Fantje in poroka

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lei
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lei » 12. Avg. 2007 13:24

Cau

Tole je vprasanje za fante, mogoce tut za dekleta. Imam kolega (27), ki je v 2-letni zvezi s punco (24). Ona se hoce porocit, v bistvu forsira poroko, tudi on pravi, da je ona 'materjal za porocit' ( :) ) Ima pa (on) veliko zeljo ogromno prepotovat (ona zarad sluzbe tega ne more) in hoce bit se z drugimi puncami. Sicer jo ima rad, ampak se mu zdi, da je se prezgodej, da bi se porocil.

Kako o tem razmisljate fantje? On bi bil rad samski se kaksna 3 leta. Ce bi imeli na eni strani 'materjal za porocit' in na drugi strani goreco zeljo potovat in bit z drugimi vsaj se 3 leta, kaj naredit? A je to samo strah pred zvezo in ga zato preplavljajo te utesnjujoci obcutki in zelje, da bi bil z drugimi?

Sploh ne vem kaj nej mu se svetujem, cist je ze zmeden.
There are easier things in life than trying to find a nice guy...like nailing jelly to a tree for example.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 12. Avg. 2007 13:33

bi ga rad do 30tega še sral :)

sploh ne štekam situacije. tip je že dve leti v zvezi, zdj pa koleba med poroko in razhodom? ker dvomim, da bo punca pač čakala 3 leta, da se bo nehal kurbarit, naj ornk premisli, če je vredno.
kar se pa potovanj tiče, je pa zadeva (vsaj zame) malo drugačna. zakaj pa tip misli, da ga bo po tridesetem letu minilo okrog hodit? če človek rad potuje, bo problem biti poročen z žensko, ki si vzame dva tedna dopusta na leto. razen če bi stvar zrihtala tako, da bi on potoval brez nje.

no ja, svetujem mu, naj se za božjo voljo ne poroči, ker mu očitno sploh ni do tega. to, da je punca material za poroko, še ne pomeni, da jo je treba nujno ponucat :)
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 12. Avg. 2007 14:25

Ne razumem zakaj je potem z žensko že 2 leti, če bi bil rad "samski" do 30 leta...
Očitno on ni pravi material za poroko!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 12. Avg. 2007 14:31

^^ :lach:

Definitivno se strinjam, ON ni material za poroko :lach:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 12. Avg. 2007 14:41

Ne štekam takih tipov in če o tem povprašam nekaj svojih kolegov, me bodo prav tako debelo gledali. Večina mojih kolegov, bi dala odgovor, da če bi oni imeli take želje (potovanje okoli in jebanje vsega živega), potem si partnerke ne bi iskali.
Škoda dekline, sploh tako mlade za človeka, ki še niti pri teh letih ne ve, kaj bi rad.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 12. Avg. 2007 14:46

a kšnga kompromisa pa ne bi mogla najdt? recimo poroka pa d ona zamena službo d bi lohk skupi potovala? č je seveda sam vzrok v potovanjih...
Uporabniški avatar
lei
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lei » 12. Avg. 2007 15:16

Oh vrjemite, da sm mu ze vse mozne nasvete dala, in me ze prav zivcira. Ni vzrok samo v potovanjih, sluzbe pa ona definitivno ne bo zamenjala, ker takomastno sluzi, da js ne poznam nikogar, ki bi zasluzil vec (pa se pogodbo ma). Tut js ne razumem takih tipov! Po drugi strani ga pa skrbi, da ne bo nikoli vec spoznal punce, ki bo tako dobra do njega. Js ga drugace cisto razumem, ker da pa en sili v poroko, je pa tut kriza.

Večina mojih kolegov, bi dala odgovor, da če bi oni imeli take želje (potovanje okoli in jebanje vsega živega), potem si partnerke ne bi iskali.

Moji kolegi so istega mnenja. A je mozno. da samo cvika in mu zdej vse razne blodnje po glavi hodjo? Matr. Res bi rada bi mnenje kaksnega fanta. Vem, da del vas (fantov) nekako vedno 'hoce bit samski', ampak mislim, da je ta primer drugacen.
There are easier things in life than trying to find a nice guy...like nailing jelly to a tree for example.
Kilemal
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kilemal » 12. Avg. 2007 20:17

Mislim, punce...djte no! Navadn sam berem ta čvek, sam včasih so vaša razmišljanja in sklepi čist kr neki...po 2h letih se tip obotavlja, normalno bi rad sprobal še kaj v življenju in ni siguren, kako bo ta zveza čez 10 let, pa je že baraba in ni dobr material...? ...me vseskupaj navdihuje da bi odprl novo temo ..."koliko ste jih že "dale/i skoz"+vaša starost" ...pa lahko statistika moški vs. ženske vse pove! Sklepam, da ženske opravite s hormoni in slo pred 25 letom...pol bi pa večina kr zibala... Sam najbrž že kje obstaja podobna tematika...

...razumem, da bi se rad še "zgonil", predn se "zaj.." doživljensko;) ...sam ne štekam pa: sj lahk se pa poroči, pa z ženo potuje? V dvoje je bl zanimivo a ni? ...tko, da se 1 argument lahk izloči!

Po 2h letih zveze bi se pa marsikdo, ki ni obupan, čist še pod vplivom kemije ali pa pri zdravi pameti obotavlju...pa kaj če sta oba material za ožent, če pa lahk zveze začnejo škripati šele po 3h letih ali več...sj zato je pa pr 40+ tok staršev samohranilcev, i guess...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Avg. 2007 20:23

Kilemal ubistvu se strinjam s tabo sam se morš nečesa zavedat....

Jaz, ti in še nekaj najinih drugih (")sotrpinov(") piše tule na ženskem forumu, in s takimi posti boš marsikateri stopil na žulj tako da.....poskusi se navadit da se v osje gnezdo ne dreza... :P
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 12. Avg. 2007 20:35

No se kr strinjam.

Samo ok, ona bi rada porko on ne...torej tuki ni kompromisa. Zdj nej ona razmisli, ce ga bo se malo pocakala al koliko ji to pomeni in ce ugotovita da je taka razlika v tem kaj bi rada pac nimata skupne prihodnosti. Ker sorry ampak poroka je zelo, zelo velika odlocitev in ce je nekomu ful do tega nekomu pa nic..hm no ne vidm neke resitve pri kateri bi bila oba srecna. kar se tice potovanja, lahko to pocneta skupaj, razen ce gre za kaksne druge ovire.

Hja pa material za porocit, no ne vem, men je ze par fantov rekl da sm pa jaz res tko krasna in oh in sploh in cist za porocit...med drugim tud moj zelo dober prijatelj, kar pa se ne pomeni da se on dejansko hoce porocit z mano, pac me ceni in vse ampak to se cisto nic ne pomeni. Tudi jaz poznam kaksnega za katerega bi rekla, da je pa kar za porocit pa mogoce me ne privlaci al pa karkol, tko da tud to nc ne pomeni..ok zdj sm mal zasla s teme ampak vseen.
Uporabniški avatar
lei
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lei » 12. Avg. 2007 20:41

McLarnovc in Kilemal js se pa popolnoma strinjam z vama. Ampak vprasanje je, kolk te je strah preden se porocis? A si predstavljata? Ker js sm prepricanja, da bi mogu bit ful vesel, da si nasel sorodno duso in naj te nebi taka prpa preganjala :?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Avg. 2007 20:48

nevem....sicer sm še enih 10let premlad za razmišljat o poroki :D, in se hočem še "zgonit" ampak vseeno......
poroka je IMO ena največjih življenjskih odločitev in če en od partnerjev v tem vidi samo 1 minus, pol bolš da ne gresta skupi, ker bo sam bolelo vseskupi.....mord pa njej ni do tega da bi prelutala cel svet, njemu pa pač je....in potem on bo hotu hodit okoli, ona ne, pridejo prepiri, on bo forsiru it in bo tud šou, on mu bo zarad tega težila....

nevem....ne bom odkrival tople vode....držim pesti da najdeta kompromis.... :)
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 12. Avg. 2007 20:58

Ok vidva fanta, a bi bilo vama kul, če bi končno našla punco, s katero bi se želela poročiti, pa bi vedela, da ima ona dvome, ker bi se rada še "zgonila" preden se poroči? Da vama lepo reče, da bi bila rada še z drugimi?

To je resen korak in ne morem si predstavljati, da bi imela partnerja, za katerega bi vedela, da dvomi. AL pa da mu je še pred poroko jasno, da mu jaz nisem dovolj.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Avg. 2007 21:06

nevem....ne bom nič rekel...."žešće zajebana" situacija....
nej še Kilemal kej pove o tem... :P
je pa res, da če hoče hodit po svetu al si more najdt tako punco ki bo hodila z njim, al pa bit samski....
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 12. Avg. 2007 21:11

Mene je drugače bolj kot to, da hoče hoditi po svetu, zmotilo to, da hoče biti še z drugimi puncami. :?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov