Kaj je za vas prevara?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

hasel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hasel » 30. Mar. 2010 12:24

Džeki napisal/-a:Dodal bi še, da po mojem mnenju ni prevare, preden pride do prvega seksa.
Se pravi, zate poljubljanje še ni prevara? Če bi imel punco, in bi se ona naokoli poljubljala z drugimi tipi, bi ti toleriral njeno početje?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 12:39

mislm, da nisi dojel bistva tega posta..
kokr sm js razumela, je blo mišljeno, da po tem ko on prvič seksa z svojo "punco".. šele takrat je seks z drugo prevara (ali poljubljanje itd.).. torej, če samo hodi na zmenke z eno bejbo, seks z eno drugo ne šteje kot prevara.. sem prav dojela? :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 30. Mar. 2010 13:27

Roberta R. napisal/-a:mislm, da nisi dojel bistva tega posta..
kokr sm js razumela, je blo mišljeno, da po tem ko on prvič seksa z svojo "punco".. šele takrat je seks z drugo prevara (ali poljubljanje itd.).. torej, če samo hodi na zmenke z eno bejbo, seks z eno drugo ne šteje kot prevara.. sem prav dojela? :D

Tako ja.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Mar. 2010 13:30

^^in potem naprej, ko enkrat že "imaš odgovornosti do punce", ko si pač že v zvezi, kaj se potem smatra kot prevara (poleg sexa z drugo osebo)?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Apr. 2010 20:38

A veš da se nikoli nisem poglabljal v to, kaj je zame prevara...Seks, poljubljanje na usta absolutno...
Uporabniški avatar
Lucia Klasinc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Lucia Klasinc » 03. Apr. 2010 0:04

Partner te bo prevaral takrat, ko nekaj ne bo med vama štimalo. Zato se zmeraj sprašujem, če je med nama vse ok. Takrat, mu popolnoma zaupam, in vem, da niti ne sanjari o drugih (sva se o tem že pogovarjala, odkrito; res je malce nenavaden moški - ni domišljije). Ko se skregava, se bojim, da bo videl katero boljšo - takrat se lahko zgodi, da te partner prevara (in to je lahko že samo grešna misel, najhujša pa je tako ali tako čustvega navezanost).
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Apr. 2010 0:06

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lucia Klasinc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Lucia Klasinc » 03. Apr. 2010 23:02

Horus napisal/-a:Partner te lahko prevara ne glede na to, ali je med vama vse kulj ali ne. To, da se prevare zmeraj zgodijo le takrat, ko je kaj narobe, je lari fari.

In tudi ce sta se odkrito pogovarjala, to se ne pomeni, da ti je povedal resnico. Moski, ki ne bi nikoli sanjaril o drugih? Niti bezne misli, ko vidi lep par nog ali josk? Bullshit :P

Ja, tudi mene preseneča. Jaz sem bila zmeraj odkrita. Ko komentiram kakšno žensko (v pozitivnem smislu), reče, da ni nič posebnega (ne silim ga, da mi pove svoje mnenje). Mislim, da njegov nagon ni tako moški kot bi moral biti, saj tudi seksa ne potrebuje toliko (čeprav med vsakim seksom uživama, eksprerimentirava.. torej ni vzrok to, da me ne bi maral, da bi bila dolgočasna ipd.). Po nekih teorijah (oče je raziskovalec na področju duhovnosti in astrologije) nosi v sebi ženski princip, jaz pa moškega (po nagonu in temu sem bolj podobna tipičnemu moškemu kot on). Morda je vse malce čudno napisano, a tako pač je. :)
Nica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Nica » 04. Apr. 2010 12:23

Zame je poljub že prevara. Prava mi je ravno tako, če gre z neko žensko na pijačo. Zakaj le bi šel?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Apr. 2010 14:03

^^Pol to pomeni, da če je tip s tabo v zvezi, da se ne sme z nobeno žensko družit al kaj? :?
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 04. Apr. 2010 14:20

Nica napisal/-a:Zame je poljub že prevara. Prava mi je ravno tako, če gre z neko žensko na pijačo. Zakaj le bi šel?

Js ne razumem, kje ene dobite tako copataste tipe, da se držijo vaših smešnih prepovedi.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 04. Apr. 2010 14:35

tmis_ napisal/-a:
Nica napisal/-a:Zame je poljub že prevara. Prava mi je ravno tako, če gre z neko žensko na pijačo. Zakaj le bi šel?

Js ne razumem, kje ene dobite tako copataste tipe, da se držijo vaših smešnih prepovedi.

+1. In če bi bla tip ne bi zdržala niti sekunde v taki vezi, no, takisto velja zdaj (če bi mela prepoved hodit na kofetke al pa pirčke z mojimi moškimi kolegi). Zakaj bi le šel? Ne vem, mogoče ker sta ženska in moški lahka tud kamot kolega in hodita kofetkat ker se pač rada vidta in pogovarjata, sploh če to žensko pozna dlje kot svojo punco....

Zame je prevara ''klasika'': seks (oralni, vaginalni analni, nema veze, seks je seks), poljubljanje pa verjetno bi mi bilo moteče tudi, če bi se v njegovem življenju pojavila ženska, kateri bi zaupal več kot meni in z njo preživaljal več časa kot z mano, njej dajal prednost, njej jamral o najini problemih namesto da bi meni zaupal kaj ga teži.... Ampak to pravim da je moteče, ne štejem pa to pod prevaro.

In ne, ni vedno nujno da v zvezi mora nekaj škripat, da pride do prevare (samo poglejte si kake lameass teme v podforumu L&S v stili ih ih jok jok včeri sn se ga nabutala in seksala z enim - to je pač čisti idiotizem posameznika).
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 04. Apr. 2010 14:39

Delno se strinjam. Namreč punca, s katero sva bila v zvezi 10 mesecev, se je lepega dne preko interneta z nekom zmenila, da se dobita na pijači. Na tej pijači sta se onadva tudi prvič videla v zivo, in zvečer me je doletel hladen tuš; ona mi je preko MSN-ja napisala, da se je zaljubila v tega tipa in da bo odslej z njim.
Seveda ne rečem, da je pijača z nekom ze prevara, vendar sem na lastni kozi občutil, kako se lahko stvari hitro obrnejo.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 04. Apr. 2010 14:59

To, da se je po enem srečanju "zaljubila" nima nobene veze s tem, da je pijača ali kosilo s človekom nasprotnega spola samo po sebi nevarno. Če ena pijača s prej neznanim tipom punco tako obrne, da v roku pol dneva pusti svojega tipa, to pomeni eno izmed dveh možnosti:
1.Da ji nisi bil ne vem kaj
2.Da se očitno zelo hitro zaljubi

V obeh primerih bi te, ko bi bila za to dobra priložnost, tako ali tako pustila.Čisto možno bi bilo, da bi se nekega dne na faksu zapletla v enourni pogovor z novim sošolcem in te nato vsa sveže zaljubljena nekam poslala. To še ne pomeni, da čvekanje med moškim in ženskom na faksu nujno prispeva k razdoru zveze. Pomeni pa to, da ali izbiraš ženske, ki jim ni do tebe ali pa nezrele punčke.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 04. Apr. 2010 15:05

tmis_ napisal/-a:To še ne pomeni, da čvekanje med moškim in ženskom na faksu nujno prispeva k razdoru zveze.

Saj ne rečem, da je ze pogovor ali pijača vzrok za razdor zveze. Samo svojo izkušnjo sem opisal.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov