fantje in prijateljstvo...obstaja?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nadjusha
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nadjusha » 02. Nov. 2006 14:51

stara sem 26 let. do danes še nisem uspela najti fanta, ki bi bil prijatelj v pravem pomenu besede.
sem imela prijatelje, ki so bili zelo iskreni do trenutka, ko so ugotovili da dlje od prijateljstva ne bodo prišli. in imela sem "prijatelje", ki so se sami tako imenovali, da si ne bi jaz domišljala, da je v igri kaj več. čeprav je bila privlačnost in sex, pa sem začutila tudi, da je iskreno prijatelj. ok, skenslaš sex in hočeš bit prijatelj, pa ga kar naenkrat ne zanima več... najde novo "prijateljico".
fantje hočejo biti prijatelji, obenem pa se zavedajo, da bi vsako prijateljico podrli ob pravi priliki.
znajo fantje biti prijatelji puncam? vedo, kaj beseda prijatelj v resnici pomeni? je prijateljica drugo ime za lubico? so punce iste?
povejte svoje mnenje.jaz taki navezi ne verjamem več...
lp,nadjusha
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1576
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 02. Nov. 2006 16:08

JA, obstajajo! js mam enga, sicer je na zacetku tut tko blo kt pises ti...najpri sva neki bla skupi, pol ne, pol sva bla mal bl u cudnem odnosu umes, potem po kasnem letu se je pa use ustimal in sva zdej ze tretje leto res dobra kolega! je pa res da sva oba mal popustila pa se prilagodila, nisva se skregala, poj je pa neki casa minil zj pa kot pravim sva kul. :D
Zivljenje je piskotek!
svobodna in mlada
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 35
Na forumu od: 27. 12. 2005
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a svobodna in mlada » 02. Nov. 2006 16:14

itak da... zakon prjatli so lahko
samo pazi...VEDNO se nekaj zgodi. Toda potem je odvisno kaj boš ti oz. on naredil... lahko se on vate zaljub pa ti ne boš nikdar zvedla, ker se bo on "odljubu" če štekaš :D
Uživaj življenje!
Ljubi!
Razveseli!
Bodi ti!

Have a nice day!!! mwa
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 523
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 02. Nov. 2006 16:15

Jz sm se v šoli vedno bolj razumela z sošolci kot sošolkami (so ble izjeme) in sm mela velik prijatlov pa nikol ni blo nč. No ene dva sta hotla kasnej met kej več, pa nism hotla, pa smo pol vseen ostal kolegi, tko, da po moje je možno. :)
meli c
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 65
Na forumu od: 14. 9. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a meli c » 02. Nov. 2006 16:19

JA js mam tut dobrga prjatla. nikol bla z nemu. 4leta sva bla sosolca, spoznala sm ga z mojo najbolso kolegico in sta ze 3leta par. vsi skupj se ful dobr stekamo. njemu lahko vse povem on pa men.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 736
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 02. Nov. 2006 17:27

---
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Frederic
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 95
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: France - Slovénie

Neprebrana objavaNapisal/-a Frederic » 02. Nov. 2006 17:46

Moram rečt, da ne verjamem v neko "globlje" prijateljstvo(da mu zaupaš, da ga lahko kadarkoli pokličeš ko si v težavah, da se mu izpoveš itd.) med moškim in žensko, ker sem mnenja, da se eden ali drugi slej ko prej zaljubi . . .

Odvisno kaj si prestavljas pod besedo "globlje" prijateljstvo. Drugace pa, zakaj pa ne? :D Ko smo pred kratkim imeli srecanje nekdanjega razreda iz gimnazije in sem vecino videl prvic po kakih 15 letih, so mi nekatere bivse sosolke, z katerimi sem se dobor razumel, se vedno pripovedovale stvari, katere obicajnim ljudem (moskim?) ne bi, ceprav jim na zalost nisem mogel kaj prida pomagati. Se me se vedno drzi sloves kot fanta, ki kar mu poves, vedno ostane v njem. Kdor se se spomni 80-ih letih verjetno se pomni, kako so se najlazje unicevale ljubezenske veze. :)

Drugace pa sem preprican, da bodo na primer tile fantje in dekleta ostali zelo dobri prijatelji tekom svojega zivljenja. :)

http://www.youtube.com/watch?v=QEkYqL9n7vo ( :lol: )

Ko gledam take stvari, kar malo pogresam staro zivljenje. :D
Motilkov
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Motilkov » 02. Nov. 2006 18:01

Jaz sem imel dve dobre prjatlce. Res iskren odnos, brez kakšnih skritih namenov. Ampak sem se obakrat v okol pol leta tko zalubu, da glava peče, pol pa hudo, k bi rada ostala sam prjatla pa ne gre, za razmerje pa tud ni bla. Tko če me zdej vprašaš, kaj si kot moški mislim o ženski prijateljici- si res želim, ampak preveč boli - ne hvala. Katera noče vnaprej sprejet, da se iz tega lahko razvije tud razmerje je boljš, da moškega takoj pošlje k vragu, ga bo manj prizadelo. Kar se čustvene inteligence tiče smo že tko eni loleki, tisoč let za ženskami, pol se pa še kakšna najde k uživa, če se mal sonči v ljubezni, ki je ne vrača. Ne to delat...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 879
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 02. Nov. 2006 18:04

Verjamem ampak je redko. Jaz mam parjatla ze ene 6 let, nikol nisva bla skp nikol nc, sva se tud pogovarjala pa vsi so naja sprasval ce sva par in sva vsem lepo razlozila da ne, enostavno se ne privlaciva. Mava pa tud pac svoje fore pa vcas je tezko met prjatla tipa k te v dolocenih stvareh ne razume tko kt bi te prjatlca recimo pa mu je ful tezko razlozit kej.
Sm dozvela pa tud drugo..mela prjatla in sm se zaljubla vanjga itd., tko da sm potem prekinla vse stike z njim ker drgac ni slo vec. Nism mogla.

Tko da ja iskreno mosko-zensko prijateljstvo je redka zadeva. :D
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 340
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 02. Nov. 2006 19:16

ja obstajajo. jaz mam srečo da imam okol sebe enepar fantov,za katere sem pripravljena vse narest in oni zame, ampak niti pomislim ne da bi bli kej več... smo bl kt sorodniki kt kej drucga... in je to nekaj najlepšega na svetu. vedno se lahko zanesem na njih in sem total srečna da jih imam :D
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 473
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 02. Nov. 2006 19:22

Jst mam samo enga zelo dobrega prijatelja. Sicer mu kakšnih stvari še vseen ne morem povedat, tko kokr npr. najboljši prijateljici, ampak mu lahko zaupam, lahko se pogovarjam z njim, lahko ga pokličem če mi je hudo. Je pa blo pr nama tko, da sva bila dobra prijatelja, potem je pa on želel neki več, jst pa ne. Skor eno leto sva se bolj grdo gledala, ker mi je ful zameru. Ampak sva se poj enkrat dolg pogovarjala o tem, prerasla to zadevo in dons sva ful dobra prijatelja. On ima drugo punco, s katero je srečen in sem tud jst srečna zanj, da je najdu eno drugo. In nekateri drugi kolegi mogoče ne razumejo, kako sva lohk po vsem kar je blo prijatelja, ampak sej smo odrasli, se da pogovort in uredit zadeve, tko da štimajo. Je pa ponavad tko v teh moško-ženskih prijateljstvih, da sčasoma bi eden hotel neki več, in takrat je prijateljstvo na preizkušnji - lohk se konča za zmer, lohk pa sčasoma postaneta dobra prijatelja, tko kokr v mojem primeru.
Noctu-vigila
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 14. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Noctu-vigila » 02. Nov. 2006 19:26

moje izkušnje so pa ravno nasprotne. vsi moji pravi prijatelji, ki me ne bodo nikoli izkoristili, so moški (edina ženska je moja mati). vse ženske, za katere sem mislila, da so moje 'prave' prijateljice, so me le izkoriščale. potrebovala sem kar nekaj časa (let), da sem to ugotovila. danes imam poleg tipa, ki mi je itak best frend, še ene tri res dobre kolege, s katerimi se poznamo že leta in res izpolnjujejo vse 'kriterije', ki jih od prijateljev lahko pričakujemo. pokličem jih lahko kadarkoli, zaupam jim lahko karkoli brez bojazni, da bo nesel naprej, dajejo dobre nasvete brez obsojanja, z njimi grem lahko kofetkat, debatirat o depilaciji, menstruaciji, seksu in modi, v šoping, žurat, u glavnem svašta. pa še nikoli se mi ni zgodilo, da bi prišlo do zaljubljenosti in podobnih scen. so bile z nekaterimi simpatije v mlajših letih, ampak danes tega sploh ne obrajtamo več, imamo vsak svoje partnerje, pa kljub temu lahko grema recimo s prijateljem na kofe sama, njegova ve, kdo sem in da ji ne hodim v zelje, moj pa takisto. pač imamo res pristen prijateljski odnos. po mojih izkušnjah je ni boljše osebe za prijatelja od moškega :D
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 332
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 02. Nov. 2006 22:39

P***a to je tud moj problem.kr vsi me hočjo :?
jst bi pa sam rada prjatlaaaa :razz:
Uporabniški avatar
black_mamba
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 115
Na forumu od: 10. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a black_mamba » 02. Nov. 2006 23:01

Prijateljstvo med fantom in punco obstaja, vsaj po mojih izkušnjah. Imam dva prjatla, ki na katera se lahko obrnem v vsaki situaciji. In do zdaj še noben od njiju ni želel kaj več.
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 286
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 02. Nov. 2006 23:34

Js ne verjamem v "le" prijateljstvo med moškim in žensko. Mislm da je vedno na eni strani kej več.. upanje na več.. mogoče celo poželenje.. Vsaj kakšen trenutek, ko se eden od njiju vpraša: "Kaj pa če..?" Sam men tko čist sede. Ravno tako se lahko zanesem na njih, jih prosim za pomoč, se lahko zjokam na njihovi rami.. Kljub temu, da obstaja neka privlačnost. (Hmm, tole sm mal čudn napisala.. Upam, da razumete, kaj sm hotla povedat. :) ) Enkrat je bil v Playboyu tak dober članek (intervju) o prijateljstvu med moškim in žensko.. Mi je dal kr mal mislt. Vsi moški (intervjuvani) so se strinjal, da če jim ženska ni vizualno všeč, se ne bojo niti trudl za prijateljstvo. Da sicer ni nujno, da se kdaj potem res spustijo v neko razmerje z njo, ampak se vseeno začne s tem kriterijem. Torej nikoli ne more biti "le" prijateljstvo.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov