Fant drugačne rase

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

anja33
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a anja33 » 24. Maj. 2005 14:36

po mojem ljubezen premaga vse ovire, tle ni kaj dodat. danes ko je svet že tok pomešan, res ni več važno, ali sta partnerja iste barve, nacionalnosti...
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 24. Maj. 2005 15:38

C.Z. napisal/-a:Treba je tut starše razumet predvsem očete, saj je logično da jim ni kul da bojo njihovi potomci potencialne spake (kr enim tak nea uspe ko se spravijo otroka delat), zaj pa v očeh staršev če se ti poročiš pa maš otroke z črncom ti vbistvu iznakaziš familijo za 20 generacij naprej.

hehe, ti pa res bedarije pises...
spake??? mulatke so prou hude :)

miikena, se zelo strinjam s tabo :) poznam tud js 3 črnce in vem kam pes taco moli :) pa tud ko sm bil v ameriki sm mel dost prjatlou crnceu in en mi je reku da oni belke majo sam za uizi dobljen fukec, stalno partnerko pa itak crnko... seveda niso usi taki....

seveda mi belcki nismo nic na slabsem, sam recmo v brazilijo je treba it, pa po moznosti da mas se blond, te takoj napade 5 zagorelih punc :D
Prima
Kršitelj/ica 2. stopnje
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Prima » 24. Maj. 2005 15:41

Jaz pa ne maram tujih ras samo lepe slovence in mogoče hrvata kakšnega kot je luka :D
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 26. Maj. 2005 19:06

jo cist adijo ....... črnca bi pa prec mela pa me prou boli kaj drugi pravjo, c je men kul.... men je to ful uredu da se rase tko mešajo med sabo pa pol pride kej lepga vn :P k mulati so toooooooook lepiiiiiiiii......... jz sm tut mamic rekla da se bom kr s črncom poročila (res bl črn je bol mi je ušeč) pa je rekla, o ne, takih vnukov pa že nebom mela, pa sm ji rekla da bo mela take kukr bojo rada pa c ji je prou al pa ne........ no sej to je tko mal sanjarjenja, k baje črnci ful obvladajo ;)
drgač je pa moj bel lubi najbol uredu :smilingplanet: :love: :love:
Uporabniški avatar
sandrca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a sandrca » 30. Maj. 2005 15:03

Če ti srčk prav da hoče njega in nobenga druzga, zakaj pa ne?? :?
Js osebno mislm, da barva kože niti vera nista pomembni, še zmer smo vsi krvavi pod kožo ane? Nej ti bo vseen kaj si mislijo drugi če ti čutš drugač.... :wink:
sHiT HaPpEnS aLL tHe TiMe
Uporabniški avatar
majchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 8. 2004
Kraj: NM / LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy » 31. Maj. 2005 12:47

opium napisal/-a:pa tud ko sm bil v ameriki sm mel dost prjatlou crnceu in en mi je reku da oni belke majo sam za uizi dobljen fukec, stalno partnerko pa itak crnko... seveda niso usi taki....

ja, vrjamem da je dost takih...sploh v Sloveniji, k je ful mal črncov pa ful tipic k bi ble s črnci in itak da to izkoriščajo. Sm v Bruslju je biu pa en dobr črnc, k zihr ni biu tak glede na dejstvo da je biu ful sramežljiv in da smo ga punce bol napale (samo za plesat, mislm), pa še pol je biu zadržan.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
Uporabniški avatar
Elka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Elka » 04. Jun. 2005 20:17

Prebrala sem večino odgovorov in prav ponosna sem, da smo Slovenci tako odprti (statistika je zelo dobra).
Moram priznati, da sem v obdobju, ko so mi všeč Azijati. Kakšen Japonček ali Kitajček, taki cukerčki so in če pomislim na otroke, kako bi bili lušni. Moja stara mama je bolj za mulata.
Zadnjič me ja napadla, kdaj bo od mene dobila kakšnega vnučka, preden jo pobere (njen izraz, ne moj), pa sem ji odgovorila, da bom pri 35-letih posvojila otroka, če ga sama še ne bom imela, kakšnega črnčka ali azijata iz tretjega sveta, pa je bila čisto navdušena. "Ja, ja, črnčka." je kimala.
Sicer pa pravijo, da ko si zaljubljen si slep in kot tak, kako sploh vidiš kakšne barve je? :razz:
Ruslana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Ruslana » 05. Jun. 2005 16:09

Koga se zanima barva?! Dejansko upam, da barva,denar, druzinska poznanstva... niso vec faktorji pri izbiri partnerja. Vazno je samo to, kako se ti ob tej osebi pocutis!!! In ce je tebi cool, pozabi druge in samo go girl :wink: !

:lol:
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a flavia » 19. Jun. 2005 17:11

trenutno hodim s kolombjancem,ki živi v italiji :knuddel: prow nič mu ne manjka :love:
let's talk obout...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 19. Jun. 2005 19:46

lolita napisal/-a:Ciao!

Mene pa zanima, kako ve gledate na to, če je fant, v katerega ste se zaljubile, drugačne rase, npr. da je črnc? Pri meni se je to zgodilo, pa so vsi govorili, da to pač ne gre. On naj bo s črnko, jaz pa z belcem. Kako se vam to zdi- veza z nekom, ki ni iste rase? Ali bi poslušale mnenja drugih in ne svojega srčka?

NEEEEEEE! Jaz imam 16 let starejšega tipa. To se mi zdi malo večja ovira, pa tut to ni ovira, če se mata 2 rada. :)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 19. Jun. 2005 21:07

Zakaj bi bla pa rasa pomebna pr ljubezni?? Sej k mas nekoga rd, ga mas rd tocno tazga k je ...

zdej sm se spomnla - lih dons je film Save the last dance
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 19. Jun. 2005 23:46

legally blonde napisal/-a:Zakaj bi bla pa rasa pomebna pr ljubezni?? Sej k mas nekoga rd, ga mas rd tocno tazga k je ...

Ja to je res, samo mene temnopolte ženske niti ne privlačijo :)
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
**ReD*cHerRy**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a **ReD*cHerRy** » 21. Jun. 2005 18:51

če nekoga resnično ljubiš ti je vseeno če je črn,bel,rumen....majhen,velik... :onceldoc:
*Živi in pusti Živeti*
bordyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: NG

Neprebrana objavaNapisal/-a bordyka » 21. Jun. 2005 19:47

**ReD*cHerRy** napisal/-a:če nekoga resnično ljubiš ti je vseeno če je črn,bel,rumen....majhen,velik... :onceldoc:

se strinjam....men gre na ziuce ka se eni morjo utakt POUSOD!?! ce se mata 2 rada pa tut ce je en zelen tadrug pa rumen nej bota skp....
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a flavia » 22. Jun. 2005 16:29

res res
:love: alessi :love:
let's talk obout...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov