fantje in prijateljstvo...obstaja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jao pa to ni kot "u kva bi te poseksal zdj v tej sekundi, če bi bil samski/a!", ampak da sva si dovolj vizualno privlačna, če bi prišlo do kakšnega takega scenarija. Kaj potem morajo lepi z grdimi prijateljevat in grdi z grdimi in buhndej, da bi prišla skupaj prijatelja, k sta obema drug drugemu vizualno ok? Wtf? Ni čudno,d a moško-ženska prijateljstva kvazi ne obstajajo, če je takojšnji sklep, da če ti je kolega vizualno ok, da sam čakata, da se bosta poseksala. Popolnoma drugo pa bi bilo, da bi zdaj rekla, "ja če ne bi bla vezana, bi midva bla že zdavni v zvezi, ker si tako super" vizualna privlačnost pa ne more bit kar omejitev na poti k prijateljstvu, ni šans, meni so praktično vsi moji moški prijatelji dovolj privlačni za ons. Ampak to ne pomeni, da jaz ali oni v tihem ozadju čakamo na to priložnost. Ampak dobro, očitno imamo drugačne poglede na prijateljstvo.
It was forever..but it didnt last long..
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Čakaj malo ... eno je, da ti je nekdo vizualno simpatičen, drugo pa je, da si ga želiš poseksat ... in jaz sem razumela, da gre pri vama za to drugo. Itak pa s(m)o si prijatelji med seboj lahko vizualno všeč ... Bi pa na drugi strani za marsikakšno punco lahko rekla, da je zelo seksi in če bi bila samska lezbijka bi jo z veseljem poseksala ... ker pa nisem ne eno, ne drugo, to dojemam pač kot da mi je punca lepa in mislim, da je seksi ... ne vem, če sem bila jasna.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No ne, to "id fuck him" je letelo zgolj na to, da bi v posebni priložnosti, če bi do tega prišlo (kar spet vrjetn ne bi, ker nism ons tip osebe), z njim bila sposobna seksat, ker zelo dobro izgleda. Ne pa, da to pomeni, da imam po tem željo. Če bi bila med nama neka goreča želja po tem pa res verjetno ne bi mogla funkcionirati kot prijatelja, ker bi itak to stalno bilo v ospredju, pa ni.
Zdaj pa kakor ločimo...za seks je večini popolnoma dovolj, da ti je oseba vizualno privlačna, medtem ko za zvezo pač potrebuješ nekaj več. Jaz torej čisto normalno prijateljujem s folkom, ki mi (res) dobro izgleda, medtem ko bom težko prijateljevala z nekom, ki ima "the whole package", ker to preraste mejo prijateljstva v ljubezen relativno lahko.
Zdaj pa kakor ločimo...za seks je večini popolnoma dovolj, da ti je oseba vizualno privlačna, medtem ko za zvezo pač potrebuješ nekaj več. Jaz torej čisto normalno prijateljujem s folkom, ki mi (res) dobro izgleda, medtem ko bom težko prijateljevala z nekom, ki ima "the whole package", ker to preraste mejo prijateljstva v ljubezen relativno lahko.
It was forever..but it didnt last long..
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jaz sem se lepo naučil, nikoli več ne bom imel prijateljice.
Imam eno, pa še ta je lezbijka tako da bom samo to obdržal.
Kolegice, sodelavke, sošolke, neki običajni vljudnostni pogovori ja...drugega nič...če imam vprašati kak nasvet vprašam svojega očeta, če imam komu za javkati, javkam svojim prijateljem, športam sam...ven grem pa lahko tudi sam.
Ja včasih klepetam z kako žensko, ker je faca ali je zabavna ali me pogovor stimulira...sam ne, nikoli ne bi bil njen prijatelj.
Imam eno, pa še ta je lezbijka tako da bom samo to obdržal.
Kolegice, sodelavke, sošolke, neki običajni vljudnostni pogovori ja...drugega nič...če imam vprašati kak nasvet vprašam svojega očeta, če imam komu za javkati, javkam svojim prijateljem, športam sam...ven grem pa lahko tudi sam.
Ja včasih klepetam z kako žensko, ker je faca ali je zabavna ali me pogovor stimulira...sam ne, nikoli ne bi bil njen prijatelj.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
Mam dva prjatla, že kar nekaj let. Oba privlačna, ampak nikoli nebi imela nič z njima! Medtem ko bi onadva takoj zagrabila priložnost (ma sigurno no), ampak sta se nekako sprijaznila, da nebo nič.
Pomoje vsak tip potiho "upa" da pa mogoče bo kej, četudi trdi drugače - edino če je peder. Ampak neglede na to smo lahko prjatli, zakaj ne?
Pomoje vsak tip potiho "upa" da pa mogoče bo kej, četudi trdi drugače - edino če je peder. Ampak neglede na to smo lahko prjatli, zakaj ne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov