fantje in prijateljstvo...obstaja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- šejla
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2006
Js imam enga zlo dobrega prijatla. In nism nikol pomislila da bi imela lahk z njim kej več. Res da je na začetku on neki hotu,sam sva se pogovorila,dala to fazo skoz,in sedaj se zlo dobro štekava. Slišva se vsak dan,pijačke pa to,en drugmu pomagava in se imava lepo k sva skupi. On ima tud punco,js zalublena tud,tko da ni problemov.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
To je od človeka do človeka odvisno, kako lahko "nadzira svoj nagon do prijateljev". Jaz imam prijatelja, ki je res prijatelj in v vseh teh letih skupnega prijateljstva, zaupanja,...ni pomislil na kaj več. Tako da, ja obstajajo, samo so verjetno zelo redki in jih je treba res iskat.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Yanc - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
Jaz imam najboljšega kolega in sma kolega že 7 let in nikoli nisma niti pomislila, da bi med nama kaj bilo in vem da se lahko vedno nanj zanesem in da mi bo vedno stal ob strani plus tega pa mi dosti bolj realno pove nekatere stvari kot mi jih kakršna koli punca.
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
- nadjusha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
opa, ste se razpisali . v pozitivno in negativno. obstaja in ne obstaja.
očitno so si fantje med seboj hudo različni. vse prevečkrat to ugotovimo tudi pri vezah. žal se je treba vsega slabega navadit
verjamem, da smo pa punce enake. ampak to je že druga tema.
hvala za komentarje. upam da mi bo kaj pomagalo pri odločitvi kaj z moškimi prijatelji...
nadjusha
očitno so si fantje med seboj hudo različni. vse prevečkrat to ugotovimo tudi pri vezah. žal se je treba vsega slabega navadit
verjamem, da smo pa punce enake. ampak to je že druga tema.
hvala za komentarje. upam da mi bo kaj pomagalo pri odločitvi kaj z moškimi prijatelji...
nadjusha
- petelin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
- Kraj: Odvisno od števila sončnih peg
seveda obstajamo. samo je treba že kr na začetku dat vse karte na mizo in vedet pri čem si. jst imam kar ene par dobrih prijateljic (in domnevam, da sem tudi dober prijatelj) in ni nič seksa vmes.
seveda pomaga, če sta oba zasedena
seveda pomaga, če sta oba zasedena
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz mam tud enga frenda, za katerga nikol nisem pomislna, da bi bla lahko kj več, ker mi je kul da sva frenda in pri tem bo ostalo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
petelin napisal/-a:seveda pomaga, če sta oba zasedena
se strinjam,ker sem tudi sama vidla.Z fantom ki je že zaseden bo več možnosti da bova prijatla,nekdo ki je pa še samski in v primeru da bi bila še jaz, se je dogajalo oz.izkazalo kasneje, da pa je le on želel kaj več.Tako da lahko obstaja resnično prijateljstvo med žensko in moškim,če sta le oba zasedena oz. med njima ni privlačnosti
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
princesss napisal/-a:..... Mislm da je vedno na eni strani kej več.. upanje na več.. mogoče celo poželenje.. Vsaj kakšen trenutek, ko se eden od njiju vpraša: "Kaj pa če..?"....obstaja neka privlačnost.
Vsi moški (intervjuvani) so se strinjal, da če jim ženska ni vizualno všeč, se ne bojo niti trudl za prijateljstvo. Da sicer ni nujno, da se kdaj potem res spustijo v neko razmerje z njo, ampak se vseeno začne s tem kriterijem. Torej nikoli ne more biti "le" prijateljstvo.
Se strinjam s tem in loh potrdim tut pr seb, kr mi je moj tip reku zakaj mam same "lepe" kolege N morm si pomagat, sicr se tut izjeme dogajajo, ampak u splošnm bi pa za zadn cajt loh rekla, da se "zapičm" u lepe tipe. Očitn hočm podzavestno met lepe kolege
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men se zdi, da se v moško-ženskem prijateljstvu skor zmer neki skriva v ozadju. To so čustva iz ene al druge strani. Vsaj jst še nism doživela, da bi mela res kolega, k bi mi hotu bit sam kolega. Zmer sem dojela, da je bil pač drugač zainteresiran zame. To me je zmer ful razočaral. Z enim sva bla res "prjatla" par let (no vsaj jst sm ga mela za prjatla), sicer mi je on parkrat vmes priznal, da sm mu všeč na drugačen način, ampak kao se zadovolji s tem, da sva sam frenda. Ko se je končn zalubu v svojo sedanjo punco, je mene čist skenslu. Iz tega sm dojela, da mi je par let glumil frenda, v upanju, da bova kdaj kej mela oz. da bova skup.
Mogoče obstajajo res prava moško-ženska prijateljstva, ampak jst ga še nism doživela. Zmer znova se mi dogaja, da dojamem, da mi tip sploh ni prjatu, ampak da hoče neki več od mene.
Mogoče obstajajo res prava moško-ženska prijateljstva, ampak jst ga še nism doživela. Zmer znova se mi dogaja, da dojamem, da mi tip sploh ni prjatu, ampak da hoče neki več od mene.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js pa čis verjamem v tako prijateljstvo. Imam kar nekaj prijateljev moškega spola, da o bivšem, ki je imel skoraj same ženske za prijateljice sploh ne govorimo. Treba je samo jasno postaviti meje. Če se pa kdo zaljubi se mi pa zdi pomembno, da se stvari pravočasno razčistijo, pa je potem velikokrat vse v redu.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
imam kar nekaj moških prijateljev, z vsemi sem zgradila dokaj močno vez. je pa dejstvo, da so bile z vsemi nekoč kritične točke, iz katerih smo se naučili, da več kot prijatelji PAČ ne bomo.
in zdj se razumemo super.
in zdj se razumemo super.
bounce around kai like bunniez
- *cukrček*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
- Kraj: celje
js pa mislim da je prjateljstvo s tipi možno do neke mere. pa vsekakor pomaga če sta oba v zvezi.
full dolg nism verjela da bi loh mela prjatla ki bi mu loh povedla vse tk ko pa best frendici...kr naenkrat pa sm se spoprijateljila s fantom moje bestice in rečem vam da prijateljstvo deluje popolno!! z njim se loh zmenim vse...in če je treba stvari obdrži zase( tud pred punco)...
edin en problem je...kaj če se bestica pa on skregata....bo to še prijateljstvo?!
....zato do neke mere....
full dolg nism verjela da bi loh mela prjatla ki bi mu loh povedla vse tk ko pa best frendici...kr naenkrat pa sm se spoprijateljila s fantom moje bestice in rečem vam da prijateljstvo deluje popolno!! z njim se loh zmenim vse...in če je treba stvari obdrži zase( tud pred punco)...
edin en problem je...kaj če se bestica pa on skregata....bo to še prijateljstvo?!
....zato do neke mere....
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
- Sarica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2004
Jaz imam ful veliko moških prijateljev pa ne zaradi kakršnih koli razlogov ampak preprosto zato ker se z ženskami (ne z vsemi ) enostavno NE razmem!! Vedno je med nami taka čudna energija in se spričkamo..in jim enostavno nezaupam!! fantje me veliko bolj razumejo mi tudi svetujejo če imam probleme z svojim fantom itd. vglavnem.. fantje kot prijatelji so res zakon
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Sama sicer nimam nobenga tazga tapravga prijatelja, ki bi bil sam prijatelj, sam verjamem pa, da dobro prijateljstvo med punco in fantom, ki nista več kot le prijatelja, obstaja.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov