fantje in prijateljstvo...obstaja?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 13. Mar. 2013 9:06

Ej, prijateljstvo ni vezano na to, a maš v hlačah lulčka, luliko, dinozavra, pikapolonco... DOKLER je podstrešje urejeno in se ne goji pričakovanj za več! Res pa je, da se s prijatelji v določeni meri pogovarjam druge reči kot s prijateljicami. :razz:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 13. Mar. 2013 17:05

^^Itak, je treba met kakega deca med prjatli, da se lahka meniš o zadnji epizodi Top Geara npr.

Babe, morale se bomo sprijaznat da ene pač nismo tak hude bejbe, noro seksi in fatalne, za dol padit in zato nas naši moški prijatelji nočejo poseksat v vsakem trenutku :cry:

Čeprav js si zatiskam oči s tem, da tud če bi se kdaj kakšan prskalica prižgala, da bi spoštoval mene in mojo zvezo toliko, da bi pač počakal da mine.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 13. Mar. 2013 19:26

Tearjerker napisal/-a:Babe, morale se bomo sprijaznat da ene pač nismo tak hude bejbe, noro seksi in fatalne, za dol padit in zato nas naši moški prijatelji nočejo poseksat v vsakem trenutku :cry:

Hah :D touché.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 15. Mar. 2013 14:01

Tearjerker napisal/-a:
Babe, morale se bomo sprijaznat da ene pač nismo tak hude bejbe, noro seksi in fatalne, za dol padit in zato nas naši moški prijatelji nočejo poseksat v vsakem trenutku :cry:

Jaz tudi nisem neka fatalna ženska s top postavo in nebeškim obrazkom, pa mi do zdaj še z nobenim kolegom ni uspelo ostati vsaj kolegica, kaj šele, da bi ta odnos nadgradila v prijateljskega. :D Pa nisem nikoli dajala napačnih signalov, ker sem dokaj neposredna oseba, ki ceni sproščen in iskren pogovor, se ne oblačim v pomanjkljiva oblačila (čeprav se večina žensk rade uredijo preprosto zato, ker so ženske, ne za občudovalce) in ne vabim moške kolege k sebi domov. No, ko sem še živela sama, sem valda kdaj povabila kakega kolega na kavo ali pijačo (sem imela flat na taki lokaciji, that`s why, sicer bi se pri kom drugem dobili), ampak smo potem štartali dalje žurat ali kam, ne pa gledat filma izpod skupne dekce :D. Ne vem, vedno sem potegnila neko črto, da bi to dojel tudi moški kolega, pa je še vsak čez čas poskušal kaj več in potem, ko sva morala razčistiti, da mi ni do česa več kot samo druženja, če mu to seveda zadošča, sva se kmalu oddaljila ali pa je celo sledila zamera z njegove strani. Sem jaz kriva, če sem vsem tem bila vizualno simpatična, potem pa smo se še zaštekali in so v meni vsi videli nekaj več? :rolleyes:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 16. Mar. 2013 1:03

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IGK2KprU-To[/youtube]
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 16. Mar. 2013 9:41

Tamala_mrha napisal/-a:Sem jaz kriva, če sem vsem tem bila vizualno simpatična, potem pa smo se še zaštekali in so v meni vsi videli nekaj več? :rolleyes:

No no, ne se počutit krive :rolleyes:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 17. Mar. 2013 12:05

Ne vem, zakaj je zdaj potrebno zavijanje z očmi. :D Moj smajli, ki zavija z očmi, je bil namenjen tipom, ki ne znajo sprejeti samo prijateljstva z moje strani. Ne vem zakaj si ti karkoli razumela narobe oz. ne vem kaj si ti sploh razumela, ker se tukaj marsikaj razume narobe kot je mišljeno.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Mar. 2013 12:20

Je pa tudi razlika med samimi "prijatelji".
Eni znajo funkcionirati normalno, drugi pa samo čakajo na ąanso. In zna biti problem,da teh drugih včasih ne prepoznaą takoj, sploh če jih ne videvaą na tedenski ravni in nisi v dejanskih situacijah, ki pokaľejo pravi karakter.
Jaz nekih kofetkanj,ki pridejo res občasno za kakąno urco pač ne jemljem za prava prijateljstva, ampak bolj za update, pa ąe ta velikokrat prenapihnjen.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 17. Mar. 2013 12:34

Tamala_mrha napisal/-a:Ne vem, zakaj je zdaj potrebno zavijanje z očmi. :D

Ker je kjutiš smajli, v smislu ''pa dej nooooooo'' ;) Seveda da nisi ti ''kriva'' (močna izbira besede), ampak mene še vedno zanima, kaj je tisto kar nas ločuje - zakaj eni lahkko vzdružujemo M-Ž prijateljstva, eni pa nikakor ne.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Mar. 2013 13:30

^^ker si mogoče ľe ti drugačna in tvoje teme pogovora od neke povprečne dekline (kolikor vidim iz foruma).
The world is as you are.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 17. Mar. 2013 13:59

In tipi imajo rająi tiste, ki so ''povprečne dekline''? :gruebel:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Mar. 2013 14:05

Nisem mislila v tej smeri.
Bolj sem ciljala na to, da so punce, ki ľe v osnovi oddajajo drugo energijo in dajejo signale, ki jih znajo fantje narobe razumeti (objemčki pa lupčki itd), sploh če ni vse razčiąčeno ľe takoj (sploh v najstniąkih letih),v to skupino mi ona pač na vtis iz foruma ne paąe.
The world is as you are.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 17. Mar. 2013 15:07

Tearjerker napisal/-a:mene še vedno zanima, kaj je tisto kar nas ločuje - zakaj eni lahko vzdržujemo M-Ž prijateljstva, eni pa nikakor ne.

Največjo težo ima iskrenost s strani punce, ter ali je odnos že od začetka razčiščen.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 17. Mar. 2013 15:13

Dobro, pa jaz tu nisem ciljala na primerjavo sebe in drugih, ampak gledano širše. Jaz pač že iz otrških časov izhajam in mešane družbe in tako je še danes. Imam ženske prijateljice, kot moške, pa tu govorim o prijateljih, ne znancih in kolegih. In tudi moje ženske prijateljice imajo moške prijatelje, pa se nič ne kreše. In tud v tejle temi, enim puncam je čist normalno met moške prijatelje, ene ne morejo vzdrževat prijateljstev, ker se že v fazi ko so samo znanci vsi tipi zaljubijo v njih.

Glede na to, da so moški vizualna bitja sem pač pomislila da une res mega hot chicks, ki izžarevajo tono privlačnosti, ne morjo vzdrževat prijateljstev. Ker tud če gledam s svojega vidika, moji moški prijatelji so karakterno super, tudi izgledajo ne slabo, niso mi pa privlačni. Če bi mi kateri bil, bi bla že druga zgodba.

Tud je blo že omenjeno, s čimer se strinjam - verjetno se kdaj kje kakšna kemijska rekacija vzpodbudi med dvema, ampak realno gledano potem pomsiliš, zakaj pa? Načeloma si upam trdit so to neke momenalne zdeve, mogoče trenutek šibkosti (si pijan, si glih končal zvezo, neki druga whatever kar te naredi čustveno nestabilnega), ki minejo, ko se glava ohladi. Ampak to je nekaj povsem drugega, kot da se vsak moški znanec, pa naj bo vezan ali ne, naj mu daješ ''signale'' ali ne, zacopra v žensko, ki bi rada bila samo znanka. Ali pa pride vsaj do točne, ko bi jo krjesno pa ji da to tudi vedet.

No sej, mogoče je pa kriva tako opevana nedostopnost :D Da tud če ženska daje jasno in glasno vedet kje so stvari, si tip misli ''aha lej jo bejbo eno kak se dela, kak jo bom krjesno'' and then nature takes it course :D
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 17. Mar. 2013 15:42

Tearjerker napisal/-a:Načeloma si upam trdit so to neke momenalne zdeve, mogoče trenutek šibkosti (si pijan, si glih končal zvezo, neki druga whatever kar te naredi čustveno nestabilnega), ki minejo, ko se glava ohladi.

Sem pa mislil da se tukaj po defaultu pogovarjamo o situacijah, ko ni vmes nobene pristranskosti. Vsaj meni je jasno da parčkanje pod gasom ali biti v zvezi z novo osebo zato, da lažje preboliš bivšega/o, se že kratkoročno ne obnese.

Tearjerker napisal/-a:Ampak to je nekaj povsem drugega, kot da se vsak moški znanec, pa naj bo vezan ali ne, naj mu daješ ''signale'' ali ne, zacopra v žensko, ki bi rada bila samo znanka. Ali pa pride vsaj do točne, ko bi jo krjesno pa ji da to tudi vedet.

O tem je že Dioniz pisal, pa bom ponovno napisal; tipi v svojem življenju pridemo do točke, ko želimo za vsako ceno biti v zvezi, ne glede na to ali do ženske dejansko kaj čutimo, ali gre zgolj za to da pač smo z nekom. Po mojem mnenju to izhaja iz razmišljanja, da si samski manjvreden. Jbg, takšno družbo smo si sami ustvarili.

Tearjerker napisal/-a:No sej, mogoče je pa kriva tako opevana nedostopnost :D Da tud če ženska daje jasno in glasno vedet kje so stvari, si tip misli ''aha lej jo bejbo eno kak se dela, kak jo bom krjesno'' and then nature takes it course :D

Ko meni da ženska vedeti da nič ne bo, odneham. Pa ko smo že pri nedostopnosti, na to sploh ne palim. Nič ni bolj odbijajoče kot ženska, ki se dela nedostopno. Tako da res ne vem kje srečuješ tipe, ki jih ta nedostopnost le še bolj spodbudi.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov