Ženski izgled pri moškem

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Maj. 2008 9:27

ryu10kyu napisal/-a:
Aloha napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Vidva ful nista dojela Alohinega posta. :)

Jp :) .

Aloha:
Jaz sem skušal dokazati, da se ne strinjam vedno s teboj...in itak se izkaže potem tako da:
1. ali sem kekec, ki ne dojame tvojega posta
2. ali pa sem zaljubljen vate...
Temu pač ne morem uiti izgleda...vprašaj cosmo kokoške :lach: :rofl: :yau:

Glede na to, da je Aloha napisala, da se lahko ženska zamisli, če je tipa preveč sram, da bi z nenamazano bejbo šel čez Tromostovje, zato jo takrat raje pelje v gmajno, ti si pa začel filozofirat, da ti je Golovec bolj všeč od kafičev, bi kar rekla, da si kekec.
Lahko si pa poleg tega še zaljubljen vanjo, sej se to dvoje ne izključuje :P
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 08. Maj. 2008 11:15

jullia_ napisal/-a:Glede na to, da je Aloha napisala, da se lahko ženska zamisli, če je tipa preveč sram, da bi z nenamazano bejbo šel čez Tromostovje, zato jo takrat raje pelje v gmajno, ti si pa začel filozofirat, da ti je Golovec bolj všeč od kafičev, bi kar rekla, da si kekec.

Morda sem kekec ker sem kao zaljubljen vanjo...morda sem bil že prej kekec...morda sem sedaj postal...ampak tu se postavi vprašanje...kekec naj bi veljal za inteligentnega saj je okoli prinesel tako pehto kakor bedanca...torej sem potem takem celo lahko počaščen in je to kompliment? Glede na moje izjave delam sramoto Kekcu in žalim njegovo dejemljivost in iznajdljivost...morda sem pa kekec in sem iznajdljiv in sem preusmeril pozornost vas vseh na nekaj čisto drugega...pod kar se lahko smatra da sem celo bolj moder kakor kekec, oziroma vsaj toliko prefrigan in navihan kakor on :rofl:
Morda bi se mi lažje reklo Rožle ali kaj takega, če želite...kajti po vaši oceni sem rahlo zmeden in predvsem zaljubljen...
Komad znane slovenske skupine: Mojca, Mojca...zmer si bila...najboljša deklca... :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 08. Maj. 2008 12:00

Ne filozofiraj, ker s tem je že ne boš pritegnil. :rofl:
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 09. Maj. 2008 22:41

jullia_ napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:
Aloha napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Vidva ful nista dojela Alohinega posta. :)

Jp :) .

Aloha:
Jaz sem skušal dokazati, da se ne strinjam vedno s teboj...in itak se izkaže potem tako da:
1. ali sem kekec, ki ne dojame tvojega posta
2. ali pa sem zaljubljen vate...
Temu pač ne morem uiti izgleda...vprašaj cosmo kokoške :lach: :rofl: :yau:

Glede na to, da je Aloha napisala, da se lahko ženska zamisli, če je tipa preveč sram, da bi z nenamazano bejbo šel čez Tromostovje, zato jo takrat raje pelje v gmajno, ti si pa začel filozofirat, da ti je Golovec bolj všeč od kafičev, bi kar rekla, da si kekec.

V tem primeru bi se jaz vprašala zakaj jo sploh ima, če z nenamazano ne upa v kafič. Več je tistih, ki sa tako namazane, da zaradi tega ne bi bilo pametno z njimi v kafič, ker so namazane.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 10. Maj. 2008 9:17

Aloha napisal/-a:
majaoko napisal/-a:Sej men tut moj reče, da se mi ni treba šminkat in rihtat, ampak sem prepričana, da sem mu bolj všeč, ko sem zrihtana in tudi sama se bolj samozavestno počutim

Same here.

Če te veselo stisne in polupčka prvič, k se zutri usa zalimana zbudiš ob njem, ni panike, mu je tvoja "neobdelanost" ušečna. In gresta u jaunost, ne da bi on sploh opazu, da si šla na ulco u piđami in šlapah. Če pa en dan prideš u trenerkici, supergicah in zgolj z nasmehom na licu, pa gresta prvič namest u mesto na kavico, na sprehod po Golovcu, pol si zvisela k makaron. :D

Ne vem kaj je tu slabga...Midva sva navajena v trenerkah okol hodit (v kino, na pjačo, po trgovinah...), ko se zrihtava, se zrihtava oba...seveda me rad vid zrihtano, ampak v mejah normale, pa ne da se cez dan nekej rihtam za k sosed na kavo...brezveze! Lahko ful dobr zgledaš tud v trenirki... Če se pa tebe tip sramuje k si v trenirkici pa brez make upa, pol pa kaj naj recem-škoda...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Maj. 2008 9:35

^^moj mi je jasno rekel, da sem mu lepša brez make-upa (ki ga skor nikoli nimam), ker se mu zdim bolj naravna...in če grem z njim ven, vidi raje, da grem ven naravna...
glede oblek pa je tko...že sama se ne bi prikazala u kino al pa kje drugje v nekih oblačilih, ki ne pašejo skupaj, ker se ne bi v tem dobro počutla...mojemu je pa itak vseeno, kaj oblečem, ker me ne ocenjuje glede na moj videz :) ...najlepša pa sem mu seveda brez obleke :)
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 10. Maj. 2008 10:14

Sploh ne vem kaj bi se moški ukvarjali z ženskami oblekami, ker še sebe običajno ne znajo obleči :roll:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Maj. 2008 10:16

^^ojej ne govori, moj je včeraj pol ure kompliciral, ker ni vedu, kaj bi obleku...pa ali paše bolj zelena al bolj rdeča majca...mislim...in pole punce kompliciramo?
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 10. Maj. 2008 11:30

MilkyWay napisal/-a:^^ojej ne govori, moj je včeraj pol ure kompliciral, ker ni vedu, kaj bi obleku...pa ali paše bolj zelena al bolj rdeča majca...mislim...in pole punce kompliciramo?

To imaš prav ja, da 10% je pa takšnih, da so hujši od vsake ženske.
Medtem, ko je 60% takšnih, da bi se jim trenirka zdela vredu za v kino.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 10. Maj. 2008 11:42

^komplicirajo torej samo pri svojem lastnem videzu, a ne? :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 10. Maj. 2008 21:41

*kayka* napisal/-a:
Aloha napisal/-a:
majaoko napisal/-a:Sej men tut moj reče, da se mi ni treba šminkat in rihtat, ampak sem prepričana, da sem mu bolj všeč, ko sem zrihtana in tudi sama se bolj samozavestno počutim

Same here.

Če te veselo stisne in polupčka prvič, k se zutri usa zalimana zbudiš ob njem, ni panike, mu je tvoja "neobdelanost" ušečna. In gresta u jaunost, ne da bi on sploh opazu, da si šla na ulco u piđami in šlapah. Če pa en dan prideš u trenerkici, supergicah in zgolj z nasmehom na licu, pa gresta prvič namest u mesto na kavico, na sprehod po Golovcu, pol si zvisela k makaron. :D

Ne vem kaj je tu slabga...Midva sva navajena v trenerkah okol hodit (v kino, na pjačo, po trgovinah...), ko se zrihtava, se zrihtava oba...seveda me rad vid zrihtano, ampak v mejah normale, pa ne da se cez dan nekej rihtam za k sosed na kavo...brezveze! Lahko ful dobr zgledaš tud v trenirki... Če se pa tebe tip sramuje k si v trenirkici pa brez make upa, pol pa kaj naj recem-škoda...

Hmmm, kje je napisan, da govorim zase in svojga tipa?
In kje, da je s trenerko kej narobe?
Bejba, lepo počas (!) še enkrat preber moj post, pa boš u drugo mogoče dojela poanto :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 10. Maj. 2008 21:44

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:39, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 10. Maj. 2008 21:47

Naslednjič bo cosmo party tema trenirka...vsi v trenirkah pridemo :yau: :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 10. Maj. 2008 22:18

Ma jebote trenerka, superge, Golouc in kofeti :roll: , pozabte, da sm karkol napisala pa gremo dalje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Toya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toya » 10. Maj. 2008 22:41

Od mojga so dostkrt priletele pripombe v stilu: Joj, zakaj pa nosiš to majico? I was like: :roll:
To mi je pa totalno mim, a hodiš z mojimi oblačili al z osebo, ki je znotraj njih?! :evil:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov