Gledanje za drugimi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
moj tud včasih pogleda kkšno pa se ne sekiram zarad tega sej tud js kkšnga kdaj pogledam sam odkar mam fanta se to ful redko zgodi. moj je kr kul glede tega pogleda pa stran pogleda..k da neb nč vidu. sm pa znorela k sva bla polet v beogradu in smo šli zvečer vn in tm je vsaka druga v miniki, vse babe spedenane v nulo in moj je sam gledu ane, in pol ful k sva pršla domov je vsem frendom razlagu kok je dol hudo pa da morjo enkrat it
-
klea_zvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2006
×mishy× napisal/-a:heh jaz mojemu pokažem kako hudo bejbo, če je ne opazi drugače pa če pogleda ni problema, jaz tud pogledam za katerim ampak buljenje nekaterih moških pa me res spravlja ob živce
hehe js sm mu enkrat rekla: ooo lej koj tale huda! pa je sam z očmi zaviu, pa je reku, ti si hujša pa mi je blo res najbolj
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Pr mojmu sicer še nism opazla, da bi kšno gledu pa to (sm pa opazla, da ženske gledajo njega ), ampak se ne bi nč razburjala, če bi pač pogledu lepo žensko. Sj mamo vsi oči in tud jst pogledam dobrga tipa in mu tud za kšnga kdaj povem, da je hud Pa ni nč narobe, sj sam pr tem ostane pa itak ve, da mi je tud on ful hud, k sm ga prvič vidla sm bla kr
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
tiana1 napisal/-a:moj tud včasih pogleda kkšno pa se ne sekiram zarad tega sej tud js kkšnga kdaj pogledam sam odkar mam fanta se to ful redko zgodi. moj je kr kul glede tega pogleda pa stran pogleda..k da neb nč vidu. sm pa znorela k sva bla polet v beogradu in smo šli zvečer vn in tm je vsaka druga v miniki, vse babe spedenane v nulo in moj je sam gledu ane, in pol ful k sva pršla domov je vsem frendom razlagu kok je dol hudo pa da morjo enkrat it
hehehe
- Bershka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- Kraj: Ljubljana
me sploh ne moti če pogleda kašno hudo bejbo, sj jo tud jaz! Tako kot tudi jaz pogledam dobrega tipa, če gre mimo mene. Mislim halo, dejstvo, da imam tipa, ne pomeni da sem slepa in gluha za okolico. Ker kašne moje kolegice čist znorijo, če njihov tip kdaj pogleda dobro žensko Meni se pa to zdi čisto normalno.
Seveda v določenih mejah; če bi se zalotila, da o teh tipih tut fantaziram, pa da jih primerjam s svojim (in vedno ugotovim da je slabši)...to pa več nicht gut
Seveda v določenih mejah; če bi se zalotila, da o teh tipih tut fantaziram, pa da jih primerjam s svojim (in vedno ugotovim da je slabši)...to pa več nicht gut
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
men je to normalno, da tip pogleda, čudno bi blo če nebi. Sj jz tud ne hodim po čopovi, pa v tla gledam kot en mal čuden osebek. Itak, da mal naokraog pogledaš, če je kje kkšen simpatičen. Sj v tem smo ženske iste kot tipi. Pač pogledaš, brez kakšnega namena in misli, kako bi ga/jo položil/a
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
se strinjam tako kot fantje gledajo za zenskami tako tudi me za moskimi.
ce bi prov bulu v zensko potem mi ne bibilo vseeno.
ce bi prov bulu v zensko potem mi ne bibilo vseeno.
-
jeanitte - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: koroška
Če pogleda, ni panike. Ljudje imamo oči, da gledamo in če pride mimo kaj lepega, še tolk bolš...
Ne prenesem in ne toleriram pa, če tip zijari eno punco tolk očitno, da izbuli oči, pozabi zapret usta in se mu iz njih cedi slina... Pa sej veste kaj mislim.
Ne prenesem in ne toleriram pa, če tip zijari eno punco tolk očitno, da izbuli oči, pozabi zapret usta in se mu iz njih cedi slina... Pa sej veste kaj mislim.
...if there are roses, they will blossom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov