Kaj je za vas prevara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
purple_rain napisal/-a:Apr 04, 2010 15:39
Hvala za pozornost, da si šla prav pogledat, kdaj sem nazadnje omenil svojo bivšo. Za dobrim konjem se prašina diže. Ja, minilo je 6 dni, ne pa 20 minut.
čuftika napisal/-a:Netaktna sm, haha, zakaj že? ker sm ti povedala tisto kar ti ne paše, kar nočeš slišat nisem netaktna, ampak samo realna. Jp, resnica boli!
Zdaj bom šel pa k mamici jokat. Res čudaško, da rabim nekaj časa, da prebolim bivšo, kajne? Marsikdo oz. marsikatera rabi še več časa za prebolevanje, nekateri še po več letih ne prebolijo.
čuftika napisal/-a:sem v zvezi in ne iščem nobenih kandidatov za zamenjavo svojega tipa
Naj ti Bog požegna.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:tach:Fantin napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Apr 04, 2010 15:39
Hvala za pozornost, da si šla prav pogledat, kdaj sem nazadnje omenil svojo bivšo. Za dobrim konjem se prašina diže. Ja, minilo je 6 dni, ne pa 20 minut.
Ne, namreč, men je blo slišat "..kdaj sem nazadnje govoril o njej" kot da je govora o tednih/mesecih, ne dneh..in, ja, če sem se potrudila it pogledat (BTW, na prejšni strani je ) .. mah, vsi smo že vsaj 20x te slišat govort o njej - tumač, stari. Preboli. Vsi smo že šli čez to. Pa še bomo.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Fantin napisal/-a:čuftika napisal/-a:Netaktna sm, haha, zakaj že? ker sm ti povedala tisto kar ti ne paše, kar nočeš slišat nisem netaktna, ampak samo realna. Jp, resnica boli!
Zdaj bom šel pa k mamici jokat. Res čudaško, da rabim nekaj časa, da prebolim bivšo, kajne? Marsikdo oz. marsikatera rabi še več časa za prebolevanje, nekateri še po več letih ne prebolijo.čuftika napisal/-a:sem v zvezi in ne iščem nobenih kandidatov za zamenjavo svojega tipa
Naj ti Bog požegna.
ne rabiš biti ironičen!
Noben ni rekel da je s prebolevanjem kaj narobe, tak da ne vem od kod ti to. Eni rabijo več drugi manj za prebolet, odvisno od človeka pa tut od tega koliko je trajala zveza. Jz ti sam svetujem, ne bit tako nepadalen, bodi bolj pozitiven ter ko preboliš se bo zagotovo najdla katera vredna tvoje pozornosti.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
sirova,
Ker iz tvojega pisanja je vidt, kot da si misliš, da si edini najbolj bogi na svetu in da se vsa tegoba tega sveta zgrinja samo nate.
Čist res, ne lažem.Fantin napisal/-a:Ma ne, a res?purple_rain napisal/-a:Preboli. Vsi smo že šli čez to.
Ker iz tvojega pisanja je vidt, kot da si misliš, da si edini najbolj bogi na svetu in da se vsa tegoba tega sveta zgrinja samo nate.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
purple_rain napisal/-a:Ker iz tvojega pisanja je vidt, kot da si misliš, da si edini najbolj bogi na svetu in da se vsa tegoba tega sveta zgrinja samo nate.
Gotovo gre za zaroto.
marypa napisal/-a:ko si v zvezi z nekom, ti je lahko še nekdo pač všeč... ampak prevara je zame, če se temu pustiš in potem počneš karkoli v tej smeri... pijača, poljubljanje, sex... adijo, pa lepo se imej z njo.
Podpis.
- čuftika
- Cosmofrik
Fantin napisal/-a:Ma ne, a res?purple_rain napisal/-a:Preboli. Vsi smo že šli čez to.Mi je ne bi bilo treba, če se ne bi čuftika oglašala.sirova štručka napisal/-a:Danes si jo že 2x
ma daj, daj Fantin, vzami se končno v roke malo. kaj sm ti jz tut kriva da si jo 4. aprila omenjal, pa še ne vem kolikokrat na tem forumu?
Raje nehaj mislit na njo, pa se z drugimi zadevami ubadaj... ne pa da smo ti tle pol na forumu vsi neki krivi ( oz. sam jz tokrat )
In ja smiliš se sebi,kot da si najbolj bogi, namesto teba pojdi ven s prijatelji, sportaj, počni kar te veseli... ti bo boljše, kot pa da svojo slabo voljo tukaj stresaš!
- čuftika
- Cosmofrik
Fantin napisal/-a:Saj si se ti prva oglasila.čuftika napisal/-a:( oz. sam jz tokrat )
sej druge uporabnice imajo isto mnenje glede omenjanja tvoje bivše, če moraš najti krivca, da ti je lažje tut prav Po tečnobi, si pa hujši kot ženska, ki ima PMS!
-
baroque - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2010
- Kraj: Kranj
~NIA~ napisal/-a:sicer nism pretirano ljubosumna, pa vseen..
-zame je prevara že to da bi sam na pjačke hodu konstantno z neko žensko (vsak dan,..) +če bi mi to prikrival še tok slabš zanga. Za cifro nima kj sprašvat druge, sploh jih klicat? Kaj jih pa nuca? Ma mene in frende/ice od prej.. mislem da ne rab sklepat novih ženskih prijatelstev in jim po možnosti še rečt da je samski!
varanje je tud da bi si s kero dopisval po sms-jih! ok, frendica od prej-štekam, ma kr ena pa res ne! nima si kj pisat z drugmi, če ma preveč časa nej men kej napiše
da o fizičnih stikih ne govorimo.. poljubljanje, alpa že samo kšn sumljiv ples, pa tud spogledvat se nima kej - tk u izi že, sam kej več pa ne če nima resnga namena! (kar ga ne sme met če ma punco)
jep.. posesivna sm sam nimam pa nč proti če gre na pjačo s biušo sošolko, kšno staro znanko/frendico.. sam nej mi pove pa bo ql
podpišem
- modra_kapica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2010
zame je prevara, da se z nekom poljubljaš, se ga dotikaš,.. čeprou ni tvoj partner. ne morm vrjet kako eni to lahko počnejo. jst bi bla v tem primeru raj samska, tistga s katerim si že nimaš tko grozn rd če sanjarš o drugih al pa če si z drugimi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov