fantje in prijateljstvo...obstaja?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*TIHANA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *TIHANA* » 20. Jan. 2007 11:12

js mam samo enga res frenda ze pet let (od zacetka SŠ) ... nikol nisva nc mela, ker si enostavno tko nisva po videzu privlacna drug drugmu.
tko da, js verjamem nekak v prijateljstvo.

je pa res, da pr vecini primerov neki zacnes cutit, sploh ce ti je oseba se vizualno vsec... potem nastopjo pa problemi, hehehe...

taprav frend ti nekak ne sme bit po videzu vsec, drgac se lahko takoj kej spremeni. vsaj pr men je tko.
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 20. Jan. 2007 12:23

Dead_kid napisal/-a:JA mam takega frenda ja. Pa ve, da mam fanta, pa to čist lepo sprejema, na nič ne namiguje, nič noče, čeprov vem, da sm mu všeč. Obstaja prijateljstvo, definitivno :D

to potem ni (samo) prijateljstvo.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 20. Jan. 2007 12:47

Kaj pa je? Ljubezen tud ni, glede na to, da je samo enostransko.

Saj ti morajo biti tudi prijatelji in prijateljice do neke mere "všeč". Z nekom, ki ti je antipatičen se ne boš družil.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Jan. 2007 14:39

Maychy napisal/-a:Kaj pa je? Ljubezen tud ni, glede na to, da je samo enostransko.

Saj ti morajo biti tudi prijatelji in prijateljice do neke mere "všeč". Z nekom, ki ti je antipatičen se ne boš družil.

Ja, si prav povedala; do neke mere. Punca, ki to omenja, je pa tko samozavestno rekla, da ve da mu je všeč - v smislu, da ji celo zelo ugaja to dejstvo. To pa ni več "samo" prijateljstvo, ane. :roll:

Je kera že slišala za tole -> 1. Kaj so intelektualne kurbe??

Intelektulane kurbe so izključno moškega spola.

To so tisti fantje, ki so do punc prijazni, razumevajoči, in jih vedno pripravljeni poslušati (mišljen je razumski pogovor, ne čvekanje, od tod ime Intelektualna).
severa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a severa » 20. Jan. 2007 15:27

Maychy napisal/-a:Kaj pa je? Ljubezen tud ni, glede na to, da je samo enostransko.

Se niti najmanj ne strinjam s tem kar si izjavila... Kot bi bila obsedena z izgledom se mi zdi.
Verjetno da se zaštekaš z nekom ki enako razmišlja kot ti ali vsaj podobno... no pr tebi pa je tako, da mora bit tudi lep.
Do neke mere všeč in antipatičen, sta dva različna pojma...pač si se hotla mal ven zvleč, da ne bi zgledalo egoistično... :roll:

Dokler boš gledala iz tega zornega kota na prijateljstvo, ne boš nikoli najdla resničnega prijatla, zakon univerzuma pač... kako delaš tako imaš.

No da ne bom čist OT, mogoče je možno imet moškega prijatla ampak če res ni zagledan vate...

Pr meni se ni niti enkrat obneslo... namrač imala sem dva najprijatla, jaz sem jih res tako dojemala, onadva pa mene očitno ne. Upala sta vseen da pa mogoče enkrat neki bo in ko sta videla da ne bo nič, sem postopoma zgubila stik z obema.
Pa tako kot sem fantu zatrjevala, kako je to možno, on pa mi je govoril, da mi kot moški pove kako oni razmišljajo in mu nisem verjela, dokler nisem sama prišla do tega zaključka.

Jaz osebno ga ne morem imet, ker jih nekak očaram, ne vem s čim... se pa lahko z menoj pogovarjajo o vsem, vseh področjih, sem odkrita in odprta, komunikativna in potem se z menoj počutijo verjetno sproščeno.

Je pa tudi nekaj na tem, da jih to tipe in bejbe nekak bolj privlači oz jim je večji izziv, če je oseba zasedena... :lol:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 20. Jan. 2007 17:48

severa napisal/-a:Se niti najmanj ne strinjam s tem kar si izjavila... Kot bi bila obsedena z izgledom se mi zdi.
Verjetno da se zaštekaš z nekom ki enako razmišlja kot ti ali vsaj podobno... no pr tebi pa je tako, da mora bit tudi lep.
Do neke mere všeč in antipatičen, sta dva različna pojma...pač si se hotla mal ven zvleč, da ne bi zgledalo egoistično... :roll:

Dokler boš gledala iz tega zornega kota na prijateljstvo, ne boš nikoli najdla resničnega prijatla, zakon univerzuma pač... kako delaš tako imaš.

Ne, ne... Narobe si me razumela. S tistim všeč nisem mislila zunanjosti, ampak celoto. Če ti ni všeč način, kako nekdo razmišlja, ne boš prijateljica z njim ali njo. To sem hotela rečt.

Kar se pa mojih prijateljev tiče pa ne skrbi. Noben od njih (niti jaz) ni za na modno revijo, pa se imamo še vseeno popolnoma radi. :)
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 20. Jan. 2007 19:26

no ja, ampak verjetno je ona njemu na nekoliko drugačen način všeč, drugače tega ne bi tako poudarjala. jst tudi verjamem, da sem svojim prijateljem všeč, drugače me verjetno ne bi prenašali :) njen post sem pač razumela, kot da je ona njemu všeč nekoliko bolj, ne le kot prijateljica. in kakšno naključje, intelektualna kurba je prvi izraz, ki mi je tukaj padel na pamet :)

btw zakaj se zadnje čase na forumu odpira toliko tem o moško-ženskem prijateljstvu? mila zima, pa je pomlad prezgodaj ven udarila? :)
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 20. Jan. 2007 20:49

jaz sem bolj za to, da ne obstaja, čeprav si želim, da bi.
bi mi bilo vsaj lažje :cry:
Uporabniški avatar
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a rebel* » 22. Jan. 2007 13:49

jp obstaja... in to zelo trdno... sploh ne dvomim v to in se mi zdi bedno da bi
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 23. Jan. 2007 12:18

Večinoma sem v moški družbi in imam dva res dobra frenda, oba sicer samska a fant ni nanju nič ljubosumen. Ker ve, da sta moja frenda že 100 let in da nima pravice mi omejevat prijateljstev...
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 23. Jan. 2007 12:48

Mene pa zanima, če verjamete v to in če, če mi lahko kdo pojasni -> kako imaš lahko nekoga najrajjjjšššššiiiiiiiii na svetu, veš da ma ta druga oseba čustva do tebe, ki so zelo iskrena, ampak ne moreš/nočeš bit s to osebo?!?!?! in želiš vse ohrant na ravni prijateljstva ... maš pa druge okol, ki jih nimaš rad ampak si z njimi ...

Jz če mam nekoga res res rada, si želim bit ob tej osebi, mu pomagat, ga met rada itd. zato te logike ne razumem ...
It should be illegal to decive a woman's heart!
chocolate
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a chocolate » 23. Jan. 2007 13:33

valda d obstaja :wink: js mam dva zlooo dobra prjatla, poleg teh dveh pa enga clo najbolšiga (poleg best frendice), k je sicr moj biuši ampak se useen fuuuuuuul dobr štekava še zmer - lohk mu res use povem, on men..res si zaupava :) ful sm vesela :D
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2005
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilyn 777 » 23. Jan. 2007 15:45

jp... obstaja... v to sicer nisem verjela ful dolgo.. ampak sva zdej z bivšim tipom ful dobra prijatelja :bia: sva se mogla prebolet, je trajalo nekaj časa, ampak zdej je d'best... si lahko poveva vse, si pomagava z nasveti, skupaj kupujeva darila za njegovo zdajšnjo punco in mojega fanta... sva ful dobra prijatelja!
:respekt:
...if it hurts, it's probably worth it...
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bimba » 23. Jan. 2007 16:00

živijo,

jaz tudi verjamem v moško-ženska prijateljstva :wink: meni je full dobro imet dobrega prijatelja, saj so moški zelo zanimiva družba :wink: še zlasti če spijejo kako pivo pa pol začnejo gobezdat, hujši so kot me babe res :wink:

marilyn jaz sem tudi z svojim bivšim fantom fulll dobra frendica :wink: in sva zdaj (sicer po enem letu) ugotovila da imava kot prijatla več skupnih stavri kot pa ko sva bila v vezi in je zdaj še tok bolj zanimivo :wink:
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2005
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilyn 777 » 23. Jan. 2007 16:23

bimba napisal/-a: jaz sem tudi z svojim bivšim fantom fulll dobra frendica :wink: in sva zdaj (sicer po enem letu) ugotovila da imava kot prijatla več skupnih stavri kot pa ko sva bila v vezi in je zdaj še tok bolj zanimivo :wink:

uh, thx god, da nas je več takšnih, ki prijateljujemo z bivšimi... :cool: mene imajo vse moje kolegice za mal čudno glede tega in jim kar ni jasno kako je to mogoče!

sicer se pa tudi midva zdaj, kot frenda, ful boljše štekava kot prej ko sva bila skupaj! :)
...if it hurts, it's probably worth it...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov