Ženski izgled pri moškem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Gre za to, da ti mora bit oseba u tvojih (!) očeh ušečna, privlačna, simpatična. Usake oči, pa kt vemo, gledajo in vidjo po svoje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Tole prou morm povedat - učeri sm spoznala bejbo, ki je kar konkretno močna. Ne malo, ampak ima kar ogromno rit, trebuh itd... lahko bi rekli da je debela. No in sem bila še pri njej na kavici, pa je bil doma tudi njen fant (ona je 30, on isto ali malce starejši). In ta fant je res dobr tip - na videz pa tudi karakterno kolikor je govorila, je ful ok.
In resnično sem bila presenečena, kako je ta bejba samozavetna. Obnaša se kot da je najlepša manekenka na tem svetu, pa ne mislim slabšalno ampak v pozitivni smeri. Niti malo se ne obremenjuje s težo oz. videzom, oddaja pa tudi izjemno močno in pozitivno energijo.
Skratka poanta vsega je - dejansko bejbe, ne sekirajte se, kakšne ste - ko se boste sprejele in to pokazale tudi navzven, vas lahko čaka najlepši in najboljši tip na tem svetu. Enostvno bolj in bolj opažam, da se tipi odločajo za močne karakterje in ne več toliko videz - govorim seveda za dolgoročne veze...
Aja recimo še en banalen primer - Mateja in ElTyeb - Mateja niti pod razno ni suha al pa ful lepa, jo je kar nekaj skupaj, ampak ženska je tako samozavestna in zadovoljna sama s sabo, da se lahko tak tip kot je on (ki roko na rce, niti malo ni slab), vanjo totalno zaljubi in ostane z njo.
In resnično sem bila presenečena, kako je ta bejba samozavetna. Obnaša se kot da je najlepša manekenka na tem svetu, pa ne mislim slabšalno ampak v pozitivni smeri. Niti malo se ne obremenjuje s težo oz. videzom, oddaja pa tudi izjemno močno in pozitivno energijo.
Skratka poanta vsega je - dejansko bejbe, ne sekirajte se, kakšne ste - ko se boste sprejele in to pokazale tudi navzven, vas lahko čaka najlepši in najboljši tip na tem svetu. Enostvno bolj in bolj opažam, da se tipi odločajo za močne karakterje in ne več toliko videz - govorim seveda za dolgoročne veze...
Aja recimo še en banalen primer - Mateja in ElTyeb - Mateja niti pod razno ni suha al pa ful lepa, jo je kar nekaj skupaj, ampak ženska je tako samozavestna in zadovoljna sama s sabo, da se lahko tak tip kot je on (ki roko na rce, niti malo ni slab), vanjo totalno zaljubi in ostane z njo.
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
^v bistvu je bilo misljeno tako: "...sem ful lustna in se lahko uredim v maksimalno bejbo, ampak ker ze imam tipa, se mi zato ni treba trudit in lahko hodim tudi manj urejena okrog, ker saj mi ni treba bit lepa za nekoga, ki me ze itak ima rad, za druge mi je pa vseeno..." Tako nekako recimo.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ti pa si eno tako malo plehko bitje, aneda. Kot prvo, če je bejba luštna, je luštna. Dodatno rihtanje to ponavadi samo pokvari, ker je fletna punca najbolj fletna v kavbojkah in z lasmi, spetimi v čop.
Poleg tega pa ene ženske premoremo še druge atribute. Jst sem konc huda p***a, kadar se zrihtam Ampak lahko pa verjameš, da ima moja okolica (s tipom na čelu) veliko več od tega, da v prostem času preletim dnevne novice, kot pa da bi eno uro visela pri kozmetičarki.
Poleg tega pa ene ženske premoremo še druge atribute. Jst sem konc huda p***a, kadar se zrihtam Ampak lahko pa verjameš, da ima moja okolica (s tipom na čelu) veliko več od tega, da v prostem času preletim dnevne novice, kot pa da bi eno uro visela pri kozmetičarki.
-
jullia_ - Cosmopsiho
bleona napisal/-a:Ce je zenska urejena se ne pomeni da cele ure visi pri kozmeticarki.
Če se želiš uredit v maksimalno bejbo, ti manikura, redni obiski frizerja, nošnja visokih petk in popoln, nerazmazan mejkap ne uidejo. Vsaj za moje pojme, ker si tako pač predstavljam maksimalno poštimano bejbo.
In vsaka ženska se lahko tako zrihta, vprašanje je samo, če je res vredno v to vlagat toliko denarja in časa. A ni mogoče kaj drugega pomembnejše? Moj post je bil odgovor Lari, ki se zgraža nad ženskami, ki niso zrihtane do te mere, kot bi lahko bile. Njihovi fantje pa očitno pri puncah iščejo še kakšno drugo kvaliteto, ne le barvne usklajenosti čevljev in torbice.
Meni je v bistvu vseeno, če zaradi te izjave izpaden kot totalno nadut egocentrik, ker pač vem, da se lahko res uštimam in izgledam čisto hudo, ampak tega za vsak faking kofe/rolanje/predavanje na faksu res ne mislim počet.
Mogoče se zato razne Lare zgražajo, ko me vidijo z nezlikanimi lasmi in v mislih že tuhtajo, katera pošmekana bejba bi bolj pasala zraven mojega tipa, jst pa vem, da mu lahko ponudim bistveno več od dekoravne vrednosti, zato mi verjetno ne zameri preveč, če zraven njega stopicljam v supergah, ne v štiklih.
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
jullia_ to ni bil direktn napad nate, samo smešno se mi zdi tu neki izpostavljat, pa govorit kako se lahko uštimaš. hvalabogu da imaš tudi nekaj v glavi in da ne hodiš nonstop okoli v štiklih in s tremi kilami pudra itd.
in fantje tudi ne gledajo več samo na zunanjost. tista, ki še vedno tako misli, bo mogla počasi odrasti.
ti pa moram povedati, da nisi edina, ki tako razmišlja.. jaz poznam ogromno punc, ki se znajo prilagoditi situaciji, dogodku v katerem se znajdejo...npr faks, rolanje, kofetkanje, žuranje. zrihtajo se takrat ko je treba in kolikor je treba. in za tovrstno rihtanje ne potrebujejo ne vem koliko denarja in časa, ker so to veščino osvojile same in se same namažejo zrihtajo nohte itd.
se mi zdi da so v tem času najbolj smešne in redke punce, ki so nonstop pod kilo make upa in v štiklih..
razumeš kaj hočem povedat?
in fantje tudi ne gledajo več samo na zunanjost. tista, ki še vedno tako misli, bo mogla počasi odrasti.
ti pa moram povedati, da nisi edina, ki tako razmišlja.. jaz poznam ogromno punc, ki se znajo prilagoditi situaciji, dogodku v katerem se znajdejo...npr faks, rolanje, kofetkanje, žuranje. zrihtajo se takrat ko je treba in kolikor je treba. in za tovrstno rihtanje ne potrebujejo ne vem koliko denarja in časa, ker so to veščino osvojile same in se same namažejo zrihtajo nohte itd.
se mi zdi da so v tem času najbolj smešne in redke punce, ki so nonstop pod kilo make upa in v štiklih..
razumeš kaj hočem povedat?
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
jullia_ - Cosmopsiho
Seveda razumem, sej midve se očitno strinjava
Ne vem pa, zakaj bi bila izjava, da izgledam hudo, če se zrihtam, smešna. Sej nisem edina, vsak človek je lahko seksbomba, če se je pripravljen s tem dovolj ukvarjat.
Sprovocirala me je pa izjava, da bi se ženske morale rihtat, ker si v nasprotnem primeru njihov tip zasluži boljšo. Plehkost na višku. Naličena bejba v najnovejši h&m kolekciji pač ni boljša od mene. Ok, lahko da je, ampak ne zaradi teh dveh stvari. A je to spet preveč samo zavestno od mene?
Ne vem pa, zakaj bi bila izjava, da izgledam hudo, če se zrihtam, smešna. Sej nisem edina, vsak človek je lahko seksbomba, če se je pripravljen s tem dovolj ukvarjat.
Sprovocirala me je pa izjava, da bi se ženske morale rihtat, ker si v nasprotnem primeru njihov tip zasluži boljšo. Plehkost na višku. Naličena bejba v najnovejši h&m kolekciji pač ni boljša od mene. Ok, lahko da je, ampak ne zaradi teh dveh stvari. A je to spet preveč samo zavestno od mene?
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
oh ja nočem da bi midve zdj mele konflikte
oprosti, sej lepo da si tako samozavestna.
nisi edina, si pa ena redkih, ki to tako direktno pove. v stilu dobro blago se samo hvali
take izjave namreč lahko hitro izpadejo kot zagledanost vase...in jaz, ki dam kar dosti na to, kaj si drugi mislijo o meni, dajem take izjave v situacijah, ko vem da bodo ljudje razumeli točno tako, kot sem povedala in ne na milijon drugih načinov.
drugače pa you go girl
oprosti, sej lepo da si tako samozavestna.
nisi edina, si pa ena redkih, ki to tako direktno pove. v stilu dobro blago se samo hvali
take izjave namreč lahko hitro izpadejo kot zagledanost vase...in jaz, ki dam kar dosti na to, kaj si drugi mislijo o meni, dajem take izjave v situacijah, ko vem da bodo ljudje razumeli točno tako, kot sem povedala in ne na milijon drugih načinov.
drugače pa you go girl
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
Lara - Komunikatorka
jullia_ napisal/-a:Ti pa si eno tako malo plehko bitje, aneda.
Ti bos mogla pa nekaj nardit s svojim odnosom do ljudi. Ce ne mislis sprejemat tujega mnenja ne vem, kaj sploh delas na tem forumu. Ali je po tvoje ali pa pac ni ali kaj. Daj lepo te prosim, malo se zberi. Pa ne bodi jezna na celi svet. Skodi lepoti.
-
Lara - Komunikatorka
jullia_ napisal/-a:jst pa vem, da mu lahko ponudim bistveno več od dekoravne vrednosti, zato mi verjetno ne zameri preveč, če zraven njega stopicljam v supergah, ne v štiklih.
"Bistveno vec" pri tebi smatram kot dodano vrednost na tecnobo in zagrenjenost.
Pa nehaj z nekim feminizmom zdaj, ce sem samo rekla, da se ene zenske v trenutku ko dobijo tipa nehajo trudit. In ne, s tem ne mislim, da vidijo cele dneve pri kozmeticarki in ne vem kje vse, ampak enostavno, da se se vedno trudijo in ne hodijo okrog v razvlecenih cunjah s kupom celulita in kosmatimi nogami. Aja, pa saj res, te zenske lahko tipu ponudijo bistveno VEC kot pa ostale. Skoz pozabljam na dejstvo, da so lepe zenske tudi tumaste...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov