Kaj je za vas prevara?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 25. Nov. 2008 15:29

*etty* napisal/-a:Zame je prevara sex... vse ostalo je navaden larifari.

hahah a pol ti je vseen če en tip flirta z eno in se ta svija po njemu na polno, ga z plesom tok zrajca in jo on šlata vse po nogah do gor, njemu stoji, njej paše plus lupckanje. a to boš rekla da bi ti blo vseen?

zame ni prevara ples, nej pleše, ampk ne tko k da bo gdo koga pojedu-aja pa še to samo v korgu frendov, ne kr ena iks.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 26. Nov. 2008 11:00

ni.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Nov. 2008 12:36

Zakaj je tako težko razumet, da ima *etty* pač drugačen pogled na varanje?

Zame je prevara že marsikaj manj. Poljub na ustnice (z jezikom), šlatanje po intimnih delih, itd...

Kaj bi mu pa odpustila? Ne vem. O tem bom razglabljala ko/če se mi zgodi. Do takrat pa ne razmišljam o tem, ker ne vem kakšna bo situacija.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 26. Nov. 2008 13:58

zame se pa prevara zgodi u glavi, in je povezana s custvi...

prej bi odpustila priloznostni seks z eno neznanko k je ne bo nikol vec vidu, kot da me sploh ne bi fizicno prevaral, bi pa v moji druzbi razmisljal o drugi in bil v drugo zaljubljen...

torej flirtanje z namenom dobit si novo punco - je prevara, ceprav se nic konkretnega ne zgodi...

ampak take prevare je tezko ugotovit, ker pac ne mors vedet o cem razmislja...zato mam pa rahle probleme z zaupanjem :D ker mi je ful bolj vazno kaj je v glavi kot to kaj se je fizicno zgodilo...to kar je v glavi nekoga, mu lahko pa samo na besedo verjames..
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 26. Nov. 2008 14:37

^^ ma u to da v tvoji družbi ne razmišlja o drugi nemoreš bit tko 100%
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 26. Nov. 2008 15:00

[She.] napisal/-a:^^ ma u to da v tvoji družbi ne razmišlja o drugi nemoreš bit tko 100%

1. ja sej o tem govorim da je problem z zaupanjem, nikol ti ne more dokazat kaj razmislja (Tako, s prakticnim dokazom :D )
2. nisem govorila samo o razmisljanju..rekla sem da bi se zalubu v drugo punco in gojil do nje custva..to je zamene prevara, pa ceprav se je niti dotakne ne
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 26. Nov. 2008 19:02

Hvala bogu, sej zame je tud to prevara. To da te tip prevara sam če sexa z drugo. . . meni je to totalno out! :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Nov. 2008 8:05

o!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 27. Nov. 2008 14:43

Ne razumem kaj bi rada povedala zdei ? :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 27. Nov. 2008 17:50

Js zase lahko rečem, da je (najbrž) ni stvari, zarad kere bi se samo obrnla, šla in nikol več vrnila.

Sm oseba, s kero se da vedno pogovort. Ne glede na neprijetnost situacije. Mogoče ne isti moment, ko za "tisto nekaj" zvem (takrat se zgodi šok, sledijo mu jok, jeza, žalost in otopelost), zagotovo pa pride čas, ko sm prpraulena prsluhnt, kaj mi ma oseba povedat u svoj zagovor, se pogovort, zakaj in kako je do tega pršlo in se prepustit razmisleku kako naprej.

Tut opravičila znam sprejemat (seveda če že na daleč ne smrdijo po puhlosti usebine in ne služijo kot hitra odprava neugodne situacije), lih tko sm sposobna odpuščat, pozabm pa seveda nikol ne (kar ne pomen, da dogodek usakič sprot otročje mečem naprej, ampak da bo deu mene za vedno nosu sabo tisto tiho žalost, da se je kej tacga zgodil).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 27. Nov. 2008 19:13

Jaz se tu strinjam z Aloho...

Tud jaz sem (žal) taka, da dam ljudem vedno priložnost, da se opravičijo, povejo svojo plat zgodbe.

Mogoče zato, ker sem tud sama nagnjena k nepravilnostim in spodrsljajem (ne vedno v smislu varanja), za katere mi je včasih žal.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 27. Nov. 2008 19:28

Nežen poljub ali sanjarjenje o nekom je veliko slabše kot divji seks brez čustev.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 27. Nov. 2008 20:44

Noelia napisal/-a:Nežen poljub ali sanjarjenje o nekom je veliko slabše kot divji seks brez čustev.

no to so pa zdej razlicni pogledi..
ker sem js ze seksala brez custev, in vem da so fantje se bolj nagnjeni k temu, in to je nek normaln cloveski nagon, pac seks zarad seksa..se mi to ne zdi 10% tega kot to da sanjari o drugi punci... :) pac ful bolj zamerim custva kot pa seks brez custev...ker mam pac drugacno mnenje o tem. to se mi zdi pac ''trenutek sibkosti'', sanjarjenje o nekom drugem pa totalno varanje, in ce kaj sovrazim je pa to varanje u glavi :roll:

pri seksu brez custev tut razmislas ne zravn.. :D
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala24 » 28. Nov. 2008 11:49

aloha a si dobila moje zs :D
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 28. Nov. 2008 12:25

red_rose napisal/-a:
no to so pa zdej razlicni pogledi..
ker sem js ze seksala brez custev, in vem da so fantje se bolj nagnjeni k temu, in to je nek normaln cloveski nagon, pac seks zarad seksa..se mi to ne zdi 10% tega kot to da sanjari o drugi punci... :) pac ful bolj zamerim custva kot pa seks brez custev...ker mam pac drugacno mnenje o tem. to se mi zdi pac ''trenutek sibkosti'', sanjarjenje o nekom drugem pa totalno varanje, in ce kaj sovrazim je pa to varanje u glavi :roll:

pri seksu brez custev tut razmislas ne zravn.. :D

A nisem jaz isto rekla? Samo na kratko.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov