Življenje in HIV virus
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mily napisal/-a:Oh se eni razburjate glede vprašanja. Kuk je pa na forumu še bolj debilnih tem (pokaži oko, tvoje mere, kaj trenutno ješ/poslušaš ), pa jih velik not sodeluje in se noben ne buni.
sej ni to bunjenje kot da je brezpredmetno vprašanje, jst ne znam tega priemrjat z temo pokaži oko...sam fora je v tem, da je to bedno prqašanje, ki zanj en moreš vedet konkretnega odgovora dokler nisi v taki situaciji...
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
absolutno okušeno kri kokr takojšnjo smrt...
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
No dvomim da ti v katerikoli državi ponudijo okuženo kri, prav tako, dvomim, da če si na robu smrti, sam odločaš o tem, ali boš sprejel tako kri ali ne. Vprašanje je bedno. In kot so že pred mano povedali, je dokler nisi v taki situaciji težko sprejret takšno odločitev. Če govorim zdaj, bi se sigurno odločila za kri in si s tem podaljšala življenje še za nekaj mesecev, let, življenja...Če bi bila v taki situaciji pa sigurno ne bi sama odločala.
PS: Ni mi jasno kaj ta tem počne tukaj (O moških).
PS: Ni mi jasno kaj ta tem počne tukaj (O moških).
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
brunett - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 11. 2006
Js bi pa rajš takoj umrla.
Sem že dostkrat razmišljala o tem kakšno bi bilo življenje z HIV-om oz. AIDS-em, pa mislim da ne bi bla zmožna tko živet. Ker če veš da te lahko ena gripa pokonča...
Da ne omenjam kak ljudje tretirajo okužene. Večina te izobči, ok, družina pa bližnji prijatelji mogoč ne, sam okolica pa. In kak smisel ma življenje, če veš da ne moreš met ne otrok, ne normalne veze? To je životarjenje, ki se lahko velče leta in leta. Pa ja, da o psihi sploh ne govorim...
Če bi imela možnost izbire krvi ne bi vzela.
Sem že dostkrat razmišljala o tem kakšno bi bilo življenje z HIV-om oz. AIDS-em, pa mislim da ne bi bla zmožna tko živet. Ker če veš da te lahko ena gripa pokonča...
Da ne omenjam kak ljudje tretirajo okužene. Večina te izobči, ok, družina pa bližnji prijatelji mogoč ne, sam okolica pa. In kak smisel ma življenje, če veš da ne moreš met ne otrok, ne normalne veze? To je životarjenje, ki se lahko velče leta in leta. Pa ja, da o psihi sploh ne govorim...
Če bi imela možnost izbire krvi ne bi vzela.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Jst je pomoje ne bi, zato ker bi itak v zadnji leti bolezni tok trpela, d je itak vseen. Mislm, dej tm bi se vrjatn drgač odločila. Ne vem no, pomoje se ne morm lih v tako ituacijo postavt.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- just jst
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2006
- Kraj: lj
sj ni blo mišljeno da je kri pregledana. Misla sm na ta način če bi tvojega tipa krvi zmanjkalo nekje v zakotnih krajih, kjer krvi ne pregledujeejo in bi bil edini možni darovalec s tvojim tipom krvi hiv pozitiven. Ne vem zakva bi blo to neumno vprašanje-ni neumno vprašanje so samo neumni odgovori. Je dost drugih bolj obrabljenih tem.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Hm, če krvi ne pregledujejo, tudi ne moreš zagotovo vedeti, da je darovalec pozitiven, ne? Tudi če je v državi 20% ljudi okuženih, je še vedno velika verjetnost, da je kri varna.
Jaz bi vsekakor rajši sprejela kri in tvegala kot pa izkrvavela na licu mesta ...
Jaz bi vsekakor rajši sprejela kri in tvegala kot pa izkrvavela na licu mesta ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov