fantje in prijateljstvo...obstaja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- petelin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
- Kraj: Odvisno od števila sončnih peg
2good4u napisal/-a:petelin napisal/-a:torej tvoj argument je....
prijateljstvo je možno ali ne?
Ja v tvojem primeru ni možn, ker vem da si se zapletel s prjatlco
V mojem primeru pa je možno!
aha... torej je VČASIH možno...
kako pa veš, da je v tvojem primeru možno?
- barcy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: ptuj
js sm tud mela v šolo več moške družbe, kot pa ženske, to pa zato, ker so moški dosti bolji za vsesplošni pogovor, kot pa ženske. mislim, da ženske zavidajo enim in da so zato takšne "krave" včasih. po moje bi blo bolje, da bi se potrudle bit boljše prijateljice, kot pa da se obrnejo in že govorijo o tebi... tak si pač js mislim
-
Zita - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2006
- Kraj: La La Land
oh, po moje sta lahko s fantom res prijatelja... imam nekaj fantovskih prijateljev, mogoče enega še posebaj dobrega pa se čisto okej štekamo, ne gre za pravi odnos moški-ženska... čeprav zadnjič me je malo s tira spravla ena frendica (ki verjame da sta ženska in moški lahko samo ljubimca, zares prijatelja pa ne...) ki mi je zatrjevala, da moji moški prijatelji v resnici hočejo nekaj več... pa mislim da se moti... sicer pa je malo tut odvisno od osebe, nekateri fantje rok pač ne znajo držat rok ob sebi (literary and figuratively...)
- šejla
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2006
Js sm rekla,da obstaja,sam so pa ti primeri zlo redki. Sicer js mam enga prijatla pravga,pri ostalih mi še pa to ni uspelo. Sam en in edini. Zej mam prjatla novga kakšne 4mesce,tud sm misla da je to lepo prijateljstvo in nč več. Pa sm se zmotla... Fant se je zalubu vame in zej je cela štala. Ne morm bit z njim,sam prijateljstvo bi pa tud rada obdržala,ker je zlo vredu tip. Sam ne vrjamem,da bo ratal.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
barcy napisal/-a:js sm tud mela v šolo več moške družbe, kot pa ženske, to pa zato, ker so moški dosti bolji za vsesplošni pogovor, kot pa ženske. mislim, da ženske zavidajo enim in da so zato takšne "krave" včasih. po moje bi blo bolje, da bi se potrudle bit boljše prijateljice, kot pa da se obrnejo in že govorijo o tebi... tak si pač js mislim
Ne sej maš prov, to je ćista resnica
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
adry23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
- Kraj: Over The Rainbow
OK PUNCE!!!
naj vam povem,da mam sama najboljšega kolega že ene 4-5 let in se res,res,res,res,res.... dobr štekava.Sama si ne bi mogla nikoli misliti,da si bom našla res ful v redu prijatelja in še to da mi je najbolši prijatelj v res pravem pomenu besede. oba sva dala skos od slabih do odličnih trenutkov.Je pa neki res,vmes preden je on dobu žensko se je zaljubil vame,ampak sva takoj razčistila in res ni silil vame.Na začetku me je blo ful strah ,da se bo zaradi tega končala najboljša zveza,ampak se ni.to najino krizo sva dala skos,on me je zastopil,jaz njega in obdržala se je.
In z veseljem vam povem,da kljub temu da imam jaz fanta 1let,on se je ravno razšel s svojo,sva še zmeraj best kolega in moj fant mi zaupa,kar mi je tudi najbol važno.Še včasih gremo skupaj na pjačko,zj se menmo da bomo šli še mal skp žurat ven,da on mal pozab na bivšo.
A vam še neki povem:
prej,ko sva bla še oba samska(jst in moj kolega),nama noben ni mogel verjeti,da sva lahko samo best frenda.vsi so bli prepričani,da to ni možno,ker KAO morjo tud obstajat kašna ljubezenska čustva,vsaj pri enem.Jst pa pravim nevednim in laikoM:BULL SHIT!!!
Tko,da punce drage,PRIJATELJSTVO MED FANTOM IN ŽENSKO OBSTAJA PA ČE VRJAMETE AL PA NE
naj vam povem,da mam sama najboljšega kolega že ene 4-5 let in se res,res,res,res,res.... dobr štekava.Sama si ne bi mogla nikoli misliti,da si bom našla res ful v redu prijatelja in še to da mi je najbolši prijatelj v res pravem pomenu besede. oba sva dala skos od slabih do odličnih trenutkov.Je pa neki res,vmes preden je on dobu žensko se je zaljubil vame,ampak sva takoj razčistila in res ni silil vame.Na začetku me je blo ful strah ,da se bo zaradi tega končala najboljša zveza,ampak se ni.to najino krizo sva dala skos,on me je zastopil,jaz njega in obdržala se je.
In z veseljem vam povem,da kljub temu da imam jaz fanta 1let,on se je ravno razšel s svojo,sva še zmeraj best kolega in moj fant mi zaupa,kar mi je tudi najbol važno.Še včasih gremo skupaj na pjačko,zj se menmo da bomo šli še mal skp žurat ven,da on mal pozab na bivšo.
A vam še neki povem:
prej,ko sva bla še oba samska(jst in moj kolega),nama noben ni mogel verjeti,da sva lahko samo best frenda.vsi so bli prepričani,da to ni možno,ker KAO morjo tud obstajat kašna ljubezenska čustva,vsaj pri enem.Jst pa pravim nevednim in laikoM:BULL SHIT!!!
Tko,da punce drage,PRIJATELJSTVO MED FANTOM IN ŽENSKO OBSTAJA PA ČE VRJAMETE AL PA NE
-
adry23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
- Kraj: Over The Rainbow
OK PUNCE!!!
A vam še neki povem:
A vam še neki povem:
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
1 leto sva bila fuckfrenda, zdaj sva par. pač bla sva tok dobra frenda, vedla sva vsak o vsakem vse in ugotovila, da sva čist za skupej (čeprav je 10 let starejši od mene) mava isti lifestyle, potrebe, vse... sva že 4 mesece uradno par in je čist hudo.
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Obstaja zagotovo.
Mam najboljšega kolega ki si res VSE poveva - obvezno vsaka 2 dni na kavo plus pogovori po telefonu, pa četudi sredi noči:) Vsi mislijo da sva par tudi najini starši - od začetka nama je bilo to čudno, sedaj sva pa že navajana in se takšnim pripombam veselo nasmejiva:)
Res je pa da ko si z nekom nasprotnega spola v taki tesni povezavi, da sčasoma začneš razmišljat kako bi bilo če bi se zapletla. Midva sva se o tem ogromno pogovarjala in potem se je en večer zgodilo da sva se zapletla-čisto spontano. Me je bilo ful strah da bo potem vse drugače samo po pravici povedano je zdaj še bolje-zaupava si še 1X več.
Res je lepo imeti takšnega pravega prijatelja.
Mam najboljšega kolega ki si res VSE poveva - obvezno vsaka 2 dni na kavo plus pogovori po telefonu, pa četudi sredi noči:) Vsi mislijo da sva par tudi najini starši - od začetka nama je bilo to čudno, sedaj sva pa že navajana in se takšnim pripombam veselo nasmejiva:)
Res je pa da ko si z nekom nasprotnega spola v taki tesni povezavi, da sčasoma začneš razmišljat kako bi bilo če bi se zapletla. Midva sva se o tem ogromno pogovarjala in potem se je en večer zgodilo da sva se zapletla-čisto spontano. Me je bilo ful strah da bo potem vse drugače samo po pravici povedano je zdaj še bolje-zaupava si še 1X več.
Res je lepo imeti takšnega pravega prijatelja.
Angels fall first...
-
aimee - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 6. 2005
najverjetneje je edini pravilni odgovor ta, da je odvisno od posameznikov vpletenih v situacijo.
prepričana pa sem, da pogosto prihaja do neprijetnih situacij prav takrat, ko kdorkoli od teh prijateljev vstopa v neko novo vezo.
iz mojih izkušenj je takrat ključna odkritost. tako do partnerja kot do prijatelja (zaradi takšne neodkritosti sem sama skoraj končala vezo, ki je sicer sedaj pripeljala do zaroke in skorajšnje poroke )
ljudje smo pač različni, različno čutimo smo različno občutljivi in dojemljivi za določene stvari in to je potrebno upoštevati.
prepričana pa sem, da pogosto prihaja do neprijetnih situacij prav takrat, ko kdorkoli od teh prijateljev vstopa v neko novo vezo.
iz mojih izkušenj je takrat ključna odkritost. tako do partnerja kot do prijatelja (zaradi takšne neodkritosti sem sama skoraj končala vezo, ki je sicer sedaj pripeljala do zaroke in skorajšnje poroke )
ljudje smo pač različni, različno čutimo smo različno občutljivi in dojemljivi za določene stvari in to je potrebno upoštevati.
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
No, moj tip (skupi sva 2 leti) ima najboljšo prjatlco. Ja, ženska je. In jst trpim... kr precej, včasih. Pa mu vrjamem, ko mi reče, da ne bi bil z njo, da jo ma pa sicer rad itd... ampak filing je še vedno bedn, k vem, da vsak dan zbira s kom bo šou na kosilo itd... pa nism vedno na prvem mestu... sucks.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov