Fantje in poroka

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Avg. 2007 21:13

če bi bil jaz na njenem mestu in bi mi to rekel v ksiht....bi ga že poslal....v kšn rodilni organ..(kukr bi reku Sašo Hribar) :twisted:
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 12. Avg. 2007 22:00, skupaj popravljeno 2 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 12. Avg. 2007 21:16

Pol se strinjava, da on, milo rečeno, ni "material za poroko"? :rofl:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Avg. 2007 21:18

ja če ne moresta najdt kompromisa, potem očitno en za drugega nista material za poroko.....
pa tud 27 lih ni neka starost no.....sklepam po naši žlahti, kjer so se moški večinoma poročali med 30 in 35 letom.... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 12. Avg. 2007 21:59

oh jst pa čist štekam situacijo. verjetno se je že vsak od nas vprašal, če je njegova zveza res tisto, kar si želi. če je partner/ka res oseba, s katero želimo biti celo življenje. tvoj kolega je v mladosti premalo žensk prešlatal, mel pa je srečo, da je našel to zanj popolno dekle. sedaj se je znašel pred ključnim vprašanjem- jaz ali midva? moj odgovor: definitivno jaz. jst bi mu svetovala, naj uresniči svoje sanje. tako kot jih nenazadnje uresničuje njegova punca in vztraja v svoji službi in ne pristaja na kompromise. njej je denar pomembnejši od fanta in njegovih želja (žalostno kajne?). zakaj neki bi potem on svoje želje podredil njej? zveza ni podrejanje, ampak kompromisi. če sta si tako zelo usojena, si ne bosta nič manj usojena čez 3 leta. in takrat se bo tudi ta tvoj kolega lahko ustalil, srečen, ker bo mel filing, da je prepotoval svet in prešlatal use ženske sveta. prišel bo domov in rekel punci: ti si tista ženska, s katero hočem biti. ti si prava.
in joj kok sovražim folk, ki tko forsira te pofukane poroke. in potem so poročeni in mislijo, da jih bog varuje pred vsem zlom na svetu. da se jim ne bo zgodilo nič hudega in da bo zakon srečen, da partner ne bo varal itd. poroka je en sam strošek in prav nič lepega ne vidim na tem. jst se ne bom poročila pa če bo to od mene zahteval najlepši in najboljši tip na svetu. poroka ni nič romantičnega. zame je romantično to, da sta si dva lahko zvesta in se ljubita brez da kdo to potrdi in brez da to ve vesoljni svet. ljubezen je za med štiri stene, vse ostalo je preseravanje. IMO.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Avg. 2007 22:04

punkie_ napisal/-a:oh jst pa čist štekam situacijo. verjetno se je že vsak od nas vprašal, če je njegova zveza res tisto, kar si želi. če je partner/ka res oseba, s katero želimo biti celo življenje. tvoj kolega je v mladosti premalo žensk prešlatal, mel pa je srečo, da je našel to zanj popolno dekle. sedaj se je znašel pred ključnim vprašanjem- jaz ali midva? moj odgovor: definitivno jaz. jst bi mu svetovala, naj uresniči svoje sanje. tako kot jih nenazadnje uresničuje njegova punca in vztraja v svoji službi in ne pristaja na kompromise. njej je denar pomembnejši od fanta in njegovih želja (žalostno kajne?). zakaj neki bi potem on svoje želje podredil njej? zveza ni podrejanje, ampak kompromisi. če sta si tako zelo usojena, si ne bosta nič manj usojena čez 3 leta. in takrat se bo tudi ta tvoj kolega lahko ustalil, srečen, ker bo mel filing, da je prepotoval svet in prešlatal use ženske sveta. prišel bo domov in rekel punci: ti si tista ženska, s katero hočem biti. ti si prava.
in joj kok sovražim folk, ki tko forsira te pofukane poroke. in potem so poročeni in mislijo, da jih bog varuje pred vsem zlom na svetu. da se jim ne bo zgodilo nič hudega in da bo zakon srečen, da partner ne bo varal itd. poroka je en sam strošek in prav nič lepega ne vidim na tem. jst se ne bom poročila pa če bo to od mene zahteval najlepši in najboljši tip na svetu. poroka ni nič romantičnega. zame je romantično to, da sta si dva lahko zvesta in se ljubita brez da kdo to potrdi in brez da to ve vesoljni svet. ljubezen je za med štiri stene, vse ostalo je preseravanje. IMO.

uh....tole me je pa prav ganilo..... :oops:

podpis pod tole... :) :wink:
Uporabniški avatar
lei
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lei » 12. Avg. 2007 22:06

