Fantje in njihove besede
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
freaky dobro, tisto je pač tvoj način razmišljanja in ti tko razmišljaš. Gledano z mojga stališča pač se mi zdi drugače, če je udarjen fant. Ne znam razližit zakaj. Tko pač mislim. Konec.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
p!ka napisal/-a:
In sploh pa ( ne rabiste me zdej pojest ! ) meni je kr razlika, če punca udari fanta al pa če fant udari punco.
Jah itak tudi mene tip ne bi tako močno počil, da bi pretres možganov fasala, tako da razlika v fizični moči tu pomoje ne igra nobene vloge. Bolj je problem to, da z udarcem ponižaš njega, še bolj pa sebe, ker pokažeš takšno nemoč, da se ne znaš drugače odzvat, kot z udarcem.
Ampak tu imava očitno različna stališča, ker jst nisem še nikoli udarila nikogar, ne samo tipa.
Je pa res, da tudi teh tipično grdih besed, ki jih tu omenjate, ne uporabljava. Kot naprimer jebi se, pejt v kur**,... Vsaj v medsebojnih prepirih ne, tako na splošno seveda preklinjava, ampak to so bolj medmeti
Še najgrša stvar, ki mi jo je rekel, je bila ta, da noče bit več z menoj. Ampak še to je potem nazaj vzel
-
p!ka - Cosmofrik
jullia_ napisal/-a:Bolj je problem to, da z udarcem ponižaš njega, še bolj pa sebe, ker pokažeš takšno nemoč, da se ne znaš drugače odzvat, kot z udarcem.
S tem se strinjam, ker je točno tko. Mogoče bi pa v določeni situaciji odreagirala tko ko jz. Nikol ne veš.
freaky odraščala sm v okolju, ker je blo jasno nakazano, da je na nek način lahko situacija, da punca udari fanta in da ni nič narobe.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Da ne bo pomote, nič te napadam. Tudi jaz sem odraščala v takem okolju, kjer sta se starša med prepirom tudi prerivala, lomila deske ipd., pa ne mislm, da je to prav. Za vse ni treba krivit starše.
Pri nama je isto. Ga spoštujem tudi med prepirom, pa če sem še ne vem kolk jezna nanj.
jullia_ napisal/-a:Je pa res, da tudi teh tipično grdih besed, ki jih tu omenjate, ne uporabljava. Kot naprimer jebi se, pejt v kur**,... Vsaj v medsebojnih prepirih ne, tako na splošno seveda preklinjava, ampak to so bolj medmeti
Pri nama je isto. Ga spoštujem tudi med prepirom, pa če sem še ne vem kolk jezna nanj.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
p!ka - Cosmofrik
In kdo je kej omenju, da krivim starše, da je tko ?
Use stvari, ki jih delam in način kko jih delam sm vidla doma. Vem, da marsiker način ni najboljši in da bi lahko nardila drugače. Ampak mi je težko, ker pač določen način gledam že celo žiuljenje in pol izpadem doma neuma, ker hočem narest na svoj način.
In ja, tud pr nas je blo svega in svašta izgovorjenga in narjenga.
Use stvari, ki jih delam in način kko jih delam sm vidla doma. Vem, da marsiker način ni najboljši in da bi lahko nardila drugače. Ampak mi je težko, ker pač določen način gledam že celo žiuljenje in pol izpadem doma neuma, ker hočem narest na svoj način.
In ja, tud pr nas je blo svega in svašta izgovorjenga in narjenga.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Lej ti si to, da punca lahko tepe fanta, obrazložila s tem, da si tako navajena iz okolja. Torej meniš, da je prav, ker so ti starši oz. okolje to vcepili v glavo. In jaz sem ti odgovorila, da okolje ni vedno dober argument za neko razmišljanje. Nič drugega, zdaj pa konec OT.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
On meni nikol nobene žale besede. Jaz pa sam v začetku njemu, ki niti ni blo mišljeno tako ostro, kot je morda blo slišat. Ko sem vidla, kaj sem naredla mi je blo močno žal in sem se opravičla. Od takrat nikol več.
Bivši je pa znal bit kar žaljiv. Prvo opozorilo, nič. Pri drugem sva zaključla.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Razne žalitve in kletvice se pri naju še niso slišale... Niti v največjem prepiru, pa niti v fori. V fori in smehu govoriva v stilu "Sej si mona!" in to je tudi to. Pa te "mone" ne jemljem resno, ker je itak pri meni beseda "mona" vsaka druga in je že del mojega besedišča . On je, hvala bogu, istega mnenja...
Pri kreganju nisem navajena govorit kletvic v stilu "jebi se" ali pa "bejži v k****" ali pa "ko te je*e"... Ker mojemu fantu ne morem tko govorit, pa če sem še kako jezna nanj. Preprosto ne morem, in niti pomislim ne na to.
Pri kreganju nisem navajena govorit kletvic v stilu "jebi se" ali pa "bejži v k****" ali pa "ko te je*e"... Ker mojemu fantu ne morem tko govorit, pa če sem še kako jezna nanj. Preprosto ne morem, in niti pomislim ne na to.
- Black Kitty
O je bilo že velik takih stvari. Ogromno. Ne premisli 1s naprej kaj bo rekel . Recimo, da sem se "navadla", da v jezi, občutku nemoči reče stvari, ki jih ne misli resno ali pa tolk oštro kot se je slišal.
Ampak, če bo šlo takole naprej, ne vem. Mogel se bo saj mal spremenit in ne sam glede tega
Ampak, če bo šlo takole naprej, ne vem. Mogel se bo saj mal spremenit in ne sam glede tega
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 11:51, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Maudisa napisal/-a:On meni nikol nobene žale besede. Jaz pa sam v začetku njemu, ki niti ni blo mišljeno tako ostro, kot je morda blo slišat. Ko sem vidla, kaj sem naredla mi je blo močno žal in sem se opravičla. Od takrat nikol več.
A si torej tak način komunikacije od svojega bivšega pobrala?
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Enkrat, k sva se res noro skregala, in sva skorej končala, mi je pa res rekel par grdih, in tud jest sem njemu napela par krepkih, ampak sva se kasneje en drugemu opravičila tko da sm bistvo pozabla. Užalu me je, js sm se pa enkrat čis nepričkvan lotla omembe njegove matere to mi je pa zameru, ja. Ampak to se je zgodil zgolj enkrat, mogoče dvakrat, zdej se pa ne dogaja več, ker mu enostavno ne morem reči: Ma dej, je*bi se j*e*m ti m*t*r... A-a.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
MilkyWay napisal/-a:..."jebi se" ali pa "bejži v k****" ali pa "ko te je*e"... Ker mojemu fantu ne morem tko govorit, pa če sem še kako jezna nanj. Preprosto ne morem, in niti pomislim ne na to.
Jaz tudi ne. Tudi on mi še nikoli ni rekel nič podobnega, ne glede na to, kako sva se skregala. Tudi ne bi dovolila, da bi tako govoril z mano!
Glede klofute (ki jo je omenila p!ka) - če bi to storil on, bi bila prva in zadnja (kar tudi ve). Če bi to storila jaz, verjetno enako. Sicer pa še nikoli nisem nikogar udarila, ne glede na spol, pa tudi on ni tako impulziven, da se ne bi znal kontrolirati.
Kaj si grdega rečeva? Hm... Jaz mu rečem, da je tečen, da bi si rekla kaj drugega, se sploh ne spomnem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov