fantje in prijateljstvo...obstaja?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

chocolate
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a chocolate » 23. Jan. 2007 17:17

Marilyn 777 napisal/-a:
bimba napisal/-a: jaz sem tudi z svojim bivšim fantom fulll dobra frendica :wink: in sva zdaj (sicer po enem letu) ugotovila da imava kot prijatla več skupnih stavri kot pa ko sva bila v vezi in je zdaj še tok bolj zanimivo :wink:

uh, thx god, da nas je več takšnih, ki prijateljujemo z bivšimi... :cool: mene imajo vse moje kolegice za mal čudno glede tega in jim kar ni jasno kako je to mogoče!

sicer se pa tudi midva zdaj, kot frenda, ful boljše štekava kot prej ko sva bila skupaj! :)

jaaaaaa... men usi praujo d so zihr še čustva kle saj z ene strani k če ne neb šlo tko k gre... sam k sva res dala use to skos - mogla prebolet drug druzga.. zdj se mava pa dbest :)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 23. Jan. 2007 18:22

Hehe, meni tudi folk ne verjame. Ampak se res z vsemi prov fajn razumemo. Z enim sva res the best frenda, še na drugega pa tudi vem, da se lahko zanesem, če bo kdaj treba in da mu lahko zaupam. In to se mi zdi čisto zakon. :D
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 23. Jan. 2007 18:42

JA definitivno OBSTAJA :D Jaz jih imam kr nekaj.. pač s tem mislim na take s katerimi nisem bila nikoli "romantično" povezana niti, da bi mislila na to :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
Jay
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jay » 23. Jan. 2007 20:30

Evo, čisto odkrito priznam, da z žensko nikakor ne morem biti samo prijatelj. Tisti pravi, dober prijatelj, da bi si vse zaupala pa to. Pa ne zato, ker ne bi bil sposoben se navezat na žensko kot prijateljico, ampak zato, ker mi pač sčasoma postane všeč. Sej mam dost takih kot js rečem kolegic, sam nobene prav une prijateljice. Mi je pa seveda moja lubika na prvem mestu tudi najboljša prijateljica.
Uporabniški avatar
Lady Chatterley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady Chatterley » 23. Jan. 2007 20:55

prijateljstvo med moškim in žensko je možno samo, če je tip gej al pa ženska lezbijka. drugače ne obstaja. slej kot prej se nekaj zgodi oz. začne nekdo nekaj čutit (pa če je to spolna privlačnost al pa ljubezen).
prijateljstvo z bivšim ne šteje, ker sta že bla skup :wink:
Keep your friends close, keep your enemies closer ...
Uporabniški avatar
Viktor
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Viktor » 23. Jan. 2007 22:21

Lady Chatterley napisal/-a:prijateljstvo med moškim in žensko je možno samo, če je tip gej al pa ženska lezbijka. drugače ne obstaja. slej kot prej se nekaj zgodi oz. začne nekdo nekaj čutit (pa če je to spolna privlačnost al pa ljubezen).
prijateljstvo z bivšim ne šteje, ker sta že bla skup :wink:

pomoje tud,vsaj iskreno prijateljstvo ne
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 23. Jan. 2007 22:37

Mislim da je slej ko prej čutiti privlačnost, vsaj na eni strani... Ko sem se jaz spuščala v takšna prijateljstva sem se vedno spraševala če mi je res samo prijatelj oz. kolko privlačen mi je, bi bla mogoče z njim... itd.
Seveda kolegi so lahko čist ql, pravo prijateljstvo, kot ga mamo lahko punce med sabo, pa mislim da ne obstaja med moškim in žensko.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 23. Jan. 2007 23:47

K smo ze pr tem, en zabavn citat iz bash.org:

DragonflyBlade21: A woman has a close male friend. This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much. She sees him strictly as a friend. This always starts out with, you're a great guy, but I don't like you in that way. This is roughly the equivalent for the guy of going to a job interview and the company saying, You have a great resume, you have all the qualifications we are looking for, but we're not going to hire you. We will, however, use your resume as the basis for comparison for all other applicants. But, we're going to hire somebody who is far less qualified and is probably an alcoholic. And if he doesn't work out, we'll hire somebody else, but still not you. In fact, we will never hire you. But we will call you from time to time to complain about the person that we hired.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 24. Jan. 2007 8:22

Jaz sem tud vedno mislila da obstaja, potem pa sem spoznala da temu ni tako. S časoma so vsi hoteli nekaj "več" bit kot samo prijatelji!
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bimba » 24. Jan. 2007 9:37

jutro,

mene tudi gledajo fulll po strani ampak se ne zmenim za to, jaz imam v glavi urejeno da prijatelj je zame prijatelj in konec, poznam pa veliko punc katerim ugaja biti kaj več kot prijateljica s prijateljem, potem pa ugotovijo da vejo preveč eden o drugemu ker si vse povesta in potem pride do raznih problemov največ zaradi preteklosti. osebno tega da sem bila kakorkoli z prijateljem še nisem probala tako da nebom preveč pametna :augenauf:
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 24. Jan. 2007 11:04

Jaz sem tudi mnenja, da iskreno prijateljstvo med moškim in žensko definitivno lahko obstaja! Tudi moj bivši je sedaj moj naj. kolega in se dost boljše zatopima kot pa takrat ko sva bila skupaj. V glavi imava razčiščeno in sva potrebovala zeloooo dolgo, da sva se prebolela, sedaj je pa super. In nevem zakaj naj tako prijateljstvo ne bi štelo, ker sva pač že prej bila skupaj?! Imam pa tudi več kolegov, s katerimi nikoli nič nisem imela in jih poznam že od otroštva, pa mi nikoli ni padlo na pamet da bi jaz zdaj bila kaj več kot prijateljica z njimi, pa tudi oni niso nikoli na nič namigovali! Pa 100 % noben od njih ni gej :D ! Tako da JA, prijateljstvo med dvema spoloma je možno ! :P
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Jan. 2007 14:08

Maya19 napisal/-a:Imam pa tudi več kolegov, s katerimi nikoli nič nisem imela in jih poznam že od otroštva, pa mi nikoli ni padlo na pamet da bi jaz zdaj bila kaj več kot prijateljica z njimi, pa tudi oni niso nikoli na nič namigovali! Pa 100 % noben od njih ni gej :D !

Ampak tukaj je spet malo drugače..z njimi si nekako odraščala verjetno, ali kaj podobnega.. in tu se splete bolj nekakšna bratsko-sestrska ljubezen.. in potem spet manj šans, da bi se kaj "hotelo zgodit" z ene ali druge strani.

Maya19 napisal/-a:Tudi moj bivši je sedaj moj naj. kolega in se dost boljše zatopima kot pa takrat ko sva bila skupaj.

Zakaj pa kolega? Naj ne bi to bil prijatelj? ;) Ja, je malo drugače.
ajnaj
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ajnaj » 24. Jan. 2007 15:02

Men se zdi, da je tak odnos precej težko vspostavit, še težje pa ga je obdržati na zgolj prijateljski ravni. Slej ko prej, bo al fant al pa punca, naredu korak dlje in v tistem trenutku se "samo prijateljstvo" konča. Ne vem, po moje dolgoročno ni možno takšno prijateljstvo.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 24. Jan. 2007 15:07

obstaja, js pa moj bivši sva zdj res dobra frenda, ok bla sva skp sam to je blo za 14 dni pol pa konc, zdj se pa res najbol štekava, pa vse si poveva, pa on ma punco pa js fanta in je obema čist kul, tko d je možn :wink:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 24. Jan. 2007 15:31

Mene pa res zanima, kako vam taka prjatlstva uspevajo :nixweiss: Pr men se je še usak predčasno končou, kr se je vedno tip vame zalubu oz je so se ponavad že od začetka družl z mano z namenom, da bo mogoče kdaj kej več... očitno. No, u enga sm se zalubla tut js, pa res sva bla ful frenda in mi je blo druženje z njem res daleč najbolš... In sva pršla skp, sam se zarad enih tretih stvari pol ni dobr končal in zdej nimava več stikou. Res mi je žou zanga :( Kr vem, da bi bla u nasprotnem primeru še vedno frenda.

Sploh pa ful frendice z biušimi? Kaaaaj, kako pa to znese? Dobr, 14 dni z nekom bluzit, pa pol ostat sam frend, ni panike, če maš pa resno zvezo, pa jo pol eden od partnerjeu konča, mi ni jasno, kako bi blo ta drugmu se družt sam na prjatlski rauni, ga sam gledat, pa vedet, da ni več tvoj :frown: Js tega nism mogla. In je bolš tko.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov