Gledanje za drugimi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Sarra napisal/-a:shaMa napisal/-a:Sam punce a ni vseen fajn, da ko pohajate pa ITAK cekirate druge ( tko k tut on ) pa pol skozi to vidite, kako hudga tipa v bistvu mate in pol smo vsi srecni
saj njega ne gledajo...sam se to bi mi manjkalo da bi se s kero se spogledoval! pol pa res kovcke pakiram... :box:
Samo spogledovanje je pa neki druzga ... to pa nima kej praskat tam. Pogledat ze, samo flirtanje je pa zabranjeno. Pa sploh nisem ljubosumne narave, sam meja more bit
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
shaMa napisal/-a:Sarra napisal/-a:shaMa napisal/-a:Sam punce a ni vseen fajn, da ko pohajate pa ITAK cekirate druge ( tko k tut on ) pa pol skozi to vidite, kako hudga tipa v bistvu mate in pol smo vsi srecni
saj njega ne gledajo...sam se to bi mi manjkalo da bi se s kero se spogledoval! pol pa res kovcke pakiram... :box:
Samo spogledovanje je pa neki druzga ... to pa nima kej praskat tam. Pogledat ze, samo flirtanje je pa zabranjeno. Pa sploh nisem ljubosumne narave, sam meja more bit
to že, kar se tiče spogledovanja....to je že očiten znak nespoštovanja do partnerja. Pri meni bi najbrž to naredil samo 1x
Mislim na Sarrine prispevke prej
*Diamonds are forever*
-
Sarra - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2004
pa ne da mu nebi zaupala...vem da nebi bil zdaj z eno ki ma dobro rit , ampak BOLI...zavre mi!
s tem da pogleda, sem se sprijaznila...ampak da buli..to pa se ne! spogledoval pa se ni...in upam da se ne bo!
full sem obcutljiva glede drugih zensk...najbolj pa seveda na bivse ampak to je spet druga tema....
nevem zakaj, taka pac sem...mogoce da v resnici sploh to ne dela pa to vidim samo jaz z svojimi ocmi
s tem da pogleda, sem se sprijaznila...ampak da buli..to pa se ne! spogledoval pa se ni...in upam da se ne bo!
full sem obcutljiva glede drugih zensk...najbolj pa seveda na bivse ampak to je spet druga tema....
nevem zakaj, taka pac sem...mogoce da v resnici sploh to ne dela pa to vidim samo jaz z svojimi ocmi
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
Sarra, škoda živcev, res
na koncu prideš do tega, da on itak gleda, pred tabo ali ko te ni in kaj imaš ti od tega, da se sekiraš in živciraš, če on gleda luškano pupiko?
Meni bi bilo najhujše, če bi pogledoval za neurejenimi in groznimi ženskami
na koncu prideš do tega, da on itak gleda, pred tabo ali ko te ni in kaj imaš ti od tega, da se sekiraš in živciraš, če on gleda luškano pupiko?
*Diamonds are forever*
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
La*Perla napisal/-a:Sarra, škoda živcev, res
o ti mater ... mas prav
Meet me in outer space
I will hold you close
I will hold you close
- anuša
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: koroška
Kako odreagirate, ko vaš moški odkrito pogleduje cel večer na neki fešti eno in isto full dobro bejbo in se z njo spogleduje , potem pa trdi da je ni gledal ? Ali vas kaj zbada pri srčku ljubosumje ali pa živite po načelu:apetit lahko dobi drugje, jest mora pa doma?
Jaz sem ljubosumne sorte in me taka poteza mojega partnerja prizadane, on je pa že tako navajen, da ne gleda preveč drugih , ko sem jaz zraven,...
Jaz sem ljubosumne sorte in me taka poteza mojega partnerja prizadane, on je pa že tako navajen, da ne gleda preveč drugih , ko sem jaz zraven,...
Ne oziraj se nazaj , ker te tukaj čaka raj!
- anuša
- Sramežljivka
pogledam , sam vedno tako , da on ne ve ali pa ga pogledam in rečem , da je dober pol me pa ne zanima več. m oj mož je pa že večkrat gledal katero cel večer , pol je pa rekel , da ni res , da si izmišljujem , da sem paranoična in take finte. Pa ja nisem slepa , za prazen nič se mi pa tudi ne da kregat , a ne?
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Čeprov sm jst tut ful lubosumna, me ne mot, če jo sam pogleda. Sam če jo pa buli, se spogleduje z njo, al pa še kej več (pogovori ipd.) me pa kr dost prizadane. Še posebej če reče, da ni.
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
- anuša
- Sramežljivka
Ane da je hudo , če se ti zlaže , da ni gledal , ko pa ti na lastne oči vidiš , da jo je gledal , kar naprej. Jaz bi takrat kar odšla domov in ga nekam zaklenila,...(hecam se )ampak res me mine do vsega. Poglej jo , če je dobra in ti je všeč jo poglej še enkrat , nato po pozabi , da obstaja , ti si moj ,...
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
anuša napisal/-a:Ane da je hudo , če se ti zlaže , da ni gledal , ko pa ti na lastne oči vidiš , da jo je gledal , kar naprej. Jaz bi takrat kar odšla domov in ga nekam zaklenila,...(hecam se )ampak res me mine do vsega. Poglej jo , če je dobra in ti je všeč jo poglej še enkrat , nato po pozabi , da obstaja , ti si moj ,...
Točn tko. Mene to isto razkuri... in pol mal znorim, me vse mine. Najhujš je pa še to, da se potem tip obnaša kot da se ni nč nardil (brez opravičila ipd.)
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov