fantje in prijateljstvo...obstaja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sanck - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
- Kraj: lj
nadjusha napisal/-a:znajo fantje biti prijatelji puncam? vedo, kaj beseda prijatelj v resnici pomeni? je prijateljica drugo ime za lubico?
fantje znajo biti še boljši prjatli kokr ženske imam mogoče 4 prijateljice in 23214 moških prijateljev. že od nekdaj se bolje štekam s tipi.. ne vem, zakaj? mogoče je to zato, ker jz že sama dost kompliciram (tm k mi ne bi blo treba ) in mi je nabolš k se zatečm h prjatlu, da dobim kakšn orng nasvet - ne rabm zdej še ene koke zravn k bi po mojmu kokodakanju kokodakala naprej ... pač, ženske razmišljamo preveč s srcem, pr tipih je pa mal drgač
sam je jeba ne.. še vsak tip si je mislu, da sm mela kej s svojimi prjatli.. eni pač ne štekajo, da so mi boljš marsovci in ne osladen planet venere, kjer se komplicira kokr se le da
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
sanck...med temi 23214 prijatelji je tudi veliko "prijateljic"...to si pozabila povdariti ali pa povedati
Jaz se strinjam s tem da imajo moški bolj trezno glavo in um...dočim so ženske bolj čustvene in valovi razpoloženje iz minute v minuto(če pretiravam)
Ampak jaz imam pa po drugi strani rajši ženske pijateljice in mi do moških prijateljev ni...tri res frende na mestu imam in to mi zadošča...ostali moški ki pa pridejo v moje življenje kot znanci ali kolegi so pa tam in bi mi bilo res vseeno če so ali pa ne.
ženske wins!
Jaz se strinjam s tem da imajo moški bolj trezno glavo in um...dočim so ženske bolj čustvene in valovi razpoloženje iz minute v minuto(če pretiravam)
Ampak jaz imam pa po drugi strani rajši ženske pijateljice in mi do moških prijateljev ni...tri res frende na mestu imam in to mi zadošča...ostali moški ki pa pridejo v moje življenje kot znanci ali kolegi so pa tam in bi mi bilo res vseeno če so ali pa ne.
ženske wins!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
sanck - Sramežljivka
nima smisla poudarjat, ker to je pr men že od vrtca, da mam več prjatlov kot prjatlc men wins!
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Ah...to pa ni res...moški itak hočejo samo f**(razen če so gayi-prijateljice)
Gaye ne moreš šteti med prijatelje...to so prijateljice, kar seveda pomeni da imaš več prijateljic kot prijateljev
Gaye ne moreš šteti med prijatelje...to so prijateljice, kar seveda pomeni da imaš več prijateljic kot prijateljev
-
sanck - Sramežljivka
ryu10kyu napisal/-a:Ah...to pa ni res...moški itak hočejo samo f**(razen če so gayi-prijateljice)
torej kaj? ti svoje prjatlce fukaš okol al kaj? come on..
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
nekako sem skeptična glede prijateljstva moški-ženska! ker po moje vedno pride do točke, kjer eden hoče nekaj več! al pa mu je ta prijatelj/ica ful všeč in se vanj zaljubi! poznam par takih primerkov: sta ena dva najbolša kolega,pa se je ona zaljubla v njega, da dva metra pred sabo ne vidi, pa mu je povedla, pa sta ostala prijatla, ker on ni htel tega uničit. No zdaj sta se v soboto ful skregala...Pa ena moja ful dobra kolegica ima tudi moškega kolega, in je tudi ugotovila, da ji je všeč, in da mi mela nekaj z njim. Pa pri meni je isto, sem mela enga ful dobrega kolega, pa je ugotovil da sem mu všeč in da bi rad bil z mano...
tako da, ne verjamem v takšna prijateljstva, mislim da ne uspevajo! je pa res,da v zvezi je partner tvoj ljubimec, prijatelj ...
tako da, ne verjamem v takšna prijateljstva, mislim da ne uspevajo! je pa res,da v zvezi je partner tvoj ljubimec, prijatelj ...
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
ryu10kyu - Cosmofrik
sanck napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Ah...to pa ni res...moški itak hočejo samo f**(razen če so gayi-prijateljice)
torej kaj? ti svoje prjatlce fukaš okol al kaj? come on..
Ne jih ne...ampak kdo pravi da jih ne bi?
Ne daj hec no Mislim valjda če mi je dekle, ki je moja prijateljica spolno privlačna da bi jo ...ne bom temu oporekal kaj...saj konec koncu je prijateljstvo in ljubezen isto samo ljubezen ima en cvet več!
Saj konec koncu če je obojetstranska privlačnost in da če sta že frenda je logično da se štekata ne vidim razloga zakaj ne
Je pa res da se dostikrat zgodi da gre prijateljstvo v maloro, ampak to spet ni kriva ljubezen ampak dotični osebi ali oseba
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
princesss napisal/-a:Js ne verjamem v "le" prijateljstvo med moškim in žensko. Mislm da je vedno na eni strani kej več.. upanje na več.. mogoče celo poželenje.. Vsaj kakšen trenutek, ko se eden od njiju vpraša: "Kaj pa če..?" Sam men tko čist sede. Ravno tako se lahko zanesem na njih, jih prosim za pomoč, se lahko zjokam na njihovi rami.. Kljub temu, da obstaja neka privlačnost. (Hmm, tole sm mal čudn napisala.. Upam, da razumete, kaj sm hotla povedat. ) Enkrat je bil v Playboyu tak dober članek (intervju) o prijateljstvu med moškim in žensko.. Mi je dal kr mal mislt. Vsi moški (intervjuvani) so se strinjal, da če jim ženska ni vizualno všeč, se ne bojo niti trudl za prijateljstvo. Da sicer ni nujno, da se kdaj potem res spustijo v neko razmerje z njo, ampak se vseeno začne s tem kriterijem. Torej nikoli ne more biti "le" prijateljstvo.
Popolnoma se strinjam s tabo! Tudi jst ne verjamem v prijateljstvo.. lahkov uno easy, amapk ko sta dva kr dobra frenda je vedno z ene strani več, čeprav mogoče na koncu ni neč.
Jst upam bit frendica s fanti in ne čutim nič več do njih, samo vskaič ko se je šlo za malo boljše prijateljstvo al je blo neki več z moje strani al z njegove.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
karmy21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2005
- Kraj: Cambridgeshire
Jaz imam tudi zelo veliko moških prijateljev, in zelo uživam v njihovi družbi, se hecamo, družimo, zabavamo, pa še 3/4 nas je sodelavcev, torej se družimo kar veliko časa. Problem potem pride pri njihovih partnerkah, ko nekatere zganjajo grozno ljubosumje in te gledajo kot na tekmico. Bohnedej da vidijo tvoj sms, ko ga vabiš na pijačo z kolegi ali na rojstni dan, takoj panika zakaj ti piše, zakaj pa ma ona tvojo cifro, ... Zato smo tudi omejili stike samo takrat ko smo v službi, da se zmenimo takrat če gremo kam, ker drugače je ogenj v hiši
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
jaz sem vedno imela več prijateljev, kot pa prijateljic. Vedno sem se z njimi boljš štekala kot pa s puncami... Nevem, nekako sem bila vedno drugačna od ostalih punc... Bla sm ful skalmirana, realna (ne tako kot ene ki so cvilile skozi, ko so vidle lušnega tipa--->cviljenje ni bil nikoli moj hobi )...In s frendi smo si vedno vse povedli, včasih sm js njim dajala nasvete, včasih smo se presmejali od srca, imeli svoje fore, ki jih ostale punce niso razumele...In ves ta čas nisem do nobenega čutila kaj več... Smo vli vedno samo frendi...
Tudi zdaj je tko...imam dva ful ful dora frenda, sošolca. Sta res fenomenalna frenda, ker jim lahko ful povem, svetujem, oni meni ipd. Eden je zaseden (tako kot jaz) drugi ne, ampak ni kakšne velike bojazni, da bi kakšna iskrica poskočila med nami... Ker naš odnos je res ful sproščen... Mojega fanta in punce od frenda pa nič ne moti, ker imamo tak odnos.
Do sedaj me prijatelji (moškega spola) niso razočarali, so me pa zato prijateljice večkrat... Nevem, ene se rade kregajo, ene so še vedno na ravni šestošolke, ene so preprosto antitalenti za pogovor...
Torej, da zaključim Ja, verjamem, da sta lahko tip in punca lahko samo prijatelja...
Tudi zdaj je tko...imam dva ful ful dora frenda, sošolca. Sta res fenomenalna frenda, ker jim lahko ful povem, svetujem, oni meni ipd. Eden je zaseden (tako kot jaz) drugi ne, ampak ni kakšne velike bojazni, da bi kakšna iskrica poskočila med nami... Ker naš odnos je res ful sproščen... Mojega fanta in punce od frenda pa nič ne moti, ker imamo tak odnos.
Do sedaj me prijatelji (moškega spola) niso razočarali, so me pa zato prijateljice večkrat... Nevem, ene se rade kregajo, ene so še vedno na ravni šestošolke, ene so preprosto antitalenti za pogovor...
Torej, da zaključim Ja, verjamem, da sta lahko tip in punca lahko samo prijatelja...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Lahko sta prijatelja v primeru da ženski ni všeč ta dotični prijatelj...ali da ta dotična prijateljica ni všeč prijatelju...če sta si všeč ponavadi pride do nekega pričakovanja(dostikrat skritega) in potem ni vse ravno popolnoma iskreno...
moški in ženska sta pač moški in ženska...imaš luknjo in zamašek...in zamašek ima potrebo po zamašiti luknjo ali pa si luknja zaželi da bi bila zamašena...tako pač je
moški in ženska sta pač moški in ženska...imaš luknjo in zamašek...in zamašek ima potrebo po zamašiti luknjo ali pa si luknja zaželi da bi bila zamašena...tako pač je
- Toya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2007
Prijateljstvo z moškim je mislim da redko, vsaj tisto pravo prijateljstvo. Se strinjam s tem, da so moški boljši prijatelji kot ženske. Včasih bi potrebovala kakšnega gey prijatelja, ko me prijateljice pustijo na cedilu. Znanka ima prijatelja geya in pravi, da je zakon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov