Gledanje za drugimi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 247 prispevkov
• Stran 15 od 17
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
modralaguna napisal/-a:Seveda lahko gleda. Jaz ne vidim nič slabega v tem. Saj tud jaz gledam okrog. Uazo pa imamo oči. Jaz sploh rada opazujem ljudi okrog sebe, tako moške kot ženske.
kar naj gleda in flirta če hoče.. na take malenkosti nisem ljubosumna.. dokler ostane pri tem, me nič ne moti.. mu dovolj zaupam, pa tut če mu nebi, če bi kaj hotel, se lahko jaz postavim na trepalnice, pa ga ne bom ustavla ko sem se tega začela zavedat, sem se nehala utrujat s takimi stvarmi..
tut mene kdaj meče, da mal pogrešam samsko življenje, pa malo poflirtam okoli, če je kakšen fajn kandidat..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- modralaguna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 3. 2010
Seveda, saj vpričo mene najbrž ne bo varal? Če pa je k temu nagnjen bo že našel priložnost, ko me ne bo zraven.
Jaz mojemu zaupam in vem, da so to nedolžni pogledi in ne neko spogledovanje. Kot pravim tudi sama zijam okrog, ampak iz firbca.
Jaz mojemu zaupam in vem, da so to nedolžni pogledi in ne neko spogledovanje. Kot pravim tudi sama zijam okrog, ampak iz firbca.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Moj ne sme. Vsaj vpričo mene ne. Pa da ne bo pomote, mislim na buljenje, flirtranje in podobno. Čeprov vem, da so sam pogledi, smatram to za nespoštljivo do mene.
- modralaguna
- Sramežljivka
barbie_girl_85 napisal/-a:Moj ne sme. Vsaj vpričo mene ne. Pa da ne bo pomote, mislim na buljenje, flirtranje in podobno. Čeprov vem, da so sam pogledi, smatram to za nespoštljivo do mene.
In kako to preprečiš?
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
barbie_girl_85 napisal/-a:Moj ne sme. Vsaj vpričo mene ne. Pa da ne bo pomote, mislim na buljenje, flirtranje in podobno. Čeprov vem, da so sam pogledi, smatram to za nespoštljivo do mene.
đizs Še vsak tip bo pogledo za dobro pičko in vsaka punca za dobrim tipom. Nevem zakaj bi bilo to do tebe nespoštljivo če pa je nekaj normalnega.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Povem, da mi ni všeč, da se ob tem počutim slabo, in ker me ima rad, med "pogledi" in mojim dobrim počutjem izbere mene. Simple as that.
Ko me pa ni zraven si pa najbrž da duška
In ne, nisem rekla, da NE gleda, rekla sem da NE SME, kar pomeni, da jaz to ne odobravam, da se ob tem ne smehljam, in da zna past tud kakšna beseda v povišanem tonu. če ga ujamem v prekršku....
Ko me pa ni zraven si pa najbrž da duška
In ne, nisem rekla, da NE gleda, rekla sem da NE SME, kar pomeni, da jaz to ne odobravam, da se ob tem ne smehljam, in da zna past tud kakšna beseda v povišanem tonu. če ga ujamem v prekršku....
- modralaguna
- Sramežljivka
nanamiša napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:Moj ne sme. Vsaj vpričo mene ne. Pa da ne bo pomote, mislim na buljenje, flirtranje in podobno. Čeprov vem, da so sam pogledi, smatram to za nespoštljivo do mene.
đizs Še vsak tip bo pogledo za dobro pičko in vsaka punca za dobrim tipom. Nevem zakaj bi bilo to do tebe nespoštljivo če pa je nekaj normalnega.
Pa ne le za dobrim, tudi za slabim. Nagonsko!
-
muffin napisal/-a:Ja to je tut men grdo - tip se sprehaja s svojo punco pa se držita za rokce, on pa bul u moj dekolte in to tko da mu skor oči izpadejo
No vidiš, določenim je to grdo.
Zate normalno, zame nespoštljivo. Sama sebe zelo visoko cenim, in če pogleda drugo (ki je seveda slabše kvalitete) je to zame nespoštovanje moje lepote.
In res mi je ogabno, ko vidim tipa in pičko, pol pa tip bulji vame. Ne bi si želela biti na dekletovem mestu - še nasprotno, mislim si, kera debilka je, da pusti svojmu tipu, da bulji v moje joške.
-
nanamiša napisal/-a:huh...da bi bila jst tvoj tip!
Ne bi bla dolg, bi kmal dobila nogo, ker bi vpričo mene gledala druge ženske
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Ah no kako lahko oceniš drugo, da je slabše kvalitete od tebe Lahko on oceni tebe za slabšo kvaliteto. In če te moti, da nekdo bulji v tvoj dekolte, potem ga ne nosi. Saj pomoje ga nosiš zato, da ga kažeš. Torej je za gledat? Ali ti je le vroče tako?
-
barbie_girl_85 napisal/-a:muffin napisal/-a:Ja to je tut men grdo - tip se sprehaja s svojo punco pa se držita za rokce, on pa bul u moj dekolte in to tko da mu skor oči izpadejo
Zate normalno, zame nespoštljivo. Sama sebe zelo visoko cenim, in če pogleda drugo (ki je seveda slabše kvalitete) je to zame nespoštovanje moje lepote.
In res mi je ogabno, ko vidim tipa in pičko, pol pa tip bulji vame. Ne bi si želela biti na dekletovem mestu - še nasprotno, mislim si, kera debilka je, da pusti svojmu tipu, da bulji v moje joške.
O groza, a to resno? :O
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- modralaguna
- Sramežljivka
Roberta R. napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:muffin napisal/-a:Ja to je tut men grdo - tip se sprehaja s svojo punco pa se držita za rokce, on pa bul u moj dekolte in to tko da mu skor oči izpadejo
O groza, a to resno? :O
Se vprašam tud jaz
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Ampak men so ob takšnih stvareh najbolj zanimivi fantje. Res me zanima kaj za vraga študirajo da se pustijo takšnemu komandiranju. In češ odloči se al jst al pa gledanje pičk?
Mene bi pomojem moj že zdavnaj poslal v tri p. materne če bi se tko napravlala
Mene bi pomojem moj že zdavnaj poslal v tri p. materne če bi se tko napravlala
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
nanamiša napisal/-a:Mene bi pomojem moj že zdavnaj poslal v tri p. materne če bi se tko napravlala
Enako, če pa slučajn ne bi popiz*il, pa se mu take stvari zdijo ok, ga pa sploh nočem, to zame ni dec, k se pusti takole komandirat o enih takih brezveznih zadevah
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Prvi neprebran prispevek • 247 prispevkov
• Stran 15 od 17
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov