Gledanje za drugimi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ursska - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2004
Moj velikokrat pred mano kakšno pogleda-še posebej blondinke ga (menda!) privlačijo in ker jaz nisem blondinka velikokrat kar pred mano kakšno pegleda in pokomentira kako izgeda.. Nekaj časa sem imela izbruhe ljubosumja zdaj pa sem se že nekak navadila..
- mucka24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Eno je pogled, drugo pa je buljenje! Valda da skoraj vsi gledamo... Ljudje smo zasnovani tako, da opazimo tisto, kar se nam zdi lepo in estetsko... Če sem iskrena, tut jaz pogledam tipa, če je dober in tut žensko, če se mi zdi seksi in če je lepa... Saj včasih me moti-odvisno od dneva!
Kaj pa če greste same po ulici pa pride mimo nek par in fant bulji v vas? Kako vam je? Postanete bolj samozavestne al vam gre tip na jetra in si mislite kaki pr.... je ker vas gleda poleg svoje punce? Mislim, da to veliko pove o značaju človeka! Že mogoče, da ste mu všeč, samo kdo pravi, da ne bi bil isti ob vaši prisotnosti
Kaj pa če greste same po ulici pa pride mimo nek par in fant bulji v vas? Kako vam je? Postanete bolj samozavestne al vam gre tip na jetra in si mislite kaki pr.... je ker vas gleda poleg svoje punce? Mislim, da to veliko pove o značaju človeka! Že mogoče, da ste mu všeč, samo kdo pravi, da ne bi bil isti ob vaši prisotnosti
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Ja logično da gleda, sej pomoje vsi gledamo... Samo če se gleda, se gleda, ko pa se to nadaljuje v kej več (pa ne mislm sam buljenje, tut flirtanje in pogovori), pol je konc, tega enostavno ne prenesem! pa mislm d nism edina.
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Moj niti ne oz. vsaj v moji prisotnosti jst tega ne opazim. Pa tut jst nimam potrebe po buljenju za drugimi tipi. Ga pa tkole včasih, ko gledava filme sprašujem "a ti je ta všeč"...pa nekaj naveličanega zamrma
Ga morm pohvalit, ker se res lepo obnaša kar se tega tiče
Ga morm pohvalit, ker se res lepo obnaša kar se tega tiče
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
jst tud pogledam valda.. ce punca opazi da sem "opazil" kksno se samo zasmeji in me vprasa "AAAA?? in z ocmi pokaze nanjo.. ni zamere, ker tudi ona pogleda za kaksnim tipom, pa me sploh ne moti
-
TOMCAT - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Moj največkrat opazi punce, ki nimajo modrčka in se ji bradaviške vidijo čez majčko. Pol mi pa vedno reče: "Lej teli se pa bradavičke vidijo!" Jaz se pa samo nasmejim pa ga kao udarim po roki in mu rečem v šali, da tega ne sme gledat.
Itak pa tudi jaz njega kdaj nazaj drezam, ko rečem, da ima kakšen tipček dobro ritko. Pol je pa kao malo užaljen.
Ah malo se moraš zajbavat. Včasih tudi kaj skupaj pokomentirava, pa je.
Itak pa tudi jaz njega kdaj nazaj drezam, ko rečem, da ima kakšen tipček dobro ritko. Pol je pa kao malo užaljen.
Ah malo se moraš zajbavat. Včasih tudi kaj skupaj pokomentirava, pa je.
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Moj fant sicer v moji družbi nikol ne gleda drugih (vsaj ne da bi js opazla), ko pa je sam oz. s kolegi pa najbrž pogleda kakšno, in dokler sam pogleda, me ne moti, da bi pa gledal (več časa), bi me pa motlo. Še sploh če bi npr. šel kam ven in bi bil dlje časa nekje, pa bi vidu kakšno luštno in bi jo pol skoz gledal...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
jaz pogledam kdaj pa kdaj, pa tud njega včasih zalotim, pol pa se dela norega - kao on že ni gledal za nobeno kot da bi ga ubila
je pa na začetku zveze enima potrobo...ne vem kaj mu je blo...in sem čist popizdla...nikol več ni tega nardil
je pa na začetku zveze enima potrobo...ne vem kaj mu je blo...in sem čist popizdla...nikol več ni tega nardil
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]