Js tut. Nevem, zakaj ene punce razmisljajo kao: itak sva skupaj, itak se mava rada, vseeno ce se porociva AAA :?:
There are easier things in life than trying to find a nice guy...like nailing jelly to a tree for example.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 12. Avg. 2007 22:22

ma dej kakšno preseravanje neki, preprost eni gledamo na poroko kot neki več kot samo list papirja, js sm vzgojena tako da ne gledam na poroko kot nekaj slabega temveč kot neko povezavo med dvema, za obljubo, vsaj mene so starši tako naučil za ostale pa nevem. če vm paše živet na koruzi celo življenje,pa dejte sam js zadne čase opažam da se bol preseravajo tisti k živijo na kuruzi kot pa poročeni, večina jih je "js sm pa preveč kul, pa preveč pametn da bi se poroču" ma dej no :roll:
če nč druzga se bom zato ker hočem imet otroke in nočem da jih pol drugi sprašujejo ja tvoja starša pa nista poročena, sam skp živita, pa take, vem ker se dogaja otroci pač ne razumejo tega da si "kul" če nisi poročen.
glede tega fanta pa js pol nevem kaj sploh še ma za študirat, ona se hoče poročit zdele, on ne, konec zgodbe, še posebi če on sanja o tem da bi meu druge. tle preprost ni več placa za kompromise in nevem kakšne pogovore očitno nista več za skp. js imam še ene par let predn bom sploh začela študirat o tem vem pa da ko enkrat pridem do te točke, če s fantom ne bova istem nivoju ga bom pustila in isto bi on naredu zame če bi me enkrat vprašu če bi se poročila js bi pa prbila ne še js bi še mal norela. simpl k pasul
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Avg. 2007 22:29

tanika* napisal/-a:simpl k pasul

off topic....skuhat dobr pasul, sploh ni simpl... :rofl: :rofl: :rofl:
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 13. Avg. 2007 8:45

Novo vprašanje

Kaj pa naredit v primeru če se ženska noče pa moški hoče :eek:

To je naprimer ravno pri nama z mojim :hearts: On bi se poročil z mano in potrdil najino ljubezen blabla.. men je pa to kr nekiii..tko kot je rekla že punkie_ sam strošek in pač en lep papirček..skratka brezveze!!
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Kilemal
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kilemal » 13. Avg. 2007 10:03

Zvoncica se dejansko strinjam s tabo in razumem kaj hočeš povedat;) ...res je, zmotlo bi me če ma punca dvome v najino zvezo oz. če bi mi rekla, da se hoče še mal zgont in še kakega k. dat skoz...sklepal bi, da v zvezi vztraja pol sam še zarad rutine oz. navezanosti, ni pa več to to! ampak...

...men je razlika med biti v zvezi - želeti si resno zvezo s punco ali želeti si poroke s to punco! Lahk mam pupo full rad, resne namene, si želim otroka z njo, nekoč (...ampak definitivno ne pred 28/30...), pa to še ne pomen da si želim poroke! Če se imata rada pol lahk tud na koruzi furata, moje mnenje...maš manj komplikacij, če se zalomi!:) ...poročiš se po mojem mnenju v primeru, ko si res 100% vase in vanjo, to pa pomeni precej več letno zvezo in spoznavanje kot 2 leti... (čeprav mogoče se dva, ki 2 leti živita pod isto streho poznata tako dobro kot 2, ki narazn v 5ih...)!

Tko, da s tem da je fant pokazal dvome v poroko to še nič ne pomeni...če bi mene vprašala bi ji odg. da se sploh nimam namena poročiti, pa to še ne pomeni, da nimam namena biti z njo;) ...drugo vpr. je pa če je odg. da bi rad še kake noge extra dal narazn...v tem primeru, pa še bolj brezveze pametovat - pogovorita se med sabo brez zadržkov! ...upam, sam da bo punca spoznala da 2 leti veze nista podlaga za poroko...je pa lahko podlaga za skupen začetek... :lol:
Kilemal
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kilemal » 13. Avg. 2007 10:24

tanika* zarad podobnih ženskih mišljenj mi je včasih žou da nism gej! P... kok ene kokoši komplicirajo! (ni osebno mišljen;P ...zato ne osebno vzet, tanika!)...

Hočeš reč, če ti zveza laufa super, npr. 2 leti sta skup, super se razumeta, vse laufa, veš da te ma rd, sam ti maš 27, pa že razmišljaš, da se ti počasi izteka čas in bi blo dobr si neki kao zasigurat...da maš pol vsj povrnjene stroške, če se že ne izteče...pa predlagaš srčku: "lubi bi se poroču z mano" ...na kolenih mu pomoliš pred nos zlat prstan:) :lol: ...pa on reče: "hm, mal zgodi a? ...jst sm še mal v dvomih, ne vem, bi rad še kaj sprobal v življenju, predn..." :twisted: ...pol neizpodbitno ti to občutiš kot nož v srce in odjebeš...?

Zanimivo a...sj poanta zgodbe je kljub pretiravanju še vedno enaka! Človk bi mislu, da predvsem ženske bolje od moških vedo, da se gre v "ljubezni" za sprejemanje partnerja kot je, potrpljenju, prilagajanju in sklepanju kompromisov... ;) :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Avg. 2007 10:49

ANGELgirl napisal/-a:Ne razumem zakaj je potem z žensko že 2 leti, če bi bil rad "samski" do 30 leta...
Očitno on ni pravi material za poroko!

tega tud jst ne razumem..on ma punco, pravi da je ona pravi material za poroko, obenem pa hoče bit z drugimi :? in kaj ta punca še počne z njim sploh? :gruebel:
uglavnem, model neve kaj bi rad, tako ali drugače..cinca med vsemi možnimi možnostmi, odločiti za eno se pa ne zna..sicer pa kdo ej reku da z ženo ne moreš potovat naokoli?je poroka dandans mar tako merilo, da če se oženš morš bit pa skos doma al kako?ne razumem takih ljudi ki tko misljo in taki k tko misljo je boljš da odpoztujejo nekam stran si zbistrijo misli in se zjasnijo kaj hočejo...
punci pa povej, da se v proko ne forsira, ker to je najslabše če se nekdo poroči iz razloga ker so ga tok preforsirali..temu zakonu, če kdaj nastane ne dajem dolge prihodnosti.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Avg. 2007 10:50

meni res ni jasno, kako ste lahko nekateri v tej temi (in pa tudi tip, o katerem tema sploh govori) tako ziher, da se da do 30tega leta lepo zgonit, potem si pa zresnjen in pripravljen na poroko.
pa tist argument, da grejo zakoni narazen, ker se dva prezgodaj poročita. ok, to velja, če gre res za ekstremni primer poroke po treh dneh pri 18ih letih. če je pa par skupaj 2 leti, je pa pomoje bolj problem v tem, da se sploh ne bi smela poročit.

pa še to, nekdo je napisal, da se mu zdi neumno, da ženske tako kompliciramo, da bi odjebale tipa, ki se po dveh letih ne bi hotel poročit. v takem primeru, da bi mi tip rekel, da se noče poročit, ker se hoče zgonit, jst definitivno spokam in grem. itak ne morem bit z nekom, če bom samo čakala, kdaj bo mimo prišla ena, ki bi jo on rad še sprobal.
pa tukaj poroka sploh ni bistvena. tudi če živiš na koruzi je zvestoba (vsaj za moje pojme) nekako predpogoj. torej takšna zveza ne more obstat, če pa njemu ni do ene same ženske.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 13. Avg. 2007 10:55

ja pa bom osebno vzela če mi nekdo reče kokoš samo zato ker sm prepričanja da v zvezi ni prostora še za druge. pa nisi prov zastopu da ko bom enkrat js hotla poroko moj pa še mal počakat da bi ga takoj odjebala..odjebala bi ga v primeru če bi hotu čakat ker bi hotu met druge punce. sej js mam starejšega fanta in je on pripravljen že skupaj živet js pa še ne ker sm še v šoli in je še prekmal in ni to noben problem med nama, tko kot nebi biu problem če bi se hotu poročt js pa še mal počakat, problem je tle ker ta fant hoče sprobat še druge punce..se zgont, tle pa js res ne vidm kaj se mata sploh še za pogovarjat.
Kilemal
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kilemal » 13. Avg. 2007 11:25

e...ja! Sj glede zvestobe pa tega se pa strinjamo... Sam ne rabiš poroke, da si zvest oz. veš kje si!;)

Sam po mojem mnenju to, da je tip reku, da bi rad še mal počaku pa vidu, kako bo čez čas, če si ne bo želel še kaj sprobat (pozabu kaj je točn izjavil, pa nema pomena, k dvomim, da je blo dobesedno napisano)...še ne pomen, da hoče zdj drugo napičit! Ne vem, mogoče je pa ravno to hotu povedat :twisted: ...sam obstaja tudi možnost, da je samo izrazu svoje dvome glede prihodnosti, zrelosti za poroko...pač ni 100% vase, v zvezo in koneckoncev bi bil neumen, če bi bil 100% vanjo (sj kdo pa prav da ona ne pride na isto pri 27?...zase lahk sam rečem, da se nimam namena ženit, sploh pa ne pred 30+, kaj šele z punco, ki jih ima šele 24...pri 26 jo pa srečaš v diskaču z otrokom, pa hoče pof... prvega sexy soplesalca)! V tem primeru pa se nimaš kaj ženit!

Ne vidim pa zakaj bi, če jima laufa in si oba želita nadaljevati zvezo oz. se imata rada, mogla punca na podlagi vaših mnenj odjebati tipa!? Razn v primeru, ko to ni več to in ima fant dvome, hoče končati oz. bi rad še kako pof... pa je punca na žalost nasprotnega mnenja in ni opazila da je vseskup sam še rutina? Wtf? JE MOGOČE TO PROBLEMATIKA TEGA POSTA IN NE POROKA IN ZAVRNITEV? ...napačen naslov teme! :twisted: :roll: ...najbolje da se oba udeleženca usedeta pa si konkretno zastavita določena vprašanja, namesto da tu pametujemo!

M., opažam, da res ni dobr drezat v osje gnezdo :razz: :lol: ...jebiga, eni se ne mormo zmer zadržat...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov