Kaj je lepega naredil fant za vas in vi zanj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
* Danes sem morala na mini operacijo (odstranitev poškodovanega znamenja) in mene je groza že vonja v zdravstvenem domu. Ob pogledu na operacijsko sobo sem skoraj omedlela. Jokala sem po celi bolnici, da jaz to ne morem, da ne bom preživela in skoz sem spraševala, kaj bom, če je znamenje rakavo. (90% naj ne bi bilo, po besedah kirurginje.) In on je bil skoz ob meni in me je tolažil in me je nežno silil, da sem delala dihalne vaje in je bil res res ekstremno razumevajoč, ker ve, da mi je to travma in da jo bom morala nekako razrešit, ampak še ne vem prav, kako naj to naredim. V glavnem: bil je res res zlat. In to mi res ogromno pomeni.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja, še dobro, da smo si različni ane in da imajo nekateri "izpade" in da nekateri lahko to tud prenašajo. Zato pa funkcionirata.
It was forever..but it didnt last long..
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
sirova štručka napisal/-a:^^Vsekakor kapo dol tvojemu dragemu, da tako pokončno prenaša takšne neverjetne izpade žensk okrog sebe.
Ja in kakšna neverjetna sreča, da je razumno bitje, ki ve, kaj pomeni psihološka travma. In kakšna bombastična, nadnaravna sreča, da drugi tega ne veste, niste zmožni dojeti in ste s tem bolj ali manj tudi na varnem pred tako neverjetnimi stvarmi, kot so neprijetni čudeži človeške psihe. Če nimaš kam v globino, lahko mirno, vse življenje hodiš v širino. Krasno!
P.S.: Tudi on ima nekaj travm in jaz jih razumem, tako da, Evelyn, še sreča, da smo si različni, da imamo vsi izpade in da vsaj nekateri najdemo ljudi, ki so jih sposobni prenašat.
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
V zameno za mlečni riž je pomil vsa okna v flatu.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Se mi zdi da nrdi tok fajn stvari zadnje čase, da me je kr sram kako jaz nič ne nrdim.
It was forever..but it didnt last long..
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Mi je menjal prazno gumo na kolesu in ga na roke nesel do servisa za kolesa.
Prinesel mi je par perfektnih grozdov sladkega muškata (mi je žal da jih nisem poslikala, ker so bili res kot narisani)
Kupil mi je točno tako ključavnico za kolo kot sem hotela (na številke, ne na ključ)
Pomil je posodo, ker se mi je meni ni dalo takoj po kosilu
Prinesel mi je par perfektnih grozdov sladkega muškata (mi je žal da jih nisem poslikala, ker so bili res kot narisani)
Kupil mi je točno tako ključavnico za kolo kot sem hotela (na številke, ne na ključ)
Pomil je posodo, ker se mi je meni ni dalo takoj po kosilu
-
mateychyka - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2013
Mamo vse kar super fajnte opažam .. najprej sva šla skupaj na koncert (ko še nisva bila par) potem sem pa že mislila, da greva morda na pijačo in domo, je imel pa v rokavu še presenečenje. Mi je avtu dal album s polaroidi, ki jih je enkrat že pred časom slikal in na nekaterih sem jaz na nekaterih pa najina družba. Vse slike je zbral, vsako posebej opisal, ji dodal datum in del uganke. Uganka ni bila ravno najtežja, je bila rešitev restavracija, kjer sva imela rezervirano mizo za večerjo.
Aja, sva seveda še vedno skupaj
Aja, sva seveda še vedno skupaj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov