fantje in prijateljstvo...obstaja?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Jan. 2007 14:31

Applebitecc napisal/-a:Se mi pa zdi, da se tole večkrat tipom zgodi, da se v kolegice zacopajo.

Ker tko nekak deluje njihova zaznava "ženska = sex" :rofl:
Sej ni vedno res, da me ne bo kdo napadal kej, ampak se mi zdi, da nisem daleč od resnice..
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 30. Jan. 2007 15:31

jaz imam prijatelja, ki je prijatelj in nič več. niti približno si ga ne predstavljam kot kaj več. jaz in še druge prijateljice gremo z njim na kavo, pogovarjamo se lahko o vseh rečeh, v našo "intimo" pa ne vstopa. torej, po moje prijateljstvo med fantom in punco obstaja. :wink:
ded
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ded » 30. Jan. 2007 17:36

Dober prijatelj ne bo nikoli moski, ki nic ne cuti do tebe, razen ce je homo!

Torej, ce imate zelo dobrega prijatelja in ve sicer nic ne cutite do njega, on pa je "straight"... se lahko kar sprijaznite z dejstvom, da je v vas ZaaaljubljeeeN :razz:

Pac se en Nice Guy sindrom, ko nima jajc, da bi naredil korak naprej, pa je raje vas prijatu kot pa fant ali nic (XOR funkcija) ... :eek:

ajd
Uporabniški avatar
Golden_lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Golden_lady » 30. Jan. 2007 17:56

Sama še nikoli nisem imela najboljšega prijatelja, ker se je vedno enkrat končalo prijateljstvo brez vzroka ali pa je z njegove strani preskočila iskrica. Tako da imam s fanti glede prijateljevanja slabe izkušnje, žal... :?
Izkušnja je dobra šola, samo šolnina je draga...
Bonsai
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 30. Jan. 2007 21:07

Meni se zdi, da nekako preklopis in z drugacnimi ocmi gledas na prijatelje, kot pa na ostale moske. Jaz mam kar nekaj simpaticnih prijateljev, ampak ne razmisljam o njih na tak nacin.
Se pa je zgodilo, da se je en zaljubo v mene in mi to tudi povedal, pa sma se pogovorila in je reko, da tak sam vem, da potem verjetno nikoli ne bi bilo vec isto. Pa sma ostala zelo dobra prijatelja.
Mislim da je pa vse odvisno od posameznega primera.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 03. Feb. 2007 12:44

js mam pa pomojm vec moskih prjatlov kt pa bejb.... zmeri bl se mi zdi da bols pa lazi funkcioniram u moski druzbi (mogoc tut zato ker se mi ucasih mal ego pumpa :oops: )

sicer pa ne razlikujem moskih pa zenskih prijateljev...samo zenske znajo ucasih tooook komplicirat za brezveze :?
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
marjetica777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marjetica777 » 03. Feb. 2007 18:54

Seveda je možno. Moški so ful boljši prijatelji od žensk, veliko žensk je ful nevoščljivih itd... tko da men osebno so moški boljši prijatelji.
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 03. Feb. 2007 19:32

Jst mam kr nekej moških prijateljev. Ubistvu velik. :) Ampak res dober bi pa lahko rekla, da je bolj ko ne samo eden. Ful se dobr razumeva, oba sva zasedena, res si poveva veliko stvari, jst mu zaupam, on meni in tud, ko sm mela obdobje, ko mi je blo reeees hudo, me je poklicu ob polnoči in 1 uro tolažil ter dajal nasvete. Res cuker. Pa nikol nisem pomislila, da bi mela kej več z njim. Mogoče tudi zaradi tega, ker je bil takrat, ko sem ga spoznala, že zaseden (čeprav jst nism bla :wink: ).

Tko da ne vem, pomoje se da imet tud fanta za prjatla, samo oba morta vedet, kje so meje.
zmedica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zmedica » 15. Feb. 2007 19:41

ja itak da obstajajo fantje, ki so prijatelji!
Zadnjič spremenil zmedica, dne 12. Avg. 2009 21:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 16. Feb. 2007 14:53

Jst mislm,da lahko obstaja zelo dobro prijateljstvo med fantom in punco (ne govorim o ljubezni, ampak o prijateljstvu). Sama imam prijatelja, ki je moj sosed in mu res vse zaupam. Vidim ga pogosteje kot fanta, razloga sta pa dva:
a) ker je prijatelj moj najblizji sosed
b) ker je fant doma od mene 100km,ampak nekak furava zvezo...

Torej... Ker med nama s prijateljem ni nobene privlacnosti, ki bi lahko ogrozila mojo/njegovo zvezo, lahko potrdim, da je prijateljstvo mogoce!
ded
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ded » 16. Feb. 2007 15:14

Pink Panterka napisal/-a:Jst mislm,da lahko obstaja zelo dobro prijateljstvo med fantom in punco (ne govorim o ljubezni, ampak o prijateljstvu). Sama imam prijatelja, ki je moj sosed in mu res vse zaupam. Vidim ga pogosteje kot fanta, razloga sta pa dva:
a) ker je prijatelj moj najblizji sosed
b) ker je fant doma od mene 100km,ampak nekak furava zvezo...

Torej... Ker med nama s prijateljem ni nobene privlacnosti, ki bi lahko ogrozila mojo/njegovo zvezo, lahko potrdim, da je prijateljstvo mogoce!

Pa si ti sigurna, da z njegove strani res ni nobene privlacnosti? Ker ne verjamem, da bi normalno usmerjen moski imel toliko casa za punco, ki ga ne zanima :eek:

lp
ded
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ded » 16. Feb. 2007 15:17

Applebitecc napisal/-a:Mislim, da je tole izredno redko, da bi imela oba v mislih "samo prijateljstvo".
Tut kar poznam izkušnje drugih ljudi, je imel vedno eden čustva. Prikrita ali neprikrita, sej lahko nikol ne izveš, da je bil na skrivaj zaljubljen vate, al pa si mu že od nekdaj ful simpatična. :wink:
No, men se je še z vsemi kolegi, s katerimi smo si bli malo bolj blizu, isto zgodilo. Da so se zacopali. Se mi pa zdi, da se tole večkrat tipom zgodi, da se v kolegice zacopajo.

Ne, da se v kolegice zacopajo, ampak zacopal so se ze pred tem... kolegice so postale za tem.

Sej pravim, ne bos z nekom prezivljal casa, ce nimas nekega interesa. Zdej, ce si pravi moski, bo prvi interes vedno kaj drugega kot se pogovarjat in fantazirat ob pijaci... :P
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 16. Feb. 2007 17:09

Men se pa ne zdi. Mam najbolšga prjatla, k mu loh vse povem in fanta. Pa to za nobenga ni ovira. Men je še bolš, d mam prjatla (m. sp.), k mu lohk zaupam. :D Sj sm že enkat pisala o temu drgač. Sej vem da sm mu všeč, sam ga tud tok poznam, d vem da najinga prjatlstva nau ogroziv.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 16. Feb. 2007 18:09

Dead_kid napisal/-a:Men se pa ne zdi. Mam najbolšga prjatla, k mu loh vse povem in fanta. Pa to za nobenga ni ovira. Men je še bolš, d mam prjatla (m. sp.), k mu lohk zaupam. :D Sj sm že enkat pisala o temu drgač. Sej vem da sm mu všeč, sam ga tud tok poznam, d vem da najinga prjatlstva nau ogroziv.

To spet ni "true" prijateljstvo.
Copata je in čaka, da s tvojim končaš(ne narobe razumet, ne privoščim ti tega) in bo on prvi v vrsti za tolažbo.
sanjavi hudiček
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjavi hudiček » 22. Feb. 2007 19:09

mislim da ne, po mojih izkušnjah je vedno ali iz ene ali druge strani prišlo do želje da nebi bila samo prijatelja.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov