Kaj je za vas prevara?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Apr. 2010 15:23

tmis_ napisal/-a:To, da se je po enem srečanju "zaljubila" nima nobene veze s tem, da je pijača ali kosilo s človekom nasprotnega spola samo po sebi nevarno. Če ena pijača s prej neznanim tipom punco tako obrne, da v roku pol dneva pusti svojega tipa, to pomeni eno izmed dveh možnosti:
1.Da ji nisi bil ne vem kaj
2.Da se očitno zelo hitro zaljubi

V obeh primerih bi te, ko bi bila za to dobra priložnost, tako ali tako pustila.Čisto možno bi bilo, da bi se nekega dne na faksu zapletla v enourni pogovor z novim sošolcem in te nato vsa sveže zaljubljena nekam poslala. To še ne pomeni, da čvekanje med moškim in ženskom na faksu nujno prispeva k razdoru zveze. Pomeni pa to, da ali izbiraš ženske, ki jim ni do tebe ali pa nezrele punčke.

Se strinjam z napisanim. :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Apr. 2010 17:08

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 04. Apr. 2010 22:50

sirova štručka napisal/-a:Sej ne, da že _ _ič berem o punci, ki te je pustila preko messengerja in da sem zadnjič tudi že _ _ič brala o punci, ki je zraven na pijačo pripeljala še prijateljico.

Hvala za pozornost. :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Apr. 2010 22:51

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 09. Apr. 2010 20:36

Prevara je lahko tako tudi pijača, če se fant zaljubi, vendar potem bosta tako ali tako šla narazen. Lahko pa se večkrat dobi s kakšno prijateljico, pa to ne pomeni da te vara. Pomembno je kaj ob tem čuti, vendar obstajajo izjeme. Npr seks, tudi če med seksom z drugo misli nate, je to zame prevara. :D
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Apr. 2010 20:38

shania napisal/-a:Npr seks, tudi če med seksom z drugo misli nate, je to zame prevara. :D
Kaj pa če med sexom s tabo misli na drugo? :D (sam takih zadev pač nikol ne mormo zares zvedt)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 09. Apr. 2010 20:40

Pri tem sem 100% prepričana da fant čisto vedno pa le nima svoje punce v mislih.
Bi pa želela slišati kakšno moško mnenje glede tega :P
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 09. Apr. 2010 20:41

Avč :) Res je, tega ne morem vedet.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 10. Apr. 2010 8:59

Joooj, no, a ve čist zmer na svoje lubije mislite med sexom?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 10. Apr. 2010 11:11

tmis_ napisal/-a:To, da se je po enem srečanju "zaljubila" nima nobene veze s tem, da je pijača ali kosilo s človekom nasprotnega spola samo po sebi nevarno. Če ena pijača s prej neznanim tipom punco tako obrne, da v roku pol dneva pusti svojega tipa, to pomeni eno izmed dveh možnosti:
1.Da ji nisi bil ne vem kaj
2.Da se očitno zelo hitro zaljubi

V obeh primerih bi te, ko bi bila za to dobra priložnost, tako ali tako pustila.Čisto možno bi bilo, da bi se nekega dne na faksu zapletla v enourni pogovor z novim sošolcem in te nato vsa sveže zaljubljena nekam poslala. To še ne pomeni, da čvekanje med moškim in ženskom na faksu nujno prispeva k razdoru zveze. Pomeni pa to, da ali izbiraš ženske, ki jim ni do tebe ali pa nezrele punčke.

Ful dobro napisano! :respekt:

drugače pa nočen biti nesramna al karkoli, samo Fantin tut jz že XY-krat berem o tvoji bivši, daj preboli že, ker je mučno skos poslušat enga tolk zjamranega deda, kaj šele bit z njim...

Da,se vrnem k tebi, prevara je zame tut poljub, ravnotako sex, tut neke vste pretirano šlatanje med plesom je zame prevara (mislim na intimne dele telesa).
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 10. Apr. 2010 11:27

ko si v zvezi z nekom, ti je lahko še nekdo pač všeč... ampak prevara je zame, če se temu pustiš in potem počneš karkoli v tej smeri... pijača, poljubljanje, sex... adijo, pa lepo se imej z njo. V takih primerih človek lahko izgubi zaupanje in potem naslednji "potencialni partner" naj**. Obsojam prevaro in nočem imeti stikov z osebami, ki so me/bi me prevarale, tega ne razumem in mi je žal, da so nekatere osebe take. :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 10. Apr. 2010 12:02

marypa napisal/-a:V takih primerih človek lahko izgubi zaupanje in potem naslednji "potencialni partner" naj**.
In točno to je razlog, da si človek res vzame čas zase da preboli in predela vse, namesto hitenja v novo zvezo.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 10. Apr. 2010 13:37

čuftika napisal/-a:drugače pa nočen biti nesramna al karkoli, samo Fantin tut jz že XY-krat berem o tvoji bivši, daj preboli že, ker je mučno skos poslušat enga tolk zjamranega deda, kaj šele bit z njim...

Jao, jao, kot da vsakih 5 minut jamram. A si sploh pogledala datum prispevka, v katerem sem nazadnje omenil svojo bivšo?
Mmg jaz pa ne bi hotel biti s takšno netaktno žensko, kot si ti.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 10. Apr. 2010 13:45

Fantin napisal/-a:A si sploh pogledala datum prispevka, v katerem sem nazadnje omenil svojo bivšo?
Apr 04, 2010 15:39 :P
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 10. Apr. 2010 13:55

Fantin napisal/-a:
čuftika napisal/-a:drugače pa nočen biti nesramna al karkoli, samo Fantin tut jz že XY-krat berem o tvoji bivši, daj preboli že, ker je mučno skos poslušat enga tolk zjamranega deda, kaj šele bit z njim...

Jao, jao, kot da vsakih 5 minut jamram. A si sploh pogledala datum prispevka, v katerem sem nazadnje omenil svojo bivšo?
Mmg jaz pa ne bi hotel biti s takšno netaktno žensko, kot si ti.

ja, purple_rain ima prav, 4. april, še uro ti je napisala, daj idi na prejšnjo stran te teme pa boš videl kdaj si jo nazadnje omenjal.
Sploh pa vem da še 1-2 meseca nazaj si nekaj v drugi temi (mislim da je samskost, ampak tak nepomembno) razlagal o svoji da sta šla narazen....
Netaktna sm, haha, zakaj že? ker sm ti povedala tisto kar ti ne paše, kar nočeš slišat :) nisem netaktna, ampak samo realna. Jp, resnica boli!
In konc koncev tak nepomembno a bi hotel bit z mano al ne (ali z žensko podobni meni), sem v zvezi in ne iščem nobenih kandidatov za zamenjavo svojega tipa :P

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov