Kaj je za vas prevara?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 07. Dec. 2008 22:51

Kar je za vas "sranje" za druge ni. GET IT!???!
:roll:
Nia ne deluje zafustrirana zaradi ljubosumnosti svojega fanta, zadovoljna sta s svojo zvezo, samo mimogrede omeni, da je pač njen fant ljubosumen in BUF kot trop feminističnih levinj skočite "a boš to prenašala?!!!? jz bi ga pustla!!!!! oo mlada si!!!! neveš kakšno življenje te čaka z njim!!!!!!" omg no, kdaj boste dojele,da si ljudje niso enaki? Dokler med Nio in njenim partnerjem ne prihaja do sporov zaradi tega ipd. lahko VE, vse pametne, ultra izkušene stare poznavalke oh in sploh moških, lepo začepite.
It was forever..but it didnt last long..
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 08. Dec. 2008 2:10

red_rose napisal/-a:
Noelia napisal/-a:Nežen poljub ali sanjarjenje o nekom je veliko slabše kot divji seks brez čustev.

no to so pa zdej razlicni pogledi..
ker sem js ze seksala brez custev, in vem da so fantje se bolj nagnjeni k temu, in to je nek normaln cloveski nagon, pac seks zarad seksa..se mi to ne zdi 10% tega kot to da sanjari o drugi punci... :) pac ful bolj zamerim custva kot pa seks brez custev...ker mam pac drugacno mnenje o tem. to se mi zdi pac ''trenutek sibkosti'', sanjarjenje o nekom drugem pa totalno varanje, in ce kaj sovrazim je pa to varanje u glavi :roll:

pri seksu brez custev tut razmislas ne zravn.. :D

i agree. razmišlam isto. ker če je sex brez čustev, ok..ampk da sanjari, razmišla,razglabla,si želi teženske...toj pa konc s tem varanjem v glavi-tko k si rekla
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 08. Dec. 2008 9:24

^^Samo če sanjari ni še nič konkretnega storil v smeri proti prevari.

Če si dolgo v zvezi, se zgodi, da se v koga tretjega občasno čisto na hitro zagledaš. Se dogaja, sploh v času, ko imaš s partnerjem krizo. A se kriza reši, zagledanost zgine in vse se vrne v stare tire.
Tako sanjarjenje, v sklopu zagledanosti, pa ne obsojam.
Imaš, da me vikaš!
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 08. Dec. 2008 9:57

..Evelyn.. :)

Omenjenih je blo nekaj skrajnosti izpadov ljubosumja (kar sem napisala se ne nanaša na koga od "tukej" (da ne bo pomote) :wink: Get it?

In kakor se vzame, valda noben fant ne mara raznih ""DUHOVITIH ŠALJIVCEV"" (ala sodelavci in sošolci) ki znajo gledat in komentirat sam rit in joške od njegove punce, in žicat za seks.. Logično... že nam puncam dojadi, kaj šele fantom...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 08. Dec. 2008 10:04

fun napisal/-a:In kakor se vzame, valda noben fant ne mara raznih ""DUHOVITIH ŠALJIVCEV"" (ala sodelavci in sošolci) ki znajo gledat in komentirat sam rit in joške od njegove punce, in žicat za seks.. Logično... že nam puncam dojadi, kaj šele fantom...

Seveda. In če je fant pameten in dovolj samozavesten, ve, da grejo taki tiči na živce tudi njegovi punci in da se nima kaj bati. :wink: Mislim, jaz bi bila užaljena, če bi moj tip mislil, da ga ogroža takšen primitiven fu*fehtarček.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 08. Dec. 2008 10:29

Vem sa včasih lahko res glupo izpade...

Jaz sem mela enkrat res glupa sodelavca... In sem prišla zadej v gostilno, da se bom šla preoblečt (v sponzorsko majco) in šla za šank... Moj, k me je pripeljal je pa reku da bo še ostal na kavici ker ni blo še gužve...

Pa se zadere en sodelavc: OO lej jo "fun"; dans mamo grde majce; dej jo tukej pust, pa boš zgorej brez delala... Pa sem sam vidla kak je moj izbulu oči, pa skodelca mu je skor po tleh padla :D
Pa sm potem tistmu sodelavcu rekla: Zvečer zgoraj brez delam... Ampak sam za vip, pa že zmankal je kart... :D Pa se je moj sam smejal, ampak me je kasnej vprašal če sta vedno taka, pa da sem boga ker moram s takimi delat... Ampak ju ne obožuje ravno, če prov ve da se hecata in da gresta tut men na živce...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 08. Dec. 2008 13:39

trapa napisal/-a:^^Samo če sanjari ni še nič konkretnega storil v smeri proti prevari.

Če si dolgo v zvezi, se zgodi, da se v koga tretjega občasno čisto na hitro zagledaš. Se dogaja, sploh v času, ko imaš s partnerjem krizo. A se kriza reši, zagledanost zgine in vse se vrne v stare tire.
Tako sanjarjenje, v sklopu zagledanosti, pa ne obsojam.

jp tko blo pr nama čez poletje k sm delala nočne in žurala s sodelavci...in...njemu ni biu ušeč tak način življenja...in je blo kar blo..ampk zdj se je vsnil v stare tire in mi je tko najlepš!
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 08. Dec. 2008 14:30

..Evelyn.. napisal/-a:Kar je za vas "sranje" za druge ni. GET IT!???!
Nia ne deluje zafustrirana zaradi ljubosumnosti svojega fanta, zadovoljna sta s svojo zvezo, samo mimogrede omeni, da je pač njen fant ljubosumen in BUF kot trop feminističnih levinj skočite "a boš to prenašala?!!!? jz bi ga pustla!!!!! oo mlada si!!!! neveš kakšno življenje te čaka z njim!!!!!!" omg no, kdaj boste dojele,da si ljudje niso enaki? Dokler med Nio in njenim partnerjem ne prihaja do sporov zaradi tega ipd. lahko VE, vse pametne, ultra izkušene stare poznavalke oh in sploh moških, lepo začepite.

No sej, s tem se pa strinjam, če je njej kul, je men tud :wink: Sam sama vem, da tega ne bi mogla prenašat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 08. Dec. 2008 17:21

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 08. Dec. 2008 17:59

Ti se znaš pa hitro znervirat... Relax, ti bo bujši... A je kdo omenju njeno zafrustriranost? Smo mogoče govorili, da je ta zveza obsojena na propad?

Dej se malo umiri. Vsaka je povedla svoje mnenje, nobena ji ni napovedovala temne prihodnosti... Js sm samo omenla primer moje mame... Tako se je začelo, in tako se je nadaljevalo... In zdej se situacija taka, kot je. In nobena ni rekla: "Nia, tvoja zveza je obsojena na propad!" Se ti zdi?

In ne, nobena se ne hvali z ultra izkušenostjo z moškimi, kje si pa to zasledila? Dej ne govori na pamet, ne nerviri se tolko, ker ti škodi... Za to pa SM poznavalka :wink: ...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 08. Dec. 2008 18:14

at :D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 08. Dec. 2008 18:28

~NIA~ napisal/-a:milky ne se razburjat :D

Js sm zelooo mirna oseba, za mene se ni za bat :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Dec. 2008 18:28

sicer zlo redko prideva skupaj, ampak tlele.....Kapo dol!!! :respekt: :respekt: in za vse teme naprej in nazaj, ko vse vedo kolk majo usi u kurcu zveze, one pa kobajagi ful dobre, pa ena bolj jambra kot tadruga tlele gor!!!
svaka čast res!!!
In tud ne razumem zakaj se toooook use utikujete u Niino zvezo??Mislm, da ma tlele gor ona eno boljših zvez, ker guess what, zveza se ne deli na dobro in slabo glede na dogodke v njej ki jih vi vidite, ampak na srečne in nesrečne.In dokler je Nia srečna in njen fant tudi, se lahko tukej marsikatera skrije, ki se maskira za pred bedo!!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 08. Dec. 2008 18:44

*purple* napisal/-a:sicer zlo redko prideva skupaj, ampak tlele.....Kapo dol!!! :respekt: :respekt: in za vse teme naprej in nazaj, ko vse vedo kolk majo usi u kurcu zveze, one pa kobajagi ful dobre, pa ena bolj jambra kot tadruga tlele gor!!!

Dej no... Ta prava se oglaša... Nobena se ne igra poznavalke... Ker če bi ble poznavalke, ne bi blo tolko dosti postov v vseh ljubezensko-propadlih temah... Mislim, da je to jasno.

*purple* napisal/-a:In tud ne razumem zakaj se toooook use utikujete u Niino zvezo??Mislm, da ma tlele gor ona eno boljših zvez, ker guess what, zveza se ne deli na dobro in slabo glede na dogodke v njej ki jih vi vidite, ampak na srečne in nesrečne.In dokler je Nia srečna in njen fant tudi, se lahko tukej marsikatera skrije, ki se maskira za svojo bedo!!

Kdo si pa zdej ti, da nam govoriš, da nimamo tako dobrih zvez, kot Nia? Mene, iskreno, boli k**** za to, kar drugi mislijo drugi o najini zvezi, ker sama dobro veva, kako naša zveza funkcionira.
Se maskiramo za svojo bedo? Ma daj, ne bit smešna :D . Res se nam je treba skrivat. Tako dobro nama gre, da se je treba skrivat, da ne bojo drugi osebki ljubosumni...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Dec. 2008 18:59

milkyWay, vidm da se bova bockale v vsaki temi :)

ne nobena se ne igra poznavalke?ma zdejle ti natisnem 300 strani teme citataov kako se gredo nekatere neke poznavalke!Že samo za "poznavanje" Niine zveze bi se jih naštelo pol toliko!
In ja, dostkrat ravno "poznavalke" clo napišejo kej kam (ampak ne v točno določeno temo, ker to jim je zgleda podčastno) in pojambrajo, ali tiho jambrajo na krnekej koncih za vsojimi propadajočimi/že propadlimi/stoječimi na mestu, zvezami :wink: na forumu sem skor trileta, o marsikateri kar piše pa že nekej vem.sicer ne morm vedet če je res, ampak verjamem, da se nebi kr tkole "hvalile" s slabimi stvarmi!

Če se najdeš v mojem citatu, da se MARSIKATERA skriva za svojo bedo, potem ti pač ne morm pomagat.spet en dokaz, da žal slabo bereš :)
in ja, ene se maskirajo, pa reč kar čš.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov