Finančna in materialna stabilnost moškega
-
- Cosmopsiho
sirova štručka napisal/-a:moteča stvar poleg tega, da si brez avta, stanovanja, službe
No, no, se mi je kar zdelo da sem upravičeno odprl temo, kajti očitno take kot si ti, gledajo na to ali ima tip denar, avto in lastno streho nad glavo (namreč pravkar si pritrdila, da te moti če je tip brez tega).

-
- Cosmopsiho
sirova štručka napisal/-a:pa še brihtn nisi kej preveč, glede na to kako na provokacijo padeš.
Nisem dojel kot provokacijo

sirova štručka napisal/-a:Iščeš po drugih forumih podobne, ki bi ti potrdili, da je to problem, da je to ovira na poti do zveze.
Nisem iskal, temveč sem čisto slučajno našel.

sirova štručka napisal/-a:medtem ko obstaja nekdo, ki bi ga hotela tudi, če bi bil brez službe, brez stanovanja, brez avta, še brez cot.

Daj slovenc79, dopovej ji to, kar si napisal.
Tudi zame obstaja nekdo, ki bi ga hotela brez cot, pohabljenega, brez denarja, službe, avta, bolnega in vsega ubogega in mali milijon tebi podobnih, Kohant, ki se ne bi niti s palico dotaknila.
In fino si je lagat, da ženske moških ne ljubimo, ampak samo izkoriščamo. Ah,ko bi še mene kakšna hotela, a ne Kohant? Ah, ko bi obstajala ljubezen, a ne slovenec? Kako sta prisrčna!
In fino si je lagat, da ženske moških ne ljubimo, ampak samo izkoriščamo. Ah,ko bi še mene kakšna hotela, a ne Kohant? Ah, ko bi obstajala ljubezen, a ne slovenec? Kako sta prisrčna!

Quanesha napisal/-a:Ni neumno, da pove kaj vse ima samo bo dobu pa večuno take ženske k bi ga izkoriščale. Seveda pa je lepo vedt, da je nekdo pri teh letih sposoben bit samostojn in met vse to. To pokaže tut neko zrelost (čeprou ne v vseh primerih). Je pa tut res da živimo v takih časih ko večina nima ničesar oz. ima zelo malo. Samo mislim, da bi moral vsak prvo zase poskrbet in ne bit odvisen od koga (če je le možno). Lahko dobiš takega tipa, ki ima vse...ampak te ta tip lahko tudi po 1mesecu pusti in si spet na začetku. Ampak dobr vsak ima svoje razmišlanje in vsak po svoje naredi kar se njemu zdi prav.
Iz česa si pa ti razbrala, da bi imela tipa zato, da bi ga izkoriščala? Jaz vse našteto že mam. Dobro, stanovanje je najemniško, ampak stanovanjski problem imam rešen. Tako da se čisto lepo lahko nase zanesem, ne potrebujem financministra. Razlog, zakaj se mi te stvari zdijo pri tipu pomembne, leži čisto drugje. Čisto resno. Da naletim na tipa, ki pri 30ih nima službe, nima avta in živi pri starših, bi ga najprej vprašala, kaj je delal zadnjih 12 let. In močno dvomim, da bi me odgovor navdušil.
-
- Cosmopsiho