Fant drugačne rase
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 158 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Mah jaz sem en tak mešanec po krvi, da sploh ne morem biti nacijonalist v nobeni smeri. Bistvo je očem skrito...
Obstajajo pa razne študije, da narava poskrbi, da se geni mešajo in so nam tudi zaradi tega bolj všeč pripadniki ali pripadnice druge rase ali da imajo vsaj neki zametek drugačnosti.
Obstajajo pa razne študije, da narava poskrbi, da se geni mešajo in so nam tudi zaradi tega bolj všeč pripadniki ali pripadnice druge rase ali da imajo vsaj neki zametek drugačnosti.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
ryu10kyu napisal/-a:Obstajajo pa razne študije, da narava poskrbi, da se geni mešajo in so nam tudi zaradi tega bolj všeč pripadniki ali pripadnice druge rase ali da imajo vsaj neki zametek drugačnosti.
Obstajajo pa tudi študije, da si ljudje izbiramo partnerje, ki so nam podobni, da bi imeli nam podobne otroke ...
Jaz se nekako bolj najdem v teh drugih študijah. Pa čeprav sploh nimam namena imeti otrok ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
missy* napisal/-a:merisima indijci (in seveda tudi romi) spadajo v belo raso. Ne pametuj prevec, tudi jaz sem romkinja, vem v katero raso spadamo, in tudi, kako je pri nas s porocanjem, z varanjem, ipd.
in res ne znas drugega, kot pa zalit?
OK če ti tak praviš.Ma itak pa brez veze v tej temi take pojme razjasnjevat.Pač vsak ma svoje mnenje in vidike.Sorry,če sm te s čim užalila,ker to ni bil moj namen.Saj pa pravim,ne obsojam nikogar glede naraso,nacijo in barvo kože itd.To mi pri čloevku ni bistveno,kajti embalaža ne pove nč o vsebini .Delno sm se sama prepričala,kak gre pr Romih.Pač vsi se med seboj razlikujemo,kar je kul.Jaz pravim bolj pisano je ,boljše je!
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
men je izjava da bi mela črnca ali mulata zato,ker so otroci potem ful lepi tolk otročja.take punce kvasijo v osnovni ali srednji šoli.
me pa zanima kako je imeti lastnega otroka drugačne rase.namreč,če maš otroka s temnopoltim,se bo ta najbrž smatral za temnopoltega (vsaj navadno je tako,že zaradi okolice).
me pa zanima kako je imeti lastnega otroka drugačne rase.namreč,če maš otroka s temnopoltim,se bo ta najbrž smatral za temnopoltega (vsaj navadno je tako,že zaradi okolice).
-
crazy - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2006
spellca napisal/-a:Mene črnci bolj privlačijo kot belci in tud moj lubi je črnec. V Sloveniji so ljudje res nestrpni in ko se sprehajava po ulici, se marsikdo obrne za nama, pa tud marsikdo naju grdo pogleda. Jaz se na grde poglede in opazke ne oziram, saj se najina zveza tiče samo naju. Edino mnenje, ki mi je pomembno, je mnenje mojih staršev. Oni so ga na srečo lepo sprejeli in nimajo nič proti. Zase vem, da se bom nekoč poročila s črncem, ker so mi bolj privlačni. Saj veste kaj pravijo: "Once you go black, you never go back." Pa še prav majo.
zakon:)..lahk še men kšnga zrihtaš?:P
-
crazy - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2006
spellca napisal/-a:Mene črnci bolj privlačijo kot belci in tud moj lubi je črnec. V Sloveniji so ljudje res nestrpni in ko se sprehajava po ulici, se marsikdo obrne za nama, pa tud marsikdo naju grdo pogleda. Jaz se na grde poglede in opazke ne oziram, saj se najina zveza tiče samo naju. Edino mnenje, ki mi je pomembno, je mnenje mojih staršev. Oni so ga na srečo lepo sprejeli in nimajo nič proti. Zase vem, da se bom nekoč poročila s črncem, ker so mi bolj privlačni. Saj veste kaj pravijo: "Once you go black, you never go back." Pa še prav majo.
zakon:)..lahk še men kšnga zrihtaš?:P
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men tut, usec so mi ker so drugacni pa ker majo (jasno ne vsi) eno tako posebno energijo, no pa se zato, ker se tko lepo gibajo (z vidika biuse plesalke to gledam)
ampak js mam ze svojga k ma samo lase crne pa sm se super tut sam s tem zadovoljila
drugac pa morm se rect da se mi zdijo, vsi ki so nestrpni malo mimo, zdej smo v takih casih da bi res mogl mal razmilst kako se obnasamo do drugacnih, pa nej bojo to romi, črnci, žabarji, hrvati, bosanci, azijci,..karkoli..(ker mislm, da nismo nestrpni samo do drugih ras ampak do soljudi nasplosno)
ampak js mam ze svojga k ma samo lase crne pa sm se super tut sam s tem zadovoljila
drugac pa morm se rect da se mi zdijo, vsi ki so nestrpni malo mimo, zdej smo v takih casih da bi res mogl mal razmilst kako se obnasamo do drugacnih, pa nej bojo to romi, črnci, žabarji, hrvati, bosanci, azijci,..karkoli..(ker mislm, da nismo nestrpni samo do drugih ras ampak do soljudi nasplosno)
Zivljenje je piskotek!
-
xurshax - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2008
- Kraj: Primorska
Črnci so zakon ^^ Pa tudi azijci so nekateri kar luštni
Sicer pa mislim da je glede zveze problem bol v družbi kot v čem drugem. Moraš biti kar močna oseba za kaj takega Žal je še vedno preveč ljudi ki se s tem ne morejo sprijazniti. No ja, tako je, kej čmo.
Sicer pa mislim da je glede zveze problem bol v družbi kot v čem drugem. Moraš biti kar močna oseba za kaj takega Žal je še vedno preveč ljudi ki se s tem ne morejo sprijazniti. No ja, tako je, kej čmo.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 158 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov