Fant drugačne rase
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
C.Z. napisal/-a:Treba je tut starše razumet predvsem očete, saj je logično da jim ni kul da bojo njihovi potomci potencialne spake (kr enim tak nea uspe ko se spravijo otroka delat), zaj pa v očeh staršev če se ti poročiš pa maš otroke z črncom ti vbistvu iznakaziš familijo za 20 generacij naprej.
hehe, ti pa res bedarije pises...
spake??? mulatke so prou hude
miikena, se zelo strinjam s tabo poznam tud js 3 črnce in vem kam pes taco moli pa tud ko sm bil v ameriki sm mel dost prjatlou crnceu in en mi je reku da oni belke majo sam za uizi dobljen fukec, stalno partnerko pa itak crnko... seveda niso usi taki....
seveda mi belcki nismo nic na slabsem, sam recmo v brazilijo je treba it, pa po moznosti da mas se blond, te takoj napade 5 zagorelih punc
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
jo cist adijo ....... črnca bi pa prec mela pa me prou boli kaj drugi pravjo, c je men kul.... men je to ful uredu da se rase tko mešajo med sabo pa pol pride kej lepga vn k mulati so toooooooook lepiiiiiiiii......... jz sm tut mamic rekla da se bom kr s črncom poročila (res bl črn je bol mi je ušeč) pa je rekla, o ne, takih vnukov pa že nebom mela, pa sm ji rekla da bo mela take kukr bojo rada pa c ji je prou al pa ne........ no sej to je tko mal sanjarjenja, k baje črnci ful obvladajo
drgač je pa moj bel lubi najbol uredu
drgač je pa moj bel lubi najbol uredu
-
sandrca - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: LJUBLJANA
Če ti srčk prav da hoče njega in nobenga druzga, zakaj pa ne??
Js osebno mislm, da barva kože niti vera nista pomembni, še zmer smo vsi krvavi pod kožo ane? Nej ti bo vseen kaj si mislijo drugi če ti čutš drugač....
Js osebno mislm, da barva kože niti vera nista pomembni, še zmer smo vsi krvavi pod kožo ane? Nej ti bo vseen kaj si mislijo drugi če ti čutš drugač....
sHiT HaPpEnS aLL tHe TiMe
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
opium napisal/-a:pa tud ko sm bil v ameriki sm mel dost prjatlou crnceu in en mi je reku da oni belke majo sam za uizi dobljen fukec, stalno partnerko pa itak crnko... seveda niso usi taki....
ja, vrjamem da je dost takih...sploh v Sloveniji, k je ful mal črncov pa ful tipic k bi ble s črnci in itak da to izkoriščajo. Sm v Bruslju je biu pa en dobr črnc, k zihr ni biu tak glede na dejstvo da je biu ful sramežljiv in da smo ga punce bol napale (samo za plesat, mislm), pa še pol je biu zadržan.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
Elka - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2005
Prebrala sem večino odgovorov in prav ponosna sem, da smo Slovenci tako odprti (statistika je zelo dobra).
Moram priznati, da sem v obdobju, ko so mi všeč Azijati. Kakšen Japonček ali Kitajček, taki cukerčki so in če pomislim na otroke, kako bi bili lušni. Moja stara mama je bolj za mulata.
Zadnjič me ja napadla, kdaj bo od mene dobila kakšnega vnučka, preden jo pobere (njen izraz, ne moj), pa sem ji odgovorila, da bom pri 35-letih posvojila otroka, če ga sama še ne bom imela, kakšnega črnčka ali azijata iz tretjega sveta, pa je bila čisto navdušena. "Ja, ja, črnčka." je kimala.
Sicer pa pravijo, da ko si zaljubljen si slep in kot tak, kako sploh vidiš kakšne barve je?
Moram priznati, da sem v obdobju, ko so mi všeč Azijati. Kakšen Japonček ali Kitajček, taki cukerčki so in če pomislim na otroke, kako bi bili lušni. Moja stara mama je bolj za mulata.
Zadnjič me ja napadla, kdaj bo od mene dobila kakšnega vnučka, preden jo pobere (njen izraz, ne moj), pa sem ji odgovorila, da bom pri 35-letih posvojila otroka, če ga sama še ne bom imela, kakšnega črnčka ali azijata iz tretjega sveta, pa je bila čisto navdušena. "Ja, ja, črnčka." je kimala.
Sicer pa pravijo, da ko si zaljubljen si slep in kot tak, kako sploh vidiš kakšne barve je?
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
lolita napisal/-a:Ciao!
Mene pa zanima, kako ve gledate na to, če je fant, v katerega ste se zaljubile, drugačne rase, npr. da je črnc? Pri meni se je to zgodilo, pa so vsi govorili, da to pač ne gre. On naj bo s črnko, jaz pa z belcem. Kako se vam to zdi- veza z nekom, ki ni iste rase? Ali bi poslušale mnenja drugih in ne svojega srčka?
NEEEEEEE! Jaz imam 16 let starejšega tipa. To se mi zdi malo večja ovira, pa tut to ni ovira, če se mata 2 rada.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zakaj bi bla pa rasa pomebna pr ljubezni?? Sej k mas nekoga rd, ga mas rd tocno tazga k je ...
zdej sm se spomnla - lih dons je film Save the last dance
zdej sm se spomnla - lih dons je film Save the last dance
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
legally blonde napisal/-a:Zakaj bi bla pa rasa pomebna pr ljubezni?? Sej k mas nekoga rd, ga mas rd tocno tazga k je ...
Ja to je res, samo mene temnopolte ženske niti ne privlačijo
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
če nekoga resnično ljubiš ti je vseeno če je črn,bel,rumen....majhen,velik...
*Živi in pusti Živeti*
- bordyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 11. 2004
- Kraj: NG
**ReD*cHerRy** napisal/-a:če nekoga resnično ljubiš ti je vseeno če je črn,bel,rumen....majhen,velik...
se strinjam....men gre na ziuce ka se eni morjo utakt POUSOD!?! ce se mata 2 rada pa tut ce je en zelen tadrug pa rumen nej bota skp....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov