maniac: Ne poudarjam svoje superiornosti na večih področjih. To je prvo. Ostalo je enostavno moje mnenje. Če tebi ustreza imet tipa, ki pri 28 živi z mamico in atkom - izvoli. In ja, meni se zdi bolj zrelo, da pri teh letih živiš na svojem in si
samostojen.
Ampak kot vidim, je ta tvoj bivši živel s svojimi starši, ampak se je sam preživljal in plačeval svoje stroške. Kar je povsem drugače, kot da bi živel v svoji otroški sobi, jedel mamin makaronflajš in delal drugi študij. In bil brez službe. Tako da pravzaprav sploh ne razumem te tvoje povezave.

(Morda sem še premlada.)
browneyes: Najprej naj ti prijazno pojasnim, da se gladko motiš. Stara diploma je enakovredna bolonjski drugi stopnji (torej magisteriju), kot je napisal že Džeki. Tule je dokaz:
http://www.arhiv.mvzt.gov.si/indexe600.html?id=11789
Kar se tiče ostalega: Ja, stara sem 22 let, ampak dobro leto in pol že živim s svojim fantom, moje predstave o partnerskih odnosih pa temeljijo na predpostavki, da gre za skupnost dveh enakopravnih, odraslih ljudi. Infantilnih idej o tem, da bi me moral nekdo preživljat ali bog ne daj - o tem, da bi osebo ocenjevala po dolžini njegovega penisa, ali pa da so vsi moški enaki, da vse moške opredeljuje njihov izgled, da mora biti ženska podrejena itd. nimam. Nisem samska pri skoraj 30, zamorjena in frigidna, ampak mlada (!), na dobri poti do tega, da bom uspešna in v funkcionalni zvezi. Požri se, izvoli. (Pa tudi jaz, čeprav sem še tako izjemno mlada, se še spomim tvojega starega profila.

)