fantje in prijateljstvo...obstaja?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 22. Feb. 2007 19:27

ded napisal/-a:
Pink Panterka napisal/-a:Jst mislm,da lahko obstaja zelo dobro prijateljstvo med fantom in punco (ne govorim o ljubezni, ampak o prijateljstvu). Sama imam prijatelja, ki je moj sosed in mu res vse zaupam. Vidim ga pogosteje kot fanta, razloga sta pa dva:
a) ker je prijatelj moj najblizji sosed
b) ker je fant doma od mene 100km,ampak nekak furava zvezo...

Torej... Ker med nama s prijateljem ni nobene privlacnosti, ki bi lahko ogrozila mojo/njegovo zvezo, lahko potrdim, da je prijateljstvo mogoce!

Pa si ti sigurna, da z njegove strani res ni nobene privlacnosti? Ker ne verjamem, da bi normalno usmerjen moski imel toliko casa za punco, ki ga ne zanima

Jah jst sm sigurna v to...Sej nism rekla,da sva skupi 24 ur na dan,se pa vidva ko greva zjutri skp na vlak in v solo,pa domov,na ksni tekmi odbojkarski npr.
Sigurna sem pa zato,ker vidm kaksn odnos ma do svoje punce,kaksn odnos masta en do druzga u bistvu.
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 23. Feb. 2007 1:23

kaj pa vem, jas sem ful dolgo bla mnenja, da ni mogoče prijateljstvo med mokim in žensko, ker se slej ko prej iz ene strani nekaj zgodi. zdaj pa sem nekako na točki, da sem začela v to verjet...saj ne rečem, me privlači, je dober, ampak vseeno z njim ne bi mogla nič imet... povem mu lahko vse, svetuje mi, me usmeri na pravo pot, ko nevem kak pa kaj...se je že namigovalo na kaj več, pa sem mu enostavno razložla, da se predobro razumema in da je brezveze to uničit...razen njega namreč nikogar ne priznavam za svojega prijatla, imam samo kolege,kolegice...on je zdaj prvi, ko je dobil ta naziv...pa čeprau nimam pubeca trenutno, vseeno nisem klonla...
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a wantyka » 24. Feb. 2007 0:06

jaz v to popolnoma verjamem da je možno....
mam super prjatla...že več let sva ful dobra prijatla.... sicer prvo sva se dobivala z namenom za kaj drugega :oops: ampak zdaj je postal eden izmed tistih ljudi na katere se lahko zaneseš...povem mu lahko vse, pokličem ga lahko kadarkoli, lahko se mu zjočem in mislim da bi upala spat z njim celo v isti postelji pa vem da se me ne bi niti dotaknu.... druži naju PRIJATELJSTVO
popolno zaupanje in vse kar spada zraven...čudovit je.... ampak drugega si pa nobeden od naju (zanekrat...po 3eh letih) še nobeden ne želi... da ...mislim da prijateljstvo med moškim in žensko je možno in za moje pojme ena čudovita stvar!
Uporabniški avatar
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Mishka~ » 25. Feb. 2007 17:55

verjamem, da je lahko nek fant samo tvoj prijatelj...ampak pomojem v zelo redkih primerih tud ostane sam pri tem...pr men je blo tko, da sva se spoznala v 1. letniku in sva se zdei dobra frenda (ni pa vec tko kt je blo vcasih...). na zacetku je on hotu neki vec, pa jz nism bla za to k nism hotla ogrozit tega prjatelstva pa nism ga vidla kt mojga tipa...me je razumeu in sva se se naprej mela skupi ful dobr...zurala sva ga skupi, spala u isti postli brez, da bi karkoli blo itd. pol se je pa v men kr naenkrat neki spremenil in sm dojela, da je prou on tisto kar iscem pri tipih...in to moj best frend...pa sm rajs vse potlacla v seb in mu nikol nism povedala kaj cutm do njega...ko je nehu s punco sva cele dneve visela na fonu in sm ga tolazla, poslusala...k jo je prebolu sva bla spet nerazruzljiva...pol sva se pa kr naenkrat oddaljila, nc ni blo vec tok kt je blo vcasih...zdej ma novo punco...navidez sva se vedno taka frenda kt sva bla v 1. letniku, sam oba pa v resnici veva, da nikol ne bo vec tko kt takrt... uglavnm, prej al slej se en zaljub v druzga in se vse zakomplicira :roll:
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 25. Feb. 2007 18:33

jz tud mislm da taka prijateljstva ne morjo dolg obstajat, ker kmal en hoče kej več... pa tiste k govorite da sta sam frenda pa da noben ni nikol pomislu na kej več.. pomoje da to sam zto k ne veste da ste mu v bistvu všeč, ampak pač noče tvegat al kaj in vam ne pove..
tud pr men se prijateljstva s fanti niso nikol kej preveč dobr obnesla, žal so pri meni prijatli in potencialni tipi čis drugo! tko da jz ne verjamem u to, in se če se s kakšnim tipom preveč zbližava pa jz nočm met nč raj umaknem, ker ne vem kam to pelje... :?
Uporabniški avatar
mitkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mitkica » 28. Feb. 2007 13:14

a-a....ne gre to. prej ali slej se eden zagleda in si želi nekaj več. lahko je prijateljstvo, nikakor pa ne iskreno!
betuska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2006
Kraj: na sončni strani alp

Neprebrana objavaNapisal/-a betuska » 02. Mar. 2007 2:16

js mam enga blazno zanimivga prjatla... no on tko pravi, da je prjatu... nism neumna in vidm kaj čut do mene... ni mi pa jasno kko je lahko enkrat tko strastn in drugič govori o prjatlstvu? kko lahko tko izziva k dobro ve kaj js čutm do njega? ne vem kko bi vse skupi razumela... da preprosto ne ve kaj bi rad, al je tok zagledan vase da ne opaz da sm vredna spoštovanja? :roll:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 02. Mar. 2007 10:32

nadjusha napisal/-a:stara sem 26 let. do danes še nisem uspela najti fanta, ki bi bil prijatelj v pravem pomenu besede.
sem imela prijatelje, ki so bili zelo iskreni do trenutka, ko so ugotovili da dlje od prijateljstva ne bodo prišli. in imela sem "prijatelje", ki so se sami tako imenovali, da si ne bi jaz domišljala, da je v igri kaj več. čeprav je bila privlačnost in sex, pa sem začutila tudi, da je iskreno prijatelj. ok, skenslaš sex in hočeš bit prijatelj, pa ga kar naenkrat ne zanima več... najde novo "prijateljico".
fantje hočejo biti prijatelji, obenem pa se zavedajo, da bi vsako prijateljico podrli ob pravi priliki.
znajo fantje biti prijatelji puncam? vedo, kaj beseda prijatelj v resnici pomeni? je prijateljica drugo ime za lubico? so punce iste?
povejte svoje mnenje.jaz taki navezi ne verjamem več...
lp,nadjusha

ja fantje so lhko tud prijatelji...js mam ene par prjatlu-res pravih prjatlu in usi vemo, d med nami ne bo neč...to je itk tud odvisno ku se ti do njih obnašš...meni ful tipu pove svoje probleme...pole jih skupi rešavamo, in vem d majo čiste namene...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 06. Apr. 2008 21:57

wantyka napisal/-a:jaz v to popolnoma verjamem da je možno....!

Ja, pomoje tud čist lahko obstaja :) ...

Vsaj veliko mojih kolegic ima dosti moških prijateljev... Sam men nikol ne rata :D :? ...
Do sedaj so še čisto vsi hoteli biti kaj več, v nasprotnem primeru pa so pač izgubili zanimanje... Pa čeprav imajo npr. drugače precej prijateljic... Ne vem, zakaj še mene ne bi mogli vključiti v ta krog... Res ne razumem; saj tok slaba oseba pa tud nisem, no :D ...

:alien:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 06. Apr. 2008 22:11

Imam veliko moških kolegov, z nekaterimi imam res pristen prijateljski odnos, tako da - ja prijateljtvo z moškim je možno :D
Pri novih poznanstvih se nekako lažje zaštekam z moškimi kot pa z ženskami ... Čeprav imam tudi veliko ženskih kolegic, in tudi nekaj dobrih prijateljic ofkors! :D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 06. Apr. 2008 22:41

me obkrožajo kolegi in kolegice.. še celo več kolegov.. da se računat na njih za kakšno uslugico.. hodmo na kavice, žurat.. za kakšne splošne debate.. kej več pa ne.. mam samo 2 osebi, ki jima lahko potožim o svojih problemih.. kolegico in fanta.. ampak je tako po moji izbiri, ker nasplošno nisem človek, ki vsempovprek joka o svojih problemih, ne naredi pa nič da jih reši.. torej prijatelji pri meni pridejo v poštev, ker so to samo občasna srečanja, za preganjanje dolgčasa..
za resno prijateljstvo z pripadnikom nasprotnega spola, (torej za ramo na kateri se lahko zjokaš) pa mislim, da je dobro če je že vnaprej razčiščeno, in se nič ne pričakuje, pa še takrat gre lahko kaj narobe..
odkar sem zgubila prijatelja, ker je po nekaj časa pričakoval kej več od mene, nekih blaznih prijateljstev ne sklepam več.. (pa da me ne boste narobe razumel, tako je blo pač v mojem primeru)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 07. Apr. 2008 13:05

Sweet Princess napisal/-a:Imam veliko moških kolegov, z nekaterimi imam res pristen prijateljski odnos, tako da - ja prijateljtvo z moškim je možno :D
Pri novih poznanstvih se nekako lažje zaštekam z moškimi kot pa z ženskami ... Čeprav imam tudi veliko ženskih kolegic, in tudi nekaj dobrih prijateljic ofkors! :D

točno tak je tud pr men..mam enga tisga res the best kolega, ko mu zaupam še skor več ko kakšni drugi ženski kolegici. pa se mi tud zdi da mi pri določenih problemih lažje on pomaga kr gleda na vse mal z drugačnega vidika (sploh pi fantih). pa po mojih izkušnjah so fanti res zelo zelo dobri prijatli.
So give me your forever.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Apr. 2008 13:10

Jah moški so že po naravi lovci...če niso kakšni mehkužci ali pezdetki :D :D :D

In lovci imajo pred sabo cilj ponavadi...saj to je igra življenja in itak se konec koncu vse vrti okoli seksa...saj tudi vas ne moti če vam je tip seksi in da nekaj pričakuje od vas...problem nastane ko vam pač ni seksi takrat pa je kreten in debil in da nekaj hoče pač od vas :wink: :P
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 07. Apr. 2008 13:43

Nikar tako grdo ...
Js še nikdar nism kolega označla za kretena, samo zato, kr se mi ni mogu upret :P :D ... Kreten (no, bl u blagi obliki) postane lahko kasnej, ko ne zna sprejet dejstva, da js ne čutm enako in da želim, da ostaneva zgolj na prjatlsko zabauni stopnji.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Apr. 2008 13:57

ja...ampak moški mora znati biti toliko inteligenten kdaj NE pomeni NE...in kdaj NE pomeni hihi nehaj no...če me razumeš :wink:

Tudi moški imajo probleme kdaj je ženska za stvar in kdaj ni...in meni veliko žensk reče da imam dolgo lajtngo in ne dojamem da je za stvar...
Drugače sem po naravi izredno direkten ampak zaradi tega da ne izpadem težak ali psihić...raje pustim na miru, ker imam prevelik ego da bi mi katera pametovala da sem se zakuril zanjo ali ne vem kaj...brigaš me beybi...jaz imam svojo pot in lahko greš z menoj ali pa pojdi po svoje...samo ne ti meni da se cel svet okoli tebe vrti...sploh pa moj svet :wink:
Saj dekleta same potem navalite...takrat ko sem pa že v lovkah pa vem da mi ni spasa :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov