Ženski izgled pri moškem

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 30. Mar. 2008 21:24

Jaz se nekako pridružjem tistim mnenjem, da je odvisno od fanta do fanta - eni dajo dost na zunanji videz punce, drugi manj. Vseeno pa se mi zdi, da je več tistih, ki dajo več na to, kako punca gleda na življenje, da se ona sama ne obremenjuje preveč s svojim videzom, da ima nekaj v glavi (ne le, kak puder uporablja in kdaj mora kupiti novega)... Mene je moj sprejel takšno kot sem - z vsemi mozolji, kakšnim sivim laskom (žal, geni delajo svoje), celulitom, odvečnim kg. Ker ve, da sledim svojim ciljem in vem, kaj želim v življenju še doseči.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 31. Mar. 2008 9:09

Moj je mene spoznal, ko sem bila napravljena preprosto - in sem mu bila všeč. Kasneje sem se, zato, da mu bom bila še bolj všeč, lepo napravljala - me je pohvalil in sem mu bila še vedno všeč. Kmalu se mi ni več dalo in sem se spet napravljala preprosto brez dveh ur v kopalnici, preden sva se videla - in sem mu še vedno všeč.

Seveda nekaj dajo na videz, saj damo tudi me. Ko spoznaš nekoga prvič, verjetno malo pogledaš kako zgleda. Vendar dokler poznamo osnove higiene, dokler nismo oblečeni v umazane in raztrgane stvari, ne sme biti problema. Razen če ima fant v glavi sliko, da more punca vedno izgledati 1A. To je pa za moj pojme bedarija. :)
netline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a netline » 31. Mar. 2008 15:59

Dam na videz, na karekter in na pamet.

Brez enega izmed treh ne gre.
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2008
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackMagicWoman » 27. Apr. 2008 1:28

Tudi jaz menim, da je fantom pomemben zunanji izgled, pamet in karakter.
Pain is temporary, glory is forever!
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a Ty » 27. Apr. 2008 2:12

ma sem bil z eno na pijači,pa je molčala kot v grobu :) Pač mora biti neki sexy na ženski,samo jaz dam prvo na karakter
Uporabniški avatar
Bauc*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Bauc* » 27. Apr. 2008 11:43

jemina napisal/-a:Meni se zdi, da moški gledajo na videz, samo, če je pa ženska v glavo ko ena kokoš potem pri večini moških videz sploh ne pomaga, razen pri unih, ki iščejo okraske.

točno tak, tisti ki pa išče okrasek pa tudi nima kaj dosti v glavi, če npr. namerava bit z njo celo življenje - moje mnenje.. :wink:
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 02. Maj. 2008 14:27

Prvo je pa še vseeno videz, kakorkoli obrneš. Ni je tolažbe, tudi pri ženskah mislim, da je prvi pogoj, da nam je tip všeč, šele potem mu damo šanso, da ga spoznamo. In če ima vse, kar pričakujemo, se lahko stvari odvijajo dalje. Pri moških verjamem da je isto.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 02. Maj. 2008 14:44

Jaz mislim da moški manj gledajo na videz...oziroma niso tako izbirčni kar se videza tiče :)
Saj konec koncu se lahko vsaka lepo obleče in si da svojo masko gor na obraz(beri: make up)...
Seveda da ne bo spet očitkov da preveč posplušujem...imaš sto ljudi sto čudi...na splošno rečeno ste pa ženske bolj izbirčne glede videza kakor moški. Ženske ste bolj mahnjene na detajle. Moškemu je pa skorajda vizuelno všeč vsaka, ki malo dekolte izpostavi in pokaže malo več kakor samo gležnje na nogah :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 02. Maj. 2008 15:01

Ja, včasih bi res bilo boljše, če bi imeli moški malo višje kriterije :oops: Vsaj vizualno, no.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 02. Maj. 2008 15:10

Lara napisal/-a:Ja, včasih bi res bilo boljše, če bi imeli moški malo višje kriterije :oops: Vsaj vizualno, no.

In kaj bi se s tem doseglo?

A niso nekatera dekleta že sedaj zafrustrirana da so preveč grde in debele...najlepša lepotica bo rekla da ni zadovoljna s svojim mezincom na levi nogi da ji je pač čuden in da bi si dala narediti plastično operacijo da bi bil potem lepši. Bodite vesele da večina moških ne išče vizuelne popolnosti in six packov na trebuhu in pokončna ter čvrsa prsa, itd.
Večini moških ki jih jaz poznam jim je pomembno da je ženska simpatična na pogled vsaj srednje postave in to je dovolj.Bolj ženske utrujate s svojimi vprašanji ali sem ti zdim debela? Sem se zredila za 20gramov pa se mi zdi da moram shujšati...lej koliko celulita imam(čeprav si ful kožo skupaj stisne in skozi lupo potem opaziš da pa je koža res morda malo zgubana...čeprav ne veš ali je to celulit ali samo posledica skupaj stisnjene kože,itd.)...skratka iz vsake malnkosti rata potem en velik wuuuuuuwuuuu :lach:
Pa kaj če imate malo celulita, pa če ste zjutraj zabuhle v obraz...saj smo samo ljudje bemu :irre:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 02. Maj. 2008 15:22

Hotela sem samo izpostavit, da so nekateri tipi zadovoljni z vizualno manj izpopolnjenimi zenskami, pa bi lahko dobili bistveno lepse punce. Kot bi nekatere punce lahko tudi boljse zgledale, pa se jim ne da potrudit. Enako velja za tipe. Samo to, nic drugega. Ni treba popolnosti, ampak vsaj najvec, kar lahko nardis iz sebe.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 02. Maj. 2008 15:24

Da samo se malo pojasnim: eni tipi bojo padli na tla, če bojo videli eno zensko z dekoltejem, pa ceprav bo ta dekolte skrajno neokusen in/ali dbo segal do popka. Tu se mi zdi, da bi lahko bile zahteve večje.
Vsak moski ima svoj okus in razumem, da je enim zelo vsec nekaj, kar drugim ni, zato je to ok, ni pa ok, da se nori za nekimi forami (zgornji primer), ki so neokusne.
Uporabniški avatar
dve olivi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dve olivi » 02. Maj. 2008 17:22

vsi smo ljudje in vsi najprej vidimo, sele potem slisimo, otipamo in vse ostalo

torej moja teorija je, da se vsakomur mora dopasti nekdo najprej na videz
teorija je pa lahko popolna samo z pojasnilom, da nimamo vsi iste okuse in iste opazovalne tocke
kar se nekomu zdi visoka moda, je za druge prekla in pol
kar je za nekatere patoloska debelost, je za nekatere "bolje da ljulja nego da zulja" itd itd
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 02. Maj. 2008 17:35

^tocno to sem hotla povedat, samo sem malo ovinkarila :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 02. Maj. 2008 19:41

Lara napisal/-a:Hotela sem samo izpostavit, da so nekateri tipi zadovoljni z vizualno manj izpopolnjenimi zenskami, pa bi lahko dobili bistveno lepse punce. Kot bi nekatere punce lahko tudi boljse zgledale, pa se jim ne da potrudit. Enako velja za tipe. Samo to, nic drugega. Ni treba popolnosti, ampak vsaj najvec, kar lahko nardis iz sebe.

Nekdo te lahko kljub temu, da ni prelep, privlači. Če tebe ne, tvoj problem.

Da pa bi človek moral dat kilo pudra gor, ker ma npr. mozolje, da bi zgledal kar najbolj očem prijazno. Preveč eni stremite k popolnosti..
Zadnjič spremenil marypa, dne 02. Maj. 2008 19:44, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov