Kaj je za vas prevara?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
tmis_ napisal/-a:To, da se je po enem srečanju "zaljubila" nima nobene veze s tem, da je pijača ali kosilo s človekom nasprotnega spola samo po sebi nevarno. Če ena pijača s prej neznanim tipom punco tako obrne, da v roku pol dneva pusti svojega tipa, to pomeni eno izmed dveh možnosti:
1.Da ji nisi bil ne vem kaj
2.Da se očitno zelo hitro zaljubi
V obeh primerih bi te, ko bi bila za to dobra priložnost, tako ali tako pustila.Čisto možno bi bilo, da bi se nekega dne na faksu zapletla v enourni pogovor z novim sošolcem in te nato vsa sveže zaljubljena nekam poslala. To še ne pomeni, da čvekanje med moškim in ženskom na faksu nujno prispeva k razdoru zveze. Pomeni pa to, da ali izbiraš ženske, ki jim ni do tebe ali pa nezrele punčke.
Se strinjam z napisanim.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Prevara je lahko tako tudi pijača, če se fant zaljubi, vendar potem bosta tako ali tako šla narazen. Lahko pa se večkrat dobi s kakšno prijateljico, pa to ne pomeni da te vara. Pomembno je kaj ob tem čuti, vendar obstajajo izjeme. Npr seks, tudi če med seksom z drugo misli nate, je to zame prevara.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kaj pa če med sexom s tabo misli na drugo? (sam takih zadev pač nikol ne mormo zares zvedt)shania napisal/-a:Npr seks, tudi če med seksom z drugo misli nate, je to zame prevara.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Pri tem sem 100% prepričana da fant čisto vedno pa le nima svoje punce v mislih.
Bi pa želela slišati kakšno moško mnenje glede tega
Bi pa želela slišati kakšno moško mnenje glede tega
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Joooj, no, a ve čist zmer na svoje lubije mislite med sexom?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
tmis_ napisal/-a:To, da se je po enem srečanju "zaljubila" nima nobene veze s tem, da je pijača ali kosilo s človekom nasprotnega spola samo po sebi nevarno. Če ena pijača s prej neznanim tipom punco tako obrne, da v roku pol dneva pusti svojega tipa, to pomeni eno izmed dveh možnosti:
1.Da ji nisi bil ne vem kaj
2.Da se očitno zelo hitro zaljubi
V obeh primerih bi te, ko bi bila za to dobra priložnost, tako ali tako pustila.Čisto možno bi bilo, da bi se nekega dne na faksu zapletla v enourni pogovor z novim sošolcem in te nato vsa sveže zaljubljena nekam poslala. To še ne pomeni, da čvekanje med moškim in ženskom na faksu nujno prispeva k razdoru zveze. Pomeni pa to, da ali izbiraš ženske, ki jim ni do tebe ali pa nezrele punčke.
Ful dobro napisano!
drugače pa nočen biti nesramna al karkoli, samo Fantin tut jz že XY-krat berem o tvoji bivši, daj preboli že, ker je mučno skos poslušat enga tolk zjamranega deda, kaj šele bit z njim...
Da,se vrnem k tebi, prevara je zame tut poljub, ravnotako sex, tut neke vste pretirano šlatanje med plesom je zame prevara (mislim na intimne dele telesa).
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
ko si v zvezi z nekom, ti je lahko še nekdo pač všeč... ampak prevara je zame, če se temu pustiš in potem počneš karkoli v tej smeri... pijača, poljubljanje, sex... adijo, pa lepo se imej z njo. V takih primerih človek lahko izgubi zaupanje in potem naslednji "potencialni partner" naj**. Obsojam prevaro in nočem imeti stikov z osebami, ki so me/bi me prevarale, tega ne razumem in mi je žal, da so nekatere osebe take.
-
purple_rain - Cosmopsiho
In točno to je razlog, da si človek res vzame čas zase da preboli in predela vse, namesto hitenja v novo zvezo.marypa napisal/-a:V takih primerih človek lahko izgubi zaupanje in potem naslednji "potencialni partner" naj**.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
čuftika napisal/-a:drugače pa nočen biti nesramna al karkoli, samo Fantin tut jz že XY-krat berem o tvoji bivši, daj preboli že, ker je mučno skos poslušat enga tolk zjamranega deda, kaj šele bit z njim...
Jao, jao, kot da vsakih 5 minut jamram. A si sploh pogledala datum prispevka, v katerem sem nazadnje omenil svojo bivšo?
Mmg jaz pa ne bi hotel biti s takšno netaktno žensko, kot si ti.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Apr 04, 2010 15:39Fantin napisal/-a:A si sploh pogledala datum prispevka, v katerem sem nazadnje omenil svojo bivšo?
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Fantin napisal/-a:čuftika napisal/-a:drugače pa nočen biti nesramna al karkoli, samo Fantin tut jz že XY-krat berem o tvoji bivši, daj preboli že, ker je mučno skos poslušat enga tolk zjamranega deda, kaj šele bit z njim...
Jao, jao, kot da vsakih 5 minut jamram. A si sploh pogledala datum prispevka, v katerem sem nazadnje omenil svojo bivšo?
Mmg jaz pa ne bi hotel biti s takšno netaktno žensko, kot si ti.
ja, purple_rain ima prav, 4. april, še uro ti je napisala, daj idi na prejšnjo stran te teme pa boš videl kdaj si jo nazadnje omenjal.
Sploh pa vem da še 1-2 meseca nazaj si nekaj v drugi temi (mislim da je samskost, ampak tak nepomembno) razlagal o svoji da sta šla narazen....
Netaktna sm, haha, zakaj že? ker sm ti povedala tisto kar ti ne paše, kar nočeš slišat nisem netaktna, ampak samo realna. Jp, resnica boli!
In konc koncev tak nepomembno a bi hotel bit z mano al ne (ali z žensko podobni meni), sem v zvezi in ne iščem nobenih kandidatov za zamenjavo svojega tipa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov