Fant drugačne rase
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 158 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
- Flezes
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2005
To sicer ne spada pod drugacno raso, ampak ne bom novea topika odpirala...
A so vam vsec blondinci? Kaj pa rdecelasci?
Vem, da naj bi gledali notranjost, ampak pri meni je tudi zunanjost pomembna - mora me nekaj privlacit - in pege, rdeci ali blond lasje me ne...
Pa vas?
A so vam vsec blondinci? Kaj pa rdecelasci?
Vem, da naj bi gledali notranjost, ampak pri meni je tudi zunanjost pomembna - mora me nekaj privlacit - in pege, rdeci ali blond lasje me ne...
Pa vas?
- scorpion-king
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2005
pismo smo še za svetom po razmišljanju!!!
da o tem: "če bi mami nasprotovala, pol pa ne"...sploh ne bi, ker bom hitr kirga užalu!!!
če je človek tebi všeč, ga mej, pa nehte se že enkrat obremenjevat s tem, kaj si kdo drug misli, sami svoja oseba ste in zato razmišljajte s svojo glavo!!!
rasisisti pa so folk, ki ga ne morem videt, ker zbudijo nasilno plat v meni!!! :box:
Dosti jih poudarja kulturno razliko, ki je lahko problem, predvsem pri naših južnih bratih ter deželah daljnega vzhoda, ker imajo zelo strasten, nasilen in neracionalen pogled na ženske.
če si rada suženj oz. totalno podrejena...zakaj pa ne.
----pa to ne velja za vse, je pa značilnost naroda ter velik del njihove kulture!
ampak pozor..tu je problem, ker si ženske rade zbirajo "barabe", ki jih pol tepejo, pol pa jokajo in pade slaba luč na vse.
poznam kr nekaj albancev, bosancev,...ki pa so odlični ljudje in nimam nobenih pripomb čez njih!
kar se tiče pa črncov, mulatov, pa so kar jih jst poznam (tudi moja punca je mulatka) zelo zabavni, postavni in strastni!
osebno mi prav paše, da je drugačna, ker ne maram "ovc"(ljudi, ki hočejo vsem ugajati in lezejo za čredo, kot prlimani), je pa res, da je zato malce bolj pogodu drugim moškim, ki jo nonstop pecajo.
je pa res, da če bi mi starši (kdorkoli) prepovedali videvati koga, bi se jim v sekundi odrekel oz. jih ignoriral...to je moja in samo moja stvar!!!
se opravičujem, kr sem se razpisu. lp
da o tem: "če bi mami nasprotovala, pol pa ne"...sploh ne bi, ker bom hitr kirga užalu!!!
če je človek tebi všeč, ga mej, pa nehte se že enkrat obremenjevat s tem, kaj si kdo drug misli, sami svoja oseba ste in zato razmišljajte s svojo glavo!!!
rasisisti pa so folk, ki ga ne morem videt, ker zbudijo nasilno plat v meni!!! :box:
Dosti jih poudarja kulturno razliko, ki je lahko problem, predvsem pri naših južnih bratih ter deželah daljnega vzhoda, ker imajo zelo strasten, nasilen in neracionalen pogled na ženske.
----pa to ne velja za vse, je pa značilnost naroda ter velik del njihove kulture!
ampak pozor..tu je problem, ker si ženske rade zbirajo "barabe", ki jih pol tepejo, pol pa jokajo in pade slaba luč na vse.
poznam kr nekaj albancev, bosancev,...ki pa so odlični ljudje in nimam nobenih pripomb čez njih!
kar se tiče pa črncov, mulatov, pa so kar jih jst poznam (tudi moja punca je mulatka) zelo zabavni, postavni in strastni!
osebno mi prav paše, da je drugačna, ker ne maram "ovc"(ljudi, ki hočejo vsem ugajati in lezejo za čredo, kot prlimani), je pa res, da je zato malce bolj pogodu drugim moškim, ki jo nonstop pecajo.
je pa res, da če bi mi starši (kdorkoli) prepovedali videvati koga, bi se jim v sekundi odrekel oz. jih ignoriral...to je moja in samo moja stvar!!!
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
scorpion-king napisal/-a:rasisisti pa so folk, ki ga ne morem videt, ker zbudijo nasilno plat v meni!!! :box:
homofob
scorpion-king napisal/-a:
ne razumem? a pol ona je ql ker je mulatka, ostale pa so ovce???
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
opium napisal/-a:scorpion-king napisal/-a:
ne razumem? a pol ona je ql ker je mulatka, ostale pa so ovce???
BEEEEEE ... ... ja, opium, to se tud jst sprašujem
Sicer pa me črnci ne ganejo preveč... vizualno mislm...bl padam na pripadnike kavkaške rase ... me pa absolutno ne motijo mešani pari, so čist ok.
- scorpion-king
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2005
"ne razumem? a pol ona je ql ker je mulatka, ostale pa so ovce???"
nap, všeč mi je, ker je drugačna, tako karakterno kot vizualno!
niso mi všeč ljudje, ki skušajo biti, kot vsi ostali, ki se preveč ozirajo na druge, rad imam individualiste.
izraz "ovce" sem uporabil v smislu pomanjkanja karakterja in pretirani ubogljivosti ter nezmožnosti razmišljati s svojo glavo, nezmožnosti stati trdno za svojimi pogledi...
sem že bil v razmerju z takšno osebo in nočem bit nikol več!!!
lp
nap, všeč mi je, ker je drugačna, tako karakterno kot vizualno!
niso mi všeč ljudje, ki skušajo biti, kot vsi ostali, ki se preveč ozirajo na druge, rad imam individualiste.
izraz "ovce" sem uporabil v smislu pomanjkanja karakterja in pretirani ubogljivosti ter nezmožnosti razmišljati s svojo glavo, nezmožnosti stati trdno za svojimi pogledi...
sem že bil v razmerju z takšno osebo in nočem bit nikol več!!!
lp
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Nism brala ostalih postov, tako da se vnaprej opravičujem če je že kera to napisala.
K je sploh pomembno kakšne rase je?? Važn je da sta si všeč. Men so pa nasploh črnci itak najbolši, al pa kakšni mulati...njamiiiiiiiiii!! Pa mi je vseen kaj si drugi misljo.
K je sploh pomembno kakšne rase je?? Važn je da sta si všeč. Men so pa nasploh črnci itak najbolši, al pa kakšni mulati...njamiiiiiiiiii!! Pa mi je vseen kaj si drugi misljo.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
BlueGirl1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: Maribor
scorpion-king napisal/-a:pismo smo še za svetom po razmišljanju!!!
Glede na to, da si strpen, da ne maraš rasistov, da je tvoja punca mulatka in da si se nasploh pokazal kot fant širokega srca, me zanima kako lahko neko skupino ljudi označiš za OVCE? In če rasisti zbudijo agresivnost v tebi - mar nisi potem isti? Le da si nestrpen do rasistov!
In če si ženska želi trde roke, naj si pišče bivšega brata iz Juge? Pa daj nooooo!!!
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Joj tega res ne prenesem... Sploh teh raznih pomislekov glede ras in tega... Joj! Men to res ni pomembno kakšna je človekova 'embalaža'... Sej, smo vsi nekak povezani - vsi smo si podobni, sej smo ljudje...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
BlueGirl1983 napisal/-a:scorpion-king napisal/-a:pismo smo še za svetom po razmišljanju!!!
Glede na to, da si strpen, da ne maraš rasistov, da je tvoja punca mulatka in da si se nasploh pokazal kot fant širokega srca, me zanima kako lahko neko skupino ljudi označiš za OVCE? In če rasisti zbudijo agresivnost v tebi - mar nisi potem isti? Le da si nestrpen do rasistov!
In če si ženska želi trde roke, naj si pišče bivšega brata iz Juge? Pa daj nooooo!!!
Ja sam kako pa vi berete poste, preberete sam tist kar hočete, da lahk pol neki obsojate, krneki....Scorpion je lepo razložu zakaj je mislu ovce,...in tud napisu je da niso vsi iz juga isti....Še enkrat si preber post!
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
*melby* napisal/-a:Jst če bi se zaljubila vanj bi ga mela sigurn. No, mi je pa drugač mami rekla, da njej pa ne bi glih odgovarjal, ampak mislm, da bi se pač mogla sprijaznit in mogoče bi ji bil na koncu tud uredu .... pa sej je razlika sam v barvi kože, ne vem, jst bi se sigurn potrudla, da bi ostali pridobili dobro mnenje o njem in da bi vidl da je po srčku najboljši (itak, če bi bil moj fant ). Sej sm vidla že marskakšnga fejst črnca
Tko, da jst bi ga mela, sigrun bi bil pa na začetku problem zarad okolice (sorodnikov), ampak ... ljubezen premaga vse meje
se strinjam, sm pr men bi blo mal tezje prepricat starse, na zalost so se bol staromodni , predvsm oce
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
lolita napisal/-a:Ciao!
Mene pa zanima, kako ve gledate na to, če je fant, v katerega ste se zaljubile, drugačne rase, npr. da je črnc? Pri meni se je to zgodilo, pa so vsi govorili, da to pač ne gre. On naj bo s črnko, jaz pa z belcem. Kako se vam to zdi- veza z nekom, ki ni iste rase? Ali bi poslušale mnenja drugih in ne svojega srčka?
Glede crnca, bi se znalo zgoditi, ker so mi totalno hot
Ampak se nisem nobenega tako dobro spoznala, da bi bila z njim....drugace pa, itak da srcek. Glede ljubezni se ne bom ozirala na druge.
Ne predstavljam pa si, da bi se zaljubila v kakega Azijca - preprosto mi niso privlacni.
No pravzaprav so mi vsec samo belci in crnci ( crn kot Denzel, se razume).
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
razmisljam podobno kot vi, pri ljubezni naj ne bi blo ovir.
Vendar zal je Slovenija kar se tice tega se zeloooooo za casom. Zanimivo je, da je vse Ok, ce je fant iz Italije, pa ima tukaj delovno vizo, pa ne stanovanja ne nic porihtano, a ce je pa iz drzave bivse Juge, je pa to ze cel hudic. No, mogoce bo bolje, ko (ce kmalu?!) bojo te drzave bivse Juge prisli v EU.
Ampak po drugi strani so pa "juznjaki" tisti, ki se sami bolj podzigajo to nestrpnost: ce grejo zivet npr. na Svedsko, se bojo takoj naucili jezika, tukaj v Sloveniji je pa to ne vem kako za njih hudo, nekateri zivijo ze 30 let tukaj, pa se matrajo s slovenscino. To je pa meni ogabno.
Nasplosno se drzavljani bivse Juge tezko aklimatizirajo tukaj v sloveniji, zato tudi verjetno ta nestrpnost...., da so pa agresivni in posesivni, pa verjetno niso edini na svetu, vendar se ta posesija mogoce bolj kaze.
Sama sem vedno padala na "ne slovence"---> tudi tiste, ki so bili tukaj ze rojeni, imela sem tudi fanta, ki je imel oceta iz Bosne, pa nisem imela nobenih problemov z njim, prijateljica pa ima fanta, ki tukaj dela, pa je iz drzave bivse Yu, pa ko ju /ga gledam, vedno bolj premisljujem, da ne hvala! Ne bi se rada zarekla, trenutno sem takega mnenja, Ceprav pri ljubezni se nikdar ne ve.
Ampak ko presezes neko mejo starosti, zacnes razmislajti tudi malo drugace, tudi malo z glavo, ne samo s srckom.
Nisem pa rasist, spostujem vsako vezo!
Vendar zal je Slovenija kar se tice tega se zeloooooo za casom. Zanimivo je, da je vse Ok, ce je fant iz Italije, pa ima tukaj delovno vizo, pa ne stanovanja ne nic porihtano, a ce je pa iz drzave bivse Juge, je pa to ze cel hudic. No, mogoce bo bolje, ko (ce kmalu?!) bojo te drzave bivse Juge prisli v EU.
Ampak po drugi strani so pa "juznjaki" tisti, ki se sami bolj podzigajo to nestrpnost: ce grejo zivet npr. na Svedsko, se bojo takoj naucili jezika, tukaj v Sloveniji je pa to ne vem kako za njih hudo, nekateri zivijo ze 30 let tukaj, pa se matrajo s slovenscino. To je pa meni ogabno.
Nasplosno se drzavljani bivse Juge tezko aklimatizirajo tukaj v sloveniji, zato tudi verjetno ta nestrpnost...., da so pa agresivni in posesivni, pa verjetno niso edini na svetu, vendar se ta posesija mogoce bolj kaze.
Sama sem vedno padala na "ne slovence"---> tudi tiste, ki so bili tukaj ze rojeni, imela sem tudi fanta, ki je imel oceta iz Bosne, pa nisem imela nobenih problemov z njim, prijateljica pa ima fanta, ki tukaj dela, pa je iz drzave bivse Yu, pa ko ju /ga gledam, vedno bolj premisljujem, da ne hvala! Ne bi se rada zarekla, trenutno sem takega mnenja, Ceprav pri ljubezni se nikdar ne ve.
Ampak ko presezes neko mejo starosti, zacnes razmislajti tudi malo drugace, tudi malo z glavo, ne samo s srckom.
Nisem pa rasist, spostujem vsako vezo!
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
lolita napisal/-a:Mene pa zanima, kako ve gledate na to, če je fant, v katerega ste se zaljubile, drugačne rase, npr. da je črnc? Pri meni se je to zgodilo, pa so vsi govorili, da to pač ne gre. On naj bo s črnko, jaz pa z belcem. Kako se vam to zdi- veza z nekom, ki ni iste rase? Ali bi poslušale mnenja drugih in ne svojega srčka?
Če se bi sama zaljubila verjetno sploh ne bi dala glihe na to, da je druge rase. Ampak mi je pa še zmeraj vseeno malo čudno(ne me narobe razumet!), srečevati po cesti ljudi drugačne rase. Pač, še vedno je zelo redko pri nas v SLO. Ampak sej se bomo navadli. Vsi glih ne.
Ti kar srčka posluš!
Prvi neprebran prispevek • 158 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov