožnje... Tko, da je vse skupi še dodatnih 40 km naredu, da je prespal pri njej, pa bi bil lahko že na pol poti domov.
Ok se strinjam, da res ni tko fajn spat na kavču... Sm je tud mnde reku, da je blo to okol 3h ponoč in da je ob 7h zjutraj že šel od nje...tko da teh par urc tud ni bil nek kakovosten spanec in js vem, da če bi spala tok mal, da bi bla še bolj sfukana kot pred tem, ko sem šla spat pa, če bi spala na postli/kavču/tleh... Tko, da še zdej ne vidim razloga zakaj ni mogel it prej domov, preden je zaspan ratal. Pa tud do hiše od kolegice je še 20 km vožnje... Tko, da je vse skupi še dodatnih 40 km naredu, da je prespal pri njej, pa bi bil lahko že na pol poti domov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov