Ženski izgled pri moškem

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 12. Mar. 2008 22:06

Sicer pa itak da vsak gleda na videz, nekteri mal manj, nekteri mal bolj, ampak clovek itak da ti more vizualno odgovarjat,

Se strinjam, da ti more človek vizualno odgovarjat, sam ni pa nujno, da ta človk vizualno odgovarja tut drugim.
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinki » 13. Mar. 2008 13:06

Ja, pomoje sigurno vsak najprej pogleda, če mu punca vizualno odgovarja, mislm pa, da pol prevlada duhovna plat človeka.
malomim
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a malomim » 13. Mar. 2008 15:33

punce, moški smo itak vsi udarjeni na lep izgled punce... :D ampak nismo pa vsi moški enaki!

moja punca zgleda povprečno, pa sem mel pred njo vse lepotice, zdaj ko pa ima z njo otroka pa vidim kvaliteto ženske kot mame, partnerke in nasploh osebe, ne pa tko zunanjosti. :)

seveda, da nebo pomote, še vedno pa je zunanjost tudi pomembna tudi če si že skori poročen, tako pri moškem kot pri ženski :twisted:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 14. Mar. 2008 10:19

Yazmeen napisal/-a:Nism še vidla ful dobrga tipa, z res gadno (ok, mal krut izraz) žensko.

Js ja. Piz** je dobr!! :P :D

Vprašam ata: A je to njegova sestra?
Punca.
Kaj, wtf??!!! pa poglej kakšen tip, pa športnik, pa sexy :eek: :D

Res ni slab, sm je zaseden, je** ga. hehehhe
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 14. Mar. 2008 21:04

Pomoje gledajo malo bolj na videz oz. postavo & to, kot punce.. Dvomim pa da dajo na videz več kot 70% kr tko neumni pa spet niso.. To se dogaja samo tam nekje, do 15. leta kadar ti itak ni lih neki ful jasno kaj ljubezn sploh je..
Več al manj je kot pri puncah - pač punca more bit lepa, za jo pogledat samo tudi v glavi more met neki.. :wink:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 14. Mar. 2008 23:19

Js pa neki povem : fantje gledajo na videz. sam kaj od videza najbolj upostevajo ? postava , lasje, obraz, zobje? men nasploh praujo frendice, da sm ful luskana, kok mam luskano postavco. Ej, ne hvalim se tuki neki, sam kar dejansko praujo. Oukei, js se s svojim videzom ne obremenjujem.
Sama pri seb sm opazila to, da ko se z nekim tipom pogovarjam, je vidt, kot da ima zanimanje zame. Pleseva, greva mau vn, se pogovarjava in nastopi trenutk, ko se zasmejim na vsa usta :D Tuki pa fant izgubi zanimanje zame.. Mam ful skrivljene zobke, mam zobni aparat (belimi bracketsi sicer). fant neki casa gleda u moje zobe, neki cudn gleda, se pocutm nelagodno kr vids kko cist prevec ocitno gleda u tvoje zobe. Pocas, za svoje pojme neopazno, za moje pojme pa prou prevec ocitno izgubi zanimanje in rece da gre k njegovim frendom mau pogledat, kaj dogaja.
Tko da sploh ne pecam vec tipou, kr mi je zmeri pol nelagodno, kr dobesedno usakega zmot aparat. Ne vem zakaj. Mene neb. K sm tud ze bla s tipom z zobnim aparatom, pa me ni prou nc motil.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 15. Mar. 2008 0:35

Laurica*, jst tega sploh ne razumm... Kako lahko tipčk zgubi zanimanje zate zarad aparata za zobe.. Tut če maš krive zobe, nosš aparat, kar pomen, da se ti bodo zobki supr popravl.. Skrbiš zase.. Sej ne pravm, men tut ni lih privlačno, če ma tip krive zobe, sam če nos aparat.. Vsaj veš da bo enkrat mel lepe zobe.. Jooj, sam eni so pa res glupi, no. :D
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 15. Mar. 2008 1:17

Men je biv pa en tip všeč, k je mev zobn aparat, pa mi je blo prov simpatičn, k se je zasmeju, čeprov drgač tut men ni glih lepo, če ma kdo aparat. Ampak to sam pomen, da za svoje zobe skrbi (bl mi je grdo, če ma ful rumene zobe). Pa tisti, k majo aparat in k ga dajo dol, maajo toook lepe zobe, že skor kičaste. :wink:
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 15. Mar. 2008 1:46

laurica, morda iščeš fante na napačnih mestih?
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 15. Mar. 2008 10:50

Ne vem, mozno da je to, da iscem na napacnih mestih. Js ne vem. Ocitno bom mogla kr pocakat, da se mi zobje poravnajo ? :D
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 15. Mar. 2008 11:33

po mojem mnenju fantje v večini NE gledajo na videz, tisti ki pa gledajo samo na videz so pa zame....(ne najdem lepe besede) :D
vsi fantje, ki sem jih imela do sedaj in večina fantov, ki jih poznam, ne gledajo na videz. na primer moj fant: nisem ravno postavna, imam celulit, strije, včasih kosmate noge, včasih mastne lase, razmazan make-up, mozolje po čelu, ukrivljen nos... se vam zdi da gleda na videz?
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lovely* » 15. Mar. 2008 12:05

Laurica* napisal/-a:Js pa neki povem : fantje gledajo na videz. sam kaj od videza najbolj upostevajo ? postava , lasje, obraz, zobje? men nasploh praujo frendice, da sm ful luskana, kok mam luskano postavco. Ej, ne hvalim se tuki neki, sam kar dejansko praujo. Oukei, js se s svojim videzom ne obremenjujem.
Sama pri seb sm opazila to, da ko se z nekim tipom pogovarjam, je vidt, kot da ima zanimanje zame. Pleseva, greva mau vn, se pogovarjava in nastopi trenutk, ko se zasmejim na vsa usta :D Tuki pa fant izgubi zanimanje zame.. Mam ful skrivljene zobke, mam zobni aparat (belimi bracketsi sicer). fant neki casa gleda u moje zobe, neki cudn gleda, se pocutm nelagodno kr vids kko cist prevec ocitno gleda u tvoje zobe. Pocas, za svoje pojme neopazno, za moje pojme pa prou prevec ocitno izgubi zanimanje in rece da gre k njegovim frendom mau pogledat, kaj dogaja.
Tko da sploh ne pecam vec tipou, kr mi je zmeri pol nelagodno, kr dobesedno usakega zmot aparat. Ne vem zakaj. Mene neb. K sm tud ze bla s tipom z zobnim aparatom, pa me ni prou nc motil.

kak plehko, tazga tipa si tud ne zaslužiš, ker te nikol ne bo znal prov cenit!!!!!
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Mar. 2008 12:09

LOL, kdo pa nima občasno kosmatih nog?
Pa v bistvu si zdajle opisala povprečno žensko in ne bi rekla, da smo ženske v povprečju grde. Občasno se zrihtamo in smo bombe za pogledat, doma na kavču smo pa pač nenamazane in skuštrane ja, ampak tipov to v večini ne moti, vsaj po mojih izkušnjah.
Grem glavo stavit, da si fantu vizualno všeč (pa s tem ne pravim, da nimaš nič v glavi, da ne bo pomote), ampak če bi on nate gledal tako kritično, kot se ti sama vidiš, bi bilo pa čudno.

Tiste ki smo mnenja, da videz je pomemben faktor pri izbiri partnerja, s tem ne trdimo, da moraš izgledat kot Miss Universe že navsezgodaj zjutraj, drugače boš sama do smrti. Mora pa obstajat neka fizična privlačnost, po domače povedano, tipu se moraš zdeti fletna.

Laurica*, ti iščeš tipe v diskačih, če sem prav razumela. Zdej, po mojih izkušnjah tam tipi iščejo ženske, ki jim ga bodo potegnile na skretu. In tu utegne bit aparat ovira :)
Lahko ti pa povem, da imam sama tudi aparat že eno leto, pa se ravno tako otepam tipov (ker sem pač večinoma srečno zasedena), kot sem se jih prej. Pomoje je pri tebi res prej problem lokacija in povprečje tipov, ki se tam nahajajo, kot pa železje na tvojih zobeh.
Vsem itak ne bo všeč, da imaš aparat, ampak neka splošna ovira pa to ni.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 15. Mar. 2008 13:01

Jaz se strinjam z jullio glede aparata. Imam ga tudi sama in ni nobena ovira pri tipih. Že res da so nekateri primitivni ali pa jim preprosto nisi všeč z aparatom, ampak taki so itak pod mojimi standardi. Jaz sem z aparatom dobila najlepšega in najboljšega tipčka in ga to moje 'stanje' nič ne moti.

Jaz imam različne izkušnje. Nekaterim je zanimivo da imaš aparat in želijo sprobati kako je, ko se poljubljaš s tako punco. Enkrat je enega na začetku to 'odbilo', potem pa si je očitno premislil in se tako dolgo trudil, da me je dobil - jaz sem potem izgubila zanimanje zanj, on pa se je še trudil (neuspešno). Pomemben je tvoj odnos do aparata in samozavest. Jaz sem sebi všeč kakšna sem in to je vidno tudi navzven.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 15. Mar. 2008 17:10

Ja.. hm. ma sej ni vse po diskacih. dala sm sam en primer srecanja s tipom. drugace pa tud fantje nasploh, recimo k jih poznam iz sole. recimo po pouku, ko se tko mau menmo pa vidmo. Ja, drugace pa maste res prou, da sm mogoce zarad aparata premau samozavestna.. se bom trudila, da bom bolj samozavestna in vrjamem da bo tko bols. sicer pa.. ena je rekla da si tazga tipa k gleda kaka sm na zuni, ne zasluzm. To je res :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov