Gledanje za drugimi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- anuša
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: koroška
kaj pa ti veš , koliko sem jaz ljubosumna. Pa tudi to ne veš , ali moj gleda druge ali ne ,... Poleg tega pa sem res malo bolj ljubosumne sorte , pa ne zato , ker bi hotla mojega prevarat , ampak zato ker se bojim zanj. Ne vem sicer zakaj , mogoče zato , ker me je že na začetku sam naredil takšno , ko so ga klicarile bivše in druge on pa je kar normalno kontaktiral z njimi , itd. Toda , še vedno se bojim zanj in me moti če cel večer pogleduje za eno in isto. Če bi gledal vse , me sploh ne bi motilo ,...
Ne oziraj se nazaj , ker te tukaj čaka raj!
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Kako jim pa lahko to preprečimo.
če se zadržijo vsak ko smo me zdraven cool, če gledajo pa ko nas ni....PA NAJ!!!
če se zadržijo vsak ko smo me zdraven cool, če gledajo pa ko nas ni....PA NAJ!!!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
- anuša
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: koroška
BlackLady napisal/-a:mene ne moti, dokler ostane pri gledanju..
To pa skoraj ne verjamem, kajti če bi tvoj tip cel večer buljil v eno , bi ti prekipelo , verjemi,...
Saj , če lažeš , lažeš sama sebi. Vse ženske smo malo nečimrne in ne maramo da se našemu moškemu katera zdi lepša kot pa me same.
To je moje mnenje. Saj sem že napisala , da če pogleda katero me sploh ne moti , moti me , če cel večer gleda eno in isto žensko. Potem postanem živalska
Ne oziraj se nazaj , ker te tukaj čaka raj!
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
bordyka napisal/-a:to pa js neb mogla ce gleda nej kumentarje zadrzi zase.... razn ce so neg lol
Hehe, ja da bi se pol skupaj norca delala ... Pri meni je odvisno od dneva, včasih ne gledam preveč okol, recimo drug dan pa vse vidim.
Zadnjič je blo smešno v McDonaldsu v Grazu, ko se je ena avstrijka ravno pred mano nekaj prepognila (Kavbojke nizki pas, brez spodnjega perila)
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
- programerka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: velenje
Ja ta je očitno moška hiba, da se ne more izogniti pogledom na drugo žensko. Sicer pa, zakaj bi bilo pa v tem kaj slabega. Pogled še nikomur ni škodil. In mislim da je tudi bedasto izgubljati zaradi tega ljubosumne izpade, ker če svojga moškega poznaš in mu zaupaš (je zaupanje obojestransko) potem ni panike. Je pa druga stran, če pa je to spogledovanje namerno in se moški možgančki kravžljajo v drugačni smeri kot je le nedolžno spogledovanje. Drugače pa resnici na ljubo so naši možički dosti bolj "kreativni" če je za njimi "pester dan"
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Ah punce, škoda da se sekirate in dobivate ljubosumne izpade zarad tega... Naslednič, ko ga zalotite, da gleda za drugimi, še ve poglejte za njo tako da opazi, pa mu rečte: ''Luštna ane?'' Verjemte da bo bolš, kot pa d se sekirate zarad tega. Sej tut ve kdaj pogledate za kakim luštnim, ki mim pride (sam z razliko, da znamo ženske to bolj neopazno nardit!! )!
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov