Ženski izgled pri moškem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ehhh, men so bl boge une bejbike, k za nč na svetu ne bi prestople praga bajte u trenerkici/supergah/nespeglanih las ... kr misljo/vejo, da na tak način ne zgledajo "okolju prijazno" . Če je pa tipu ušeč bejba u športnih cotah in šlapah, mu go zagotou tut u mal bl "prefinjeni" različici, kar pa za obratno varjanto ne drži vedno .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Toya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2007
Lara napisal/-a:Toya napisal/-a:se strinjam, bol sexy natural look
... kar najbrz ne vkljucuje zanemarjenosti, a ne? To jaz ze cel cas hocem izpostavit, da se je treba trudit, ga "zgledas", ne pa da se je treba pleskat z make-upom in bojnimi barvami, da bi bila huda
ne,valda da pod natural look nism mislila,da more okol hodit neobrita ali kaj podobnega..mislem, da ste razumele kaj mislm no pač, neka meja mora povsod bit
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jochie napisal/-a:dobra ženska bi izgledala dobro tudi, če bi nase poveznila vrečo za krompir iz jute ali kaj podobnega, nasprotno kakšni niti vrhunski make up ter armani ne moreta pomagati...
Sam res, enkrat sm pršla h mojmu oblečena u žakelj, pa je biu ceu impresioniran in prpraulen na akcijo ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Jochie napisal/-a:dobra ženska bi izgledala dobro tudi, če bi nase poveznila vrečo za krompir iz jute ali kaj podobnega, nasprotno kakšni niti vrhunski make up ter armani ne moreta pomagati...
Tako, pa smo tam Torej- mosko mnenje: dobra zenska je kaksna? In kako mora zgledat in kako ne sme? Pustimo komentarje o make upu in oblekah na strani. Se enkrat: dobra zenska da nekaj nase. Pa naj to pomeni fitnesiranje, skrb za lepo kozo, lase, nohte, zobe,... itd. Ali ne? Torej je videz se kako pomemben Da pa bi me nekdo preprical, da so ene zenske dobre, tudi, ce se nic ne trudijo (v kakrsnemkoli smislu)- a-a, pa ne bo slo
-
brunett - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 11. 2006
Ne vem točno katera je trdila da za ušmekanost rabiš ne vem kolk časa pa truda, sploh ne, js sm vedno v štiklah pa upedenana pa rabim 15minut da se zrihtam z oblačenjem vred. Razn ko grem športat al pa na kako popoldansko kavico nosim trenirko pa superge.
Ne uporablam pudra pa tut pr kozmetičarki nisem nikol bla, ne visim cele popoldneve v solariju in na anticelulitnih masažah. Tak da ne mi nabijat o času, trudu pa denarju. Opravilo ki mi vzame največ časa kar se izgleda tiče je pranje las, ne pa šminkanje pa barvno usklajevanje oblek z čevlji... pa sem vedno zrihtana in dobr zgledam.
Ne uporablam pudra pa tut pr kozmetičarki nisem nikol bla, ne visim cele popoldneve v solariju in na anticelulitnih masažah. Tak da ne mi nabijat o času, trudu pa denarju. Opravilo ki mi vzame največ časa kar se izgleda tiče je pranje las, ne pa šminkanje pa barvno usklajevanje oblek z čevlji... pa sem vedno zrihtana in dobr zgledam.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Žalostno kakor za koga..enim je pač pomemben njihov izgled in se uštimajo tud ko so doma popolnoma sami.. ne vidim problema v tem, niti niso zame plehki in patetični, pač vsak ma svojo "thing"
It was forever..but it didnt last long..
- Toya
- Sramežljivka
se mi zdi, da je to, da debatiramo o tem če je moškim res najbolj pomemben zunanji videz, dvorezen meč, ker moškim ubistvu sporočamo, da zunanji videz JE zelo pomemben/ najpomembnejši , ker ga same ubistvu poudarjamo..
je pa vse skupaj zelo odvisno od moškega,tko da tuki še tolk globoke debate ne bodo pomagale, ..dejstvo je, da je narava sama po sebi dala ženskam obline in lepoto, na moških pa je, če bodo to lepoto opazili..potrebno je ubistvu zavedajne, da to, kar je današnji družbi lepo torej suha, dolgonoga dekleta le v naših glavah in da je lepota še vsepovsod drugje
je pa vse skupaj zelo odvisno od moškega,tko da tuki še tolk globoke debate ne bodo pomagale, ..dejstvo je, da je narava sama po sebi dala ženskam obline in lepoto, na moških pa je, če bodo to lepoto opazili..potrebno je ubistvu zavedajne, da to, kar je današnji družbi lepo torej suha, dolgonoga dekleta le v naših glavah in da je lepota še vsepovsod drugje
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Potem pa svizec zavije cokolado v folijo.Toya napisal/-a: kar je današnji družbi lepo torej suha, dolgonoga dekleta le v naših glavah in da je lepota še vsepovsod drugje
Jst bi z veseljem sklenil pakt s hudicem, da bi zivel dokler ne postanejo lepota v nasi druzbi majhne bajsike. Lahko bi umrl ze naslednji tedn. Dosti bolj verjetno bi imel vecno zivljenje.
- Toya
- Sramežljivka
Potem pa svizec zavije cokolado v folijo.Mahagonij napisal/-a:Toya napisal/-a: kar je današnji družbi lepo torej suha, dolgonoga dekleta le v naših glavah in da je lepota še vsepovsod drugje
odvisno od posameznika in tega, kolk pusti, da mu družba vcepi lepotne ideale. Ravno to pravim, treba je gledati širše od napete ritke in velikih prsi
Sicer pa so bile kakšno stoletje ali dva nazaj okrogle in povsem bele ženske smatrane za lepe, torej ravno obratno kot danes, ko na vse pretege hujšamo in se žgemo v solarijih. Komaj čakam, da se vrne stara moda tako da.. Mahagonij, v primeru, da skleneš tak pakt, ti želim čimkrajše življenje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov