Ženski izgled pri moškem

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 11. Mar. 2008 17:58

no pol sva se razumele.. :)
kako moški vidjo samo kako bejba zgleda se mi zdi kokr ena nesamozavestna pritožba..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Mar. 2008 20:32

rd
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 11. Mar. 2008 22:55

Mislim, da moški VSEKAKOR gledajo na videz, pa četudi kdaj od katerega potem prileti nekaj podobnega kot:"Men videz sploh ni tok važn, sam morma se s punco ujemat...".
Bi rekla, da vsak tip oceni vsako ali skoraj vsako žensko, ki mu prekriža pot(če se ne strinjate, poskusite kdaj opazovati naključnega moškega in sledite njegovim pogledom). Od tu naprej pa potem moške js delim