fantje in prijateljstvo...obstaja?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Jan. 2007 15:34

l'isa napisal/-a:obstaja, js pa moj bivši sva zdj res dobra frenda, ok bla sva skp sam to je blo za 14 dni pol pa konc, zdj se pa res najbol štekava, pa vse si poveva, pa on ma punco pa js fanta in je obema čist kul, tko d je možn :wink:

Velik jih omena "..sva bla najprej skupi, pa ni šlo, zdej se pa dobr razumeva..". Ja, lepo, sam to ni isto. V takih primerih sta bla prej ljubezensko/romantično povezana, sam IMHO to ni "samo prijateljstvo".
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Jan. 2007 15:38

Aloha napisal/-a:Sploh pa ful frendice z biušimi? Kaaaaj, kako pa to znese? Dobr, 14 dni z nekom bluzit, pa pol ostat sam frend, ni panike, če maš pa resno zvezo, pa jo pol eden od partnerjeu konča, mi ni jasno, kako bi blo ta drugmu se družt sam na prjatlski rauni, ga sam gledat, pa vedet, da ni več tvoj :frown: Js tega nism mogla. In je bolš tko.

Agree.

Sem mela enga prijatelja tud jz, kot si tud v postu napisala, da je bla pa simpatija s tvoje strani...pri men je blo tko in sem mu to tud nekak uspela povedat, heh, pa sva pač razčistla, da sej sem tud jz njemu res ok oseba, kej več pa pač ne, pa je potem tud mene minila tista začetna simpatija in sva se potem naprej res dobr razumela in velik časa visela skupej. Sam pol so pa ene tretje stvari prišle vmes, pa žal nimam več stikov s tem človekom.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 24. Jan. 2007 18:41

Midva sva bila skoraj 2 leti skupaj, pa sva frenda. Takoj je definitivno težko. Ko pa oba prebolita pa jaz ne vidim več problema.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Jay
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jay » 24. Jan. 2007 22:00

Men se to nikakor ne zdi isto. Že zarad tega, ker sta nekoč pa bila več k frenda. Pa sta pol pač vidla, da ni šlo in do tega ne bo več prišlo.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 24. Jan. 2007 23:33

Js si sploh ne predstavljam, da ne bi mela best frenda. Sploh ni problema iz nobene strani, on je ubistvu moj tamal tamal bratranc, sam sva bla BF še preden sva to vedla :)

Dolgoročno JE mogoče tako prijateljstvo, sam oba se morata zavedati, da je to prijateljstvo :D
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 25. Jan. 2007 8:11

Jaz se tudi strinjam, biti prijatelj z bivšimi to meni lih ni to.
Jaz tudi imam best frenda, samo to je moj fant, on je tisti ki je moj partner in oseba ki ji lahko zaupam prav VSE!!!
Nekaj me zanima...a nekatere imate fante zraven še pa best prijatla???? :roll: Meni to nekak ne gre skupaj.
Uporabniški avatar
Lady Chatterley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady Chatterley » 25. Jan. 2007 10:09

smokvica, zarad takih kot si ti imajo konzervativni tipi razlog da gušijo!! ja ok, sej ti je kao tip najboljši prijatelj, ampak če maš ti kakega prijatla že iz otroštva ti bo valda ful dost pomenu in ti bo (recimo na začetku zveze) še vedno boljši prijatelj kot sveža pridobitev.. ful je fajn met nekega moškega prijatla (pa če je to bivši al pa kdorkoli), da dobiš kako mnenje z njihove perspektive. poleg tega so fantje ponavadi bolj objektivni in kot vsi prijatli - ostanejo, tipi pa se menjajo :wink:
Keep your friends close, keep your enemies closer ...
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 25. Jan. 2007 10:20

Prjatli ostanejo, tipi se pa menjajo.... :lol: Da bi jaz mojmu tole rekla...vrjetno ne bi bil več "moj".
No sej, če nimaš resnega fanta pol je tvoje razmišljanje kul, ampak če pa maš resnega fanta, se ljubita, skupaj živita, načrtujeta otroke itd. pa raje ne bom komentirala te tvoje prjave, ker je škoda besed!
Morem očeta vprašat, kako bi se mu zdelo, da bi mama imela ful dobrega "kolega"...ampak mislim da že vem odgovor! :wink:
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bimba » 25. Jan. 2007 11:17

jaz bom pa rekla tako:
če imaš v glavi razčiščeno da je prijatelj le prijatelj se pravi oseba kateri zaupaš ipd... ostaneta le prijatelja, jaz imam dva best frienda pa nikoli nisem bila z njima pa niti na pamet nam ni prišlo da bi imeli kej en z drugim.

ni res da je možno prijatelstvo le če je ženska lezbika ali pa moški gey... tudi če je ženska lezbika in moški gey lahko končata v posjtli skupaj (poznam primer). če nimaš v sami glavi razšiščeno kaj pomeni prijatelj, kaj pomeni fakfriend in kaj pomeni tip je potem vse možno da se zgodi :wink:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 25. Jan. 2007 11:40

js pa mislm da je čist možno met moškega prijatelja. prijatelja sva že par let, js mu ful velik stvari povem, zmer k mam kkšn problem s fantom njega prvega pokličem in me zmer pomiri. neverjetno kako me zna poslušat. k sva se spoznala sm bila js samska ampak nekak nisva začela tega prijateljstva z osvajanjem, z nobene strani temveč js sm ga zmer jemala skoraj kot žensko prijateljico. pol sm js fanta dobila in se najino prijatljstvo ni končalo. sicer moj fnt ni preveč navdušen nad njemu, provzaprov sploh noče slišat zanga ker si predstavlja v glav da bi bla midva skp če bi s fantom nehala pa to sploh ni res. on men govori o svojih osvojitvah js nemu o čist vsem kar se mi zgodi pa rabm nasvet in to je to. še celo on je reku da sva že na tej stopnji prijatljstva da sva zamudila možnost da bi bila kadar koli skupaj ker se imava že bol kot brat pa sestra. tko da ja lahko je prijatljstvo samo razčistit je treba že na začetku.
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bimba » 25. Jan. 2007 12:01

tanika*:
moški so zmer boljši poslušalci (sej ne da punce nismo) pa tudi dosti bolj realni so. vsaj meni so vedno dali dober nasvet nikoli slabega.

definitivno stojim za tem da smo z fanti lahko best frendice :wink:
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 25. Jan. 2007 13:32

*smokvica* napisal/-a:Nekaj me zanima...a nekatere imate fante zraven še pa best prijatla???? :roll: Meni to nekak ne gre skupaj.

ja to gre čist skp samo če tip ni lubosumn... pr men je navadn k sta onedva tud ful prjatla tko d ni nbenga lubosumja pa nč...
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bimba » 25. Jan. 2007 13:34

pri meni tudi fant in best friend,k sploh ni ljubosumja ker točno dobro ve da imam jaz te pojme razščiščene v glavi :wink:

poleg tega pa je bil moj best friend,moj friend pred njim in mi nobeden nima pravice reči da moram koga pustiti, niti fant za frienda in niti friend za fanta :wink:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Jan. 2007 16:23

*smokvica* napisal/-a:Prjatli ostanejo, tipi se pa menjajo.... :lol: Da bi jaz mojmu tole rekla...vrjetno ne bi bil več "moj".
No sej, če nimaš resnega fanta pol je tvoje razmišljanje kul, ampak če pa maš resnega fanta, se ljubita, skupaj živita, načrtujeta otroke itd.

Hm, čak, kolk si pa ti mlada? Po načinu pisanja ne prav velik(imho). Torej, misliš z njim ostat do konca? OK, ne met prijateljev in ostani sami, ker sori lubica, ni prav zelo velik šansa(so pa, ne rečem), da ostaneta "forever skupej", če jih maš kakšnih 16, 17, 18...
Seveda se tipi menjajo, samo halo, ne morš it pa tega izjavt svojmu trenutnemu tipu.
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 25. Jan. 2007 16:46

Ne vem če si si prebrala poste višje od mojga, jaz sem samo ponovila besede, ki jih je napisala punca pred mano, tako da ni nastalo na mojem zelniku. Prej sem mu povedala o tej debati in stvareh ki se tukaj pišejo pa je sam zmajal z glavo in vprašal če nimam kaj bolj pametnega za počet na šihtu...in ne, nimam :D
In ja, imam namen zavedno ostat z mojim zaročencem (razen če usoda postreže vmes) skupaj boma počasi 10 let (mal še) in ne, že dolgo nisem več najstnica!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov