Fantje in njihove besede

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 18. Sep. 2008 18:10

Zato sm pa vesel, da sm off the market. Because it's market full of crazies.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 21. Sep. 2008 12:20

Oh brez skrbi da razumemo, samo nocemo tega prenasat, ker se nam za malo zdi. V koncni fazi je povsem vseeno zakaj govoris stvari, ki jih govoris. Tip ni boksarska vreca, da se ti sproscas na njej. Danes je vse prevec zensk, ki se obnasajo po lastnih custvih brez samokontrole, kar privede do naravnost ogabnega obnasanja, kot je tako, ki ga potem vzvratno racionalizirajo.

Gre za enakost. Jst tudi ce sm zelo jezen svoje punce ne zalim po nepotrebnem. In pricakujem enako. Ce se lahko jst zadrzim kadar sm jezen naj se tudi ona. Vem da je v jezi, vem da je PMS, ampak me ne zanima, zaradi principa.

Pravijo, da je potrebno za dobro partnerstvo, da dojemas partnerico za enakovredno. Nekoga, ki ne zna kontrolirat brezveznih izbruhov niti do osebe, za katero pravi, da jo ima rada, jst ne bom nikoli dojemal za enakovredno meni, pa tut ce se bom sam probal tko prepricat.

Podpis. :D Mahagonij, tako te razumem... Jaz tudi ne prenesem, če mi kdo govori grde stvari, tudi če vem, da mu bo potem žal... Če imaš nekoga rad se pa ja toliko potrudiš, da se vsaj postaviš v njegovo kožo preden ga napadeš, in pomisliš, kako se bo on počutil zaradi tvojih besed... Še sovražnika ne moreš kar tako brez samokontrole zmerjat, kaj šele svojega fanta oz. punco. :?
titty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2008
Kraj: obala

Neprebrana objavaNapisal/-a titty » 26. Sep. 2008 6:54

hmmm...kaj pa fantje k so pijani?
se vam je kdaj zgodilo,da se je napil(tud v tem primeru izrekel marsikaj,pred kolegi,naredu kako bedarijo.)pa pol naslednji dan jokal,ker se nič ne spovne pa mu je žal?
povejte mi...ma kera podobne izkušnje?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Sep. 2008 8:39

Ne. Midva s fantom sva se sicer že skregala pod vplivom alkohola, ampak ni bil prepir nič drugačen kot ponavadi. Pa spomniva se ga tudi oba :)
Če bi se pa spremenil v brutalno zverino po treh pirih, bi imel pa na izbiro, da se odpove alkoholu ali meni. Ne prenesem agresivnih kronikov, ki s pomočjo alkohola odpirajo ventile in se obnašajo kot primitivni kmetavzarji.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 26. Sep. 2008 9:33

ja, na njegovi poslovilni žurki mi je rekel dve stvari (sicer ne pred kolegi), ki sta me prizadeli. nista bili kakšni žaljivki pa vseeno mi je bilo ful hudo, ker takrat je bilo že ozračje zaradi njegovega odhoda zelo moreče in nesproščeno.

seveda se naslednji dan ni ničesar spomnil in mu je bilo žal. je bilo pa to prvič, kar sva skupaj, da bil je tako pijan, da se ni spomnil določenih stvari. drugače zmeraj pije le toliko, da je še vedno priseben.

zato se tudi držim načela, da se pač pije v količinah, kjer še veš, kaj delaš in govoriš oz. če ne znaš postaviti meje, raje ne pij.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 26. Sep. 2008 12:23

Če dobro pomislim mi sploh še nikoli ni rekel kaj takega, da bi me res prizadel s tem, niti v normalnem niti v alkoholiziranem stanju.

Samo enkrat se je zgodilo, da je povzdignil glas in kar takoj sem mu čisto mirno povedala, da se z mano ne more pogovarjati na tak način in da je to storil zadnjič. Potem se je opravičil in konec debate.

Spomnim se, da je enkrat pripomnil, da sem ful suha in da še dobro da imam njega in pridem kdaj k njemu na kosilo, ker bi sicer itak shirala. Jaz sem to malo preveč resno vzela in potem kar nekaj časa sploh več nisem hotla it k njim na kosilo. Ampak me je potem prepričal, da se je zezal in ni mislil na tak način.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
titty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a titty » 29. Sep. 2008 7:17

ja,no..moj fant ima to napako,da pač ga alkohol zlo hitro prime in ga mal obrne.nism rekla da rata agresiven,dakeč od tega.je pa dost bolj odprt in klepetav do vseh.kar pa na njem jst nisem navajena.
pa pol se mi kdaj zazdi,da to sploh ni moški,ki jst živim z njim. :cool:

hmmm....nehaj pit...kot rečt nekomu ki enkrat na teden vzame košček čokolade,da je ne sme več jest :P ne,hec...
vendar ima tako delo da z sodelavci večkrat vmes si privoščijo pivo,..pa kaj naj mu to prepovem??sodelavce pa ne more menjat(ti so že orto,poročeni z otrocmi pa že vsi z holesterolom;)) :lol:

ljudem se ne da spreminjat karakterja,se manj pa ker bi pač to meni pasalo.
jst lahko vem kaj paše meni in kaj si jst želim, sam ne vem kaj on čuti...kaj si on želi.

vem kaj je dobro zame,ampak to ni potrebno,da je dobro tud za njega.
uf,mal sm zablodla :roll:
a razumete kaj sm hotla rečt? :)
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 29. Sep. 2008 9:46

Midva se niti dereva ne eden na druzga:) samo pregovarjava se. O kšnih kletvicah pa ni govora :)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 29. Sep. 2008 14:07

*kayka* napisal/-a:Midva se niti dereva ne eden na druzga:) samo pregovarjava se. O kšnih kletvicah pa ni govora :)

A to je zdej moderen stavek za ti. prepir ? :lach:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 29. Sep. 2008 14:36

men ni še nikol reku kaj ful žaljivga al pa nesramnega.sam tko ko sma se skregala sm mu rekla da se tko nau do mene obnašu.pa je reku naj ga pol pustim, če je tko :roll: takrat sma raje zaklučla pogovor pa nadaljevala nasledn dan ko sma se oba mal umirila.in se mi je opravičil
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 29. Sep. 2008 19:04

titty napisal/-a:hmmm...kaj pa fantje k so pijani?
se vam je kdaj zgodilo,da se je napil(tud v tem primeru izrekel marsikaj,pred kolegi,naredu kako bedarijo.)pa pol naslednji dan jokal,ker se nič ne spovne pa mu je žal?

Uh, moj k je pjan ponavadi se obnaša do mene ful tko. srček to, srček uno. se sploh ne skregava :) itq se mu smeje in tko, prou zabauno je :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 29. Sep. 2008 19:23

[She.] napisal/-a:

Uh, moj k je pjan ponavadi se obnaša do mene ful tko. srček to, srček uno. se sploh ne skregava :) itq se mu smeje in tko, prou zabauno je :D

enako haha :D skregala bi se edino v primeru če bi popizdla da se preveč po meni obeša :) moj je res faca k je pjan..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 29. Sep. 2008 22:09

a veš kaj je problem, če je tip pijan: ti si trezna, on dost nabit in ti gredo počasi na živce vsi po vrsti, ki se zaradi alkohola obnašajo otročje, neprimerno blablabla ... potem mu pač poveš svoje, da ti to ni kul, potem se pa on nazaj razburi, da naj se skuliraš :roll:
titty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a titty » 30. Sep. 2008 6:46

Roberta R. napisal/-a:
[She.] napisal/-a:

enako haha :D skregala bi se edino v primeru če bi popizdla da se preveč po meni obeša :) moj je res faca k je pjan..

ja,ja...tud moj je tak. ko je pjan sm itak njegova miška in me stiska,ljubčka...ampak je zloooo zgovoren....z prijatli...tud drugimi ženskami...in ker sm jst...ne ljubusumna ampak posesivna :oops:
mi to gre zloooo...na živce... :roll:
titty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a titty » 30. Sep. 2008 6:50

rammsteingirl napisal/-a:a veš kaj je problem, če je tip pijan: ti si trezna, on dost nabit in ti gredo počasi na živce vsi po vrsti, ki se zaradi alkohola obnašajo otročje, neprimerno blablabla ... potem mu pač poveš svoje, da ti to ni kul, potem se pa on nazaj razburi, da naj se skuliraš :roll:

s tabo pa se se najbolj strinjam. ce si trezen vmes pjanih...se ne moreš zabavat, blesarije ki jih mečejo iz ust se ti itak zdijo neumne.
morta bit oba v filingu tapravem. pol je večer lahko sproščen in zabaven :cool:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov