Gledanje za drugimi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
aja heh drugo je pa blo k sm bla tko z enmu tipam en cas tko u easy, ni bla ksna zveza, pol sva bla pa uzun skp pa je skos nekj okol gledou ksne pa to.... ne vem no men je kr gadno ratal... rec nism mogla nc sam lahko bi bil obzirn do mene ce ne kako drugace! ne pa da se res obraca... fak dobr da se je koncal to.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
agrrrhrrr.
men gre pa to fejst na živce...pa ne zato da bi kr skos to delal, ubistvu ja, takrat ko sm najslabše volje gre on men s takimi "lej kva je huda", "bi jo kr posexou" ven ker ve da sem alerrrrgična na to in pol me non stop zajbava
pol pa jst rečem kej o komu, me špa obtož da ga varam
no sej ni čist tko no, sam skos me neki prcka, in lih takrat ko sm tečna da je vse še hujš....
drgač pa ko mu jst rečem da je ktera huda, je pol kr tih ker enve kaj bi reku....pol pa pač pritrdi..sam če jst rečem ni vredu..more on rečt da sm pol jst ljubosumna...
men gre pa to fejst na živce...pa ne zato da bi kr skos to delal, ubistvu ja, takrat ko sm najslabše volje gre on men s takimi "lej kva je huda", "bi jo kr posexou" ven ker ve da sem alerrrrgična na to in pol me non stop zajbava
no sej ni čist tko no, sam skos me neki prcka, in lih takrat ko sm tečna da je vse še hujš....
drgač pa ko mu jst rečem da je ktera huda, je pol kr tih ker enve kaj bi reku....pol pa pač pritrdi..sam če jst rečem ni vredu..more on rečt da sm pol jst ljubosumna...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
*purple bitch* napisal/-a:agrrrhrrr.
Pa ti si zihr, da tvojmu tipu use štima u glavi? Jz bi mojmu oba čevla v riti pustila, če bi takele neumesne meu. Brez debate. Enkrt ko bota tko kje, mu reč, dej lubi BRB, grem enga tmle naskočit
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Kar se mene tiče je tko - če je nekdo dober, ga pogledaš, pa ni važn spol. Jst recimo večkrat občudujem kašno žensko, ki mi je ful dobra, pa kaj? Sj itak pogledaš samo na videz, če maš nekoga pač rad se ne boš menda zaljubu v nekoga, ki ga bežno pogledaš.
Poleg tega pa še tole - če tip je tip kao priden, kao on pa ni tak, on nobene ne pogleda, on je slep pa če bi šla miss universe mimo - ah dejte no, tak vam zhir kj prikriva. Pogleda pač tisti, ki nima slabe vesti in ve, da ni naredil nič slabega.
Moje mnenje pač.
Poleg tega pa še tole - če tip je tip kao priden, kao on pa ni tak, on nobene ne pogleda, on je slep pa če bi šla miss universe mimo - ah dejte no, tak vam zhir kj prikriva. Pogleda pač tisti, ki nima slabe vesti in ve, da ni naredil nič slabega.
Moje mnenje pač.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sej mi ga dviga...samo sej pravim..kadar se provucirava, mam jst sto stvari da ga sprovuciram..on pa samo tole....in potem tud tole uporablja sam sej zadnjič ko sva se skregala sva se tud glede tega, pa mislm da je samo enkrat od takrat eno takole ven vrgu...
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
La*Perla napisal/-a:kaj pa spogledovanje? ne rečem, sej gleda vsak, ker imamo vsi oči, ampak na živce mi pa gre, ko se nekdo očitno spogleduje
Mene najbolj moti, če vidim kak par, pa fant vpričo punce gleda kero drugo. Pa ajde, da sam pogleda, ampak da prav očitno bulji v drugo (predvsem v določene dele), flirta itd., tega pa ne morem.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
klea_zvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2006
mene sicer to ne moti! sej js tut pogledam za lepo punco...pa zto še nism lezba pa tut seksat nočem z njo :)
druga zgodba: sm bla tko (ene pou leta nazaj), pač z enim tipom in se tko lupčkava, pa prideta mim dve napou slečene, pa on se neha kušvat pa pogleda za njima!!! js sm čist znurela...!! Sm šla takoj stran in sm bla tist večer naprej s kolegicam. Pol je pa on men zameru ker sm kao tok napadalna glede tega in se neznam obnašat! sori sam če se kušuje z mano nej bo pri stvari!
druga zgodba: sm bla tko (ene pou leta nazaj), pač z enim tipom in se tko lupčkava, pa prideta mim dve napou slečene, pa on se neha kušvat pa pogleda za njima!!! js sm čist znurela...!! Sm šla takoj stran in sm bla tist večer naprej s kolegicam. Pol je pa on men zameru ker sm kao tok napadalna glede tega in se neznam obnašat! sori sam če se kušuje z mano nej bo pri stvari!
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
klea_zvezdica napisal/-a:mene sicer to ne moti! sej js tut pogledam za lepo punco...pa zto še nism lezba pa tut seksat nočem z njo :)
Če je blo pa to med lupčkanjem si pa nardila čsit prav, jest bi bla tut jezna nanga ni blo to lepo od njega.
Za dežjem vedno posije sonce!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov