fantje in prijateljstvo...obstaja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
*smokvica*, potem se pa opravičujem, ampak res mi je zgledalo, kot da se ti zdi smešna izjava o tem, da prijatelji ostajajo(naj bi), fanjte se pa menjajo["sprememba je edina stalnica v življenju", ubistvu]; nisem vedla kakšno situacijo imaš ti.
Potem ti pa želim še veliko lepih in srečnih let s tvojim predragim.
Brez zamere, prosim.
Potem ti pa želim še veliko lepih in srečnih let s tvojim predragim.
Brez zamere, prosim.
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Malo je bilo nesporazuma...
-
FunnyBunny - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2007
- Kraj: Bunnyland
Jaz imam 2 dobra prijatelja, res pa je, da sta bila oba kar nekaj let zaljubljena v mene...pač počakaš, da jih mine, ne? Prijatelji pa bojo itak ostali, če so bili res prijatelji. Al pa si najdeš enga, ki je gay al pa ki je čist izven tvoje lige...če je v plus, mu itak ne boš zanimiva drugače, kot samo za prijateljstvo, če pa je v minus, bo pa itak vedel, da te ne more imet in ne bo praskal... Mal se norca delam, seveda...
Life is funny 4 a bunny!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Uuuuuuuh grrr zdele me je moj prijatelj tako razjezu...se zmer verjamem da obstaja zensko-mosko prijateljstvo, ampak vcas je tezko ker majo tipi vcas drgacno pojmovanje..njemu bom jaz po njegovo cist isto dobra prjatlca ce se par mescov ne vidva, medtem k jaz vcas besnim k nima cajta za kavo..pac cist uno da gres mal poklepetat...ker men se zdi da se stik mal zgubi ce se ful casa ne vids pa ne slisis...oni pa vcas ne gledajo to tko..
-
purple_rain - Cosmopsiho
*QueenBitch* napisal/-a:Uuuuuuuh grrr zdele me je moj prijatelj tako razjezu...se zmer verjamem da obstaja zensko-mosko prijateljstvo, ampak vcas je tezko ker majo tipi vcas drgacno pojmovanje..njemu bom jaz po njegovo cist isto dobra prjatlca ce se par mescov ne vidva, medtem k jaz vcas besnim k nima cajta za kavo..pac cist uno da gres mal poklepetat...ker men se zdi da se stik mal zgubi ce se ful casa ne vids pa ne slisis...oni pa vcas ne gledajo to tko..
Jz sem se pa čist navadla na to. Pač verjetno res večina tipov ni takih, da bi skoz skupej visel s prijatelji, kar ženske rade počnemo. Mam enga tazga, ki sicer živi čist blizu, pa se vseeno dostikrat zgodi, da se kar nekaj časa ne vidiva, pa potem, ko se spet dobiva, je vse po starem, si takrat poveva stvari za nazaj/naprej in se sploh mamo fajn.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
mi2 s fantom sva se ravno včeraj pogovarjala o tem.
jaz sem še vedno za to, da obstaja prijateljstvo med moškim in žensko.
ampak moj fant pa pravi, da je z moškega stališča to obratno. da ženske kao mislimo, da smo moški in ženske lahko zgolj prijatelji, ampak da bo moški v ženski vedno iskal nekaj več. da čeprav sta samo prijatelja (s tem mislim najboljša prijatelja, ne kar tak, da se čujeta vse na šest mesecev), da je fant skoraj vedno zagledan vanjo. da je bilo tako pri njem in pri vseh njegovih prijateljih. In mi je dal malo misliti, in sem ugotovila, da sem imela dva taka prijatelja (res dobra prijatelja), ampak se je vse končalo s tem, da sva na koncu zabluzila. Z obema se še zdaj slišim, ampak ni to to.
seveda pa verjetno obstajajo tudi izjeme.
jaz sem še vedno za to, da obstaja prijateljstvo med moškim in žensko.
ampak moj fant pa pravi, da je z moškega stališča to obratno. da ženske kao mislimo, da smo moški in ženske lahko zgolj prijatelji, ampak da bo moški v ženski vedno iskal nekaj več. da čeprav sta samo prijatelja (s tem mislim najboljša prijatelja, ne kar tak, da se čujeta vse na šest mesecev), da je fant skoraj vedno zagledan vanjo. da je bilo tako pri njem in pri vseh njegovih prijateljih. In mi je dal malo misliti, in sem ugotovila, da sem imela dva taka prijatelja (res dobra prijatelja), ampak se je vse končalo s tem, da sva na koncu zabluzila. Z obema se še zdaj slišim, ampak ni to to.
seveda pa verjetno obstajajo tudi izjeme.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ej, gaby, se čist strinjam s tem kar si napisala... Kr pr men je blo vedno tko. Js sm pa misnla, da ma PRAVE prjatle... eh, naiuna ženska.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Mah ne vem no, ce se dva pac ne prvlacta in si nista vsec pac ne isceta nc druzga v drug drugmu.
Kaj pa recimo ce sta fant in punca najboljsa prjatla in skoz skupaj visita itf. pa ma on punco? kaj pa potem on isce v njej?
Kaj pa recimo ce sta fant in punca najboljsa prjatla in skoz skupaj visita itf. pa ma on punco? kaj pa potem on isce v njej?
- bimba
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
evo jaz sem v soboto dobila živ primer da prijateljstvo med moškim in žensko obstaja tudi če ima punca fanta in fant punco. namreč v soboto mi je bilo zelloooo slabo in ker nobenega ni bilo doma je prišel moj prijatelj h meni, mi skuhal čaj, mi naredil za jest, počakal da se mi zbije temperatura in da pridejo starši domov in je potem šel. puunca njegova ni rekla prav ničesar saj ve da bi dal zame roko v ogenj kot jaz za njega, še kasneje me je poklicala da m i bo prinsel jutri ( nedelja) tiramisu, da čimprej ozdravim ker se nora na tiramisu.
prijatelstvo definitivno obstaja
prijatelstvo definitivno obstaja
-
purple_rain - Cosmopsiho
bimba napisal/-a:evo jaz sem v soboto dobila živ primer da prijateljstvo med moškim in žensko obstaja tudi če ima punca fanta in fant punco.
Pa sej povečini taka prijateljstva obstajajo, ker oba imata svojo boljšo polovico in sta nekak razbremenjena okol tega, kdo bi koga..
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Pravzaprav sem se jaz velikokrat zaljubila v svojega prijatelja . Tako da ... Nisem bla nikoli prepričana ali tako prijateljstvo res obstaja. Ampak zdaj vem, da obstaja.
Samo je vseeno en pogoj, da drži:
Nikakor te ne sme prijatelj privlačiti.
Samo je vseeno en pogoj, da drži:
Nikakor te ne sme prijatelj privlačiti.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Mislim, da je tole izredno redko, da bi imela oba v mislih "samo prijateljstvo".
Tut kar poznam izkušnje drugih ljudi, je imel vedno eden čustva. Prikrita ali neprikrita, sej lahko nikol ne izveš, da je bil na skrivaj zaljubljen vate, al pa si mu že od nekdaj ful simpatična.
No, men se je še z vsemi kolegi, s katerimi smo si bli malo bolj blizu, isto zgodilo. Da so se zacopali. Se mi pa zdi, da se tole večkrat tipom zgodi, da se v kolegice zacopajo.
Tut kar poznam izkušnje drugih ljudi, je imel vedno eden čustva. Prikrita ali neprikrita, sej lahko nikol ne izveš, da je bil na skrivaj zaljubljen vate, al pa si mu že od nekdaj ful simpatična.
No, men se je še z vsemi kolegi, s katerimi smo si bli malo bolj blizu, isto zgodilo. Da so se zacopali. Se mi pa zdi, da se tole večkrat tipom zgodi, da se v kolegice zacopajo.
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
Pa ja pomoje je čist lahk sam prijateljstvo.. Mam enih par takih prijateljev, ko niti poštudirala nism da bi kaj več mela z njimi..
Drugače se mi je pa že zgodlo da sm se v enega 1x ful fejst zaljubla.. Sam mu tega nism lih povedla Ampak je po moje vedu, tko po ovinkih.. In ni lih fain, k sm se bala, da ne boma več pol prijatla..
Drugače se mi je pa že zgodlo da sm se v enega 1x ful fejst zaljubla.. Sam mu tega nism lih povedla Ampak je po moje vedu, tko po ovinkih.. In ni lih fain, k sm se bala, da ne boma več pol prijatla..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov