Kaj je za vas prevara?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Larisy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Larisy » 22. Avg. 2010 8:31

Lepo pozdravljene punce!

Prosila bi vas za pomoč saj nevem kakšno je pravilno odreagiranje v mojem primeru...
Imam fanta s katerim sva skupaj skoraj eno leto. Pred nekaj dnevi sem se bolj za hec skušala vpisati na njegov profil na netlogu saj nisem vedela njegovega gesla in glej ga zlomka geslo je bilo pravilno. uporabila sem geslo ki ga ima za facebook katerega je enkrat vpričo mene uporabil ampak si nisem niti približno mislila, da uporablja istega za netlog.
in kot seveda se nism mogla upret temu da sem šla gledat pod njegova sporočila.vem da ni lepo ampak nisem se mogla upreti.in tam sem videla da se pogovarja s tremi ženskami.sicer ni nič takega zanekrat pisal kar bi me moralo skrbeti ampak naj omenim, da na netlogu nima napisano da je v razmerju temveč ima pod tem kaj išče tudi razmerja za kar vem že dolgo in sem mu že na začetku zveze rekla zakaj ima še vedno da išče razmerja in je potem za nekaj cajta popravil potem pa sem opazila da je hitro dal nazaj na to da išče tudi razmerja.poleg tega je šele na začetku pogovarjanja z njimi torej na začetku ponavadi nikoli kar ne navališ z nevem kakšnimi vprašanji.do sedaj so bila njegova vprašanja v tem smislu...kaj rada počne v prostem času,....nevem zakaj more spoznavati nove ženske če ima mene? naj še omenim da je vedno on začel s pogovorom. kaj menitem je to varanje ali ne? kašnen je pravilen odziv na to?
prosim pomagajte mi z nasveti! hvala vam!
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 22. Avg. 2010 8:35

Jaz bi te zadeve malo spremljala. :P Drugače pa ne mislim, da je to varanje, saj se tudi sama dopisujem s kom. :)
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 22. Avg. 2010 10:16

Pozanimaj se, kdo so te bejbe - glede na to, da maš zdaj dostop do njihov profilov, to ne bi smelo bit težko - in spremljaj dogajanje pri njih (najlažje preko fb, netloga, mogoče poznaš nekoga, ki jih pozna...) in pri tvojem fantu. Če s to kontrolo slučajno ugotoviš, da je prišlo do dejanskega varanja (ker dopisovanje po PM to pač ni), ga pusti.

In btw, vdiranje v tuje profile/mejle ni lepo. Tudi z "ugibanjem" gesla.
Because I can.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 22. Avg. 2010 11:45

Ni varanje, je pa indikator, da tvojmu tipu ti nisi dovolj. Jz bi celo frko nredla, če bi spremenil "v razmerju" za par dni in potem dal nazaj, da ni. :D In vidla, da hoče stopt v kontakt z njemu všečnimi ženskami, to pač zame počnejo samski tipi, da se ogrevaš in zanimaš za druge ženske..Tak da..something is wrong here. :) Jz bi na tvojem mestu kr lepo spremljala ta potek(pa čeprav sem bitch, ker vdiram v profil) njihovih luštnih pogovorov, povedala mu še ne bi, da me moti, ker si to že enkrat storila in je spet blo isto in ko bi naletela na kaj kočljivega, bi ga odpikala.
It was forever..but it didnt last long..
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 22. Avg. 2010 12:34

To ni varanje. in ne delaj haloja, če se pogovarja z drugimi ženskami, ker res ne vem zakaj bi se lahko pogovarjal samo z eno žensko na svetu.
to, da ima napisano, da išče razmerja mi je pa malo čudno ja, zato malo spremljaj zadevo.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 22. Avg. 2010 14:06

Meni se ne zdi to nič kaj takega, če se pogovarja tudi z drugimi ženskami. Logično, da ne moraš bit edina ženska v njegovem življenju! Pa tud ne vem zakaj neb smel še katere druge spoznat za pogovarjanje, druženje, prijateljstvo...

Je pa to ful čudno glede njegovega statusa. Jaz bi mu probala to nekako povedat, da si vidla kaj ima napisano. Recimo povej, da si vidla njegov profil pri kolegici ali pa kaj takega in da si vidla, da nima napisano, da je v razmerju. Ne ga napadat, sm tko na lep način ga vprašaj zakaj nima tega označenega.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Avg. 2010 14:07

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Larisy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Larisy » 22. Avg. 2010 14:45

Hvala vam punce za nasvete! Haros tebi pa ne bi bilo treba biti tako nesramen...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 22. Avg. 2010 14:49

In zakaj točno je bil Horus nesramen? Čisto prav je povedal.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Larisy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Larisy » 22. Avg. 2010 14:50

Mislila sem reči Horus. ..
Larisy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Larisy » 22. Avg. 2010 14:54

Zato ker me obsoja...stvari se da povedat na lep način...npr.ni lepo da brskaš po fantovem profilu ne pa na tak način kot je povedal on. sicer pa sama vem da to ni bilo lepo od mene... sem tudi sama napisala da se zavedam tega. sicer pa moj namen je bil dobiti nasvete ne pa da me nekdo obsoja pa me sploh ne pozna...najprej naj človek počisti pod svojim pragom potem pa naj obsoja druge.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 22. Avg. 2010 15:01

Tisti, ki smo ti očitali, da ni lepo brskat po tujih stvareh, sami tega ne počnemo. Torej mamo pometeno pred svojim pragom.
In če greš vprašat za nasvet na forum, naj te takšna in drugačna obsojanja tvojega napačnega obnašanja ne presenečajo.
Because I can.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Avg. 2010 15:03

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Larisy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Larisy » 22. Avg. 2010 15:19

Tanada ni to nate letelo drugače...ker ti si povedala čisto na drugačn način. Letelo je samo na Horusa s katerim se pa niti ne mislim več ubadati.
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 22. Avg. 2010 15:30

Kot prvo, dejte punce ne bit tok firbčne in brskat po takih stvareh od partnerja... Jaz sem samo enkrat neki čist nedolžnega naredila... :D
Jaz sem enega svojega fanta spoznala na enem od teh "zmenki on-line" strani in tudi, ko sva bila uradno par ( :roll: ) je imel on še vedno napisano tam na tisti strani, da je samski in da išče med drugim tudi razmerje. In jasno da mi NI bilo najbolj prav, sem ga vprašala zakaj si ne spremeni in zakaj sploh še hodi tja gor. No, mi je razložil da pač gre vsake toliko malo pogledat. In sem naredila en preskus :oops: - vpisala sem se na tisto stran z drugim imenom, kao ženska pač in mu čez kakšen teden poslala sporočilo, dokaj nedolžno, spoznavno pač. - In mi je čez kake tri dni btw omenil, da mu je ena ženska poslala sporočilo in da ji ni nič odpisal (res mi ni) :) No, ampak potem sva itak končala zarad drugih stvari,...

- Ne vem, to je napaka da smo ženske tok firbčne. Je pa res da te razne socialne mreže prinašajo še en ogromen vprašaj v zvezo, sploh če sta se spoznala preko interneta :? jaz bi se poskusila zadržat in mu zaupat in ne it brskat, niti po mejlih niti na kakšno tako stran... (Nikoli ne reci nikoli, ampak pač bom rekla tko)
Zdej ko to veš, mu omeni da si videla na profilu da ima spet napisano samski (če ima javen profil) al pa - še ti si naredi Netlog profil in ga dodaj kot prijatelja, pa je :) in boš videla, kaj bo :twisted:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov