Fant drugačne rase

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
GrindManiac
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a GrindManiac » 19. Apr. 2005 13:06

Rasa nima veze.. Ljubezen je glavna... Nihce se ne more vtikat v tvoj love life.. Predsodke pa majo itaq vecinoma konservativci... Listen to your heart...
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shaMa » 20. Apr. 2005 16:29

Samo se mi pa zdi, da tuki v Sloveniji, k ni tolk crncev in aziatov, punce velikrat recejo kok so oni dobri, jih majo bolj za strastne in vse, ampak to v bistvu le zato, ker jih ne poznajo tolk. Medtem ko pa nad bivso jugo niso tolk navdusene... pa so tut veljajo za bolj strastne. Je trava drugje le bolj zelena ...
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Uporabniški avatar
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 3. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *tamalla* » 02. Maj. 2005 13:03

jst sem se pa ful zaljubila v muslimana(sosolec)
midva se ful stekava skos sma skupi res je ful ok pa tudi ve da je on meni vsec...
nikoli mi ni povedu pravega vzroka zakaj ne more biti z mano zdaj mi je...
pri njemu doma so cist v njegovo vero...in on ne sme meti nobene druge kot muslimanko
pac me doma nebi sprejel se njemu bi se lahka odpovedal...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
grozno mi je... :cry:

p.s.: to sem kr tu napisala ko je ista tema... :( :?
Zadnjič spremenil *tamalla*, dne 04. Maj. 2005 17:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 02. Maj. 2005 13:38

*tamalla* napisal/-a:jst sem se pa ful zaljubila v muslimana(sosolec)
midve se ful stekava skos sma skupi res je ful ok pa tudi ve da je on meni vsec...
pri njemu doma so cist v njegovo vero...in on ne sme meti nobene druge kot muslimanko

Ufff, tole pa je prav hudo ... :? Res sočustvujem s tabo, ker proti temu pa ne moreš čisto nič ... Razen, če bi bila starejša in bi med vama bila prava ljubezen ... ok, zdaj sem zabluzila ...
Jaz ti želim veliko sončka in upanja ... saj veš; Upanje umre nazadnje.
:wink:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 02. Maj. 2005 14:36

Ni važn v koga si zalj8bljen al je črnc, kitajc, eskim,...
Sam da je ljubezen iskrena in da se mata rada. Eno so res rasisti. Ampak nič se ne ozirat na druge.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 3. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *tamalla* » 02. Maj. 2005 16:38

laram napisal/-a:
midve se ful stekava skos sma skupi res je ful ok pa tudi ve da je on meni vsec...

Ufff, tole pa je prav hudo ... :? Res sočustvujem s tabo, ker proti temu pa ne moreš čisto nič ... Razen, če bi bila starejša in bi med vama bila prava ljubezen ... ok, zdaj sem zabluzila ...

hvala ti...upam da bo vseeno kdaj kaj...hvala... :bussi:
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a shaMa » 02. Maj. 2005 17:32

*tamalla* napisal/-a:
laram napisal/-a:

hvala ti...upam da bo vseeno kdaj kaj...hvala... :bussi:

Sam kaj ko je vcasih vera mocnejsa... Moja teta je 4 leta bla v zvezi z muslimanom, a pol ni slo vec naprej ... Za celozivljensko zvezo je blo prevec nekih razlik. Problemi z okolico, potem kako bi vzgajalo otroka , odnosi z ostalimi druzinskimi clani ... Vse je tako sirino . Sta pa se danes kolega, on se je porocil z muclimanko, a KHM jo vara s tetico .... :yau: Hm cudna stvar tale ljubezen in vse njene omejitve :wink:
Meet me in outer space
I will hold you close
Uporabniški avatar
manck
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a manck » 02. Maj. 2005 18:30

men se pa to zdi totalna bedarija!!! uredu so oni verni, uredu smo mi verni...sam a so lahko normalni! ne morš ti tkole zahtevat od tvojih otrok da se odpovejo vsem lepim izkušnjam ki bi jih pridobili s temi mladostniškimi in kasnejšimi ljubeznimi.sj razumem da si prizadevajo za obstanek njihove vere in vse..samo lepo vas prosim...kaj pa če sta dva res ustvarjena en za drugega da se dopolnjujeta da se mata neizmerno rada, pol sta pa različne vere je pa to kr nedopustno... to se mi ne zdi prov...to se mi zdi totalna norija...pa saj si lahko veren tud če si zaljubljen v nekoga ki ni veren!
kok me to pogreje...take brezvezne stvari..lajf je že itk tok kompliciran a ga je treba še oteževat
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a shaMa » 03. Maj. 2005 11:33

Samo caki, tuki se ne gre za brezpredmetno kompliciranje ... Seveda bi blo vse tolk leps, ce bi se pustilo zivet, sam mislim, da ce nisi bil v tej situaciji bolj tezko razumes vse skupi ... Gre se za druzino in vrednote, k so ti privzgojene. Ne mores se ti pozvizgat na vse okoli sebe, na koncu pa iz ljubezni ni nic. Ti si pa vse zavrgu in s tem marsikerga prizadel. Ok, sej ne recem, vcasih je pac treba tvegat .... Samo odvisno je od tega kako zelo si veren, kolk verjames, kolk mas tega v sebi ... ( isto glede rase , nacionalne pripadnosti ... )
Meet me in outer space
I will hold you close
Uporabniški avatar
manck
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a manck » 03. Maj. 2005 14:40

še vedno se stakim načinom preprečevanja ljubezni ne strinjam...kdo pa pravi da dva če nista iste vere ne moreta biti v vezi?samo tose mi zdi bedno...
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a shaMa » 04. Maj. 2005 14:03

ne ne, saj sta lahko, pa tut noben direktno ne preprecuje ... samo mogoce se skozi cas pokazejo razlike v vzgoji in tako ... Eh, ko bi le zmer loh ravnali v skladu z zivi in pusti ziveti :wink:
Meet me in outer space
I will hold you close
C.Z.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a C.Z. » 22. Maj. 2005 18:45

Treba je tut starše razumet predvsem očete, saj je logično da jim ni kul da bojo njihovi potomci potencialne spake (kr enim tak nea uspe ko se spravijo otroka delat), zaj pa v očeh staršev če se ti poročiš pa maš otroke z črncom ti vbistvu iznakaziš familijo za 20 generacij naprej.

Drugače pa me savršeno B*** K****, naj vsak dela kaj hoče, čeprav sem mnenja da je lepi belec vedno lepši od najlepšega črnca al pa azijca :)
Uporabniški avatar
Lollypop
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2004
Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Lollypop » 22. Maj. 2005 19:09

C.Z. napisal/-a:Treba je tut starše razumet predvsem očete, saj je logično da jim ni kul da bojo njihovi potomci potencialne spake (kr enim tak nea uspe ko se spravijo otroka delat), zaj pa v očeh staršev če se ti poročiš pa maš otroke z črncom ti vbistvu iznakaziš familijo za 20 generacij naprej.

Drugače pa me savršeno B*** K****, naj vsak dela kaj hoče, čeprav sem mnenja da je lepi belec vedno lepši od najlepšega črnca al pa azijca :)

Vsak ma svoje mnenje.....sam, d rečeš spake otrokom, k majo stare različnih ras?! Reč, d te nism prov razumela!!!! :x Pa d iznakaziš familijo, č maš z črncem otroka????? Ma nemoj s takimi! Sm tk btw: Sigurn si ena tistih zaostalih ljudi, k se jim reče rasisti! Vem, d ma vsak pravico do svojega mišlenja, sm tega pa ne prenesem!!!! :evil:
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 22. Maj. 2005 22:00

Bageera napisal/-a:jzt ne da mam kej prot kerikol rasi, ampak nikol pa ne bi bla s črncom, ker mi pač niso všeč. Mam pa občutek, da v sloveniji sploh nismo neki rasisti, kar vsi govorijo, ker so vse ženske, k jih poznam nore na črnce.

Jp, ženske ful palijo na črnce - ni važn kok ma v glavi, kak je tko, ampak sam da je črn! ;) Mam soseda črnca, pa sej se dela ful neki sweet pa tko, sam če ga pogruntaš ti je takoj jasn, da bi on sam dol se dal, pol pa se ne poznamo več. In ga vidš tko vsak dan z novo žensko (sej za sex itk ni važn kok ma ženska v glavi), lepo njemu! ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 23. Maj. 2005 12:31

Lollypop napisal/-a:
C.Z. napisal/-a:Treba je tut starše razumet predvsem očete, saj je logično da jim ni kul da bojo njihovi potomci potencialne spake (kr enim tak nea uspe ko se spravijo otroka delat), zaj pa v očeh staršev če se ti poročiš pa maš otroke z črncom ti vbistvu iznakaziš familijo za 20 generacij naprej.

Vsak ma svoje mnenje.....sam, d rečeš spake otrokom, k majo stare različnih ras?! Reč, d te nism prov razumela!!!! :x Pa d iznakaziš familijo, č maš z črncem otroka????? Ma nemoj s takimi! Sm tk btw: Sigurn si ena tistih zaostalih ljudi, k se jim reče rasisti! Vem, d ma vsak pravico do svojega mišlenja, sm tega pa ne prenesem!!!! :evil:

Se stinjam s tabo, Lollypop.
Glede na to, da je moj fant črnec, sem večkrat deležna rasističnih opazk, ampak česa tako nizkotnega pa še nisem slišala. Lahko te je sram, C.Z., da si taka rasistka!
Jaz imam namen nekega dne imet otroke z mojim fantom in lahko bodo prav prekleto ponosni nase, da bo v njih tako evropska kot karibska oz. afriško-ameriška kri!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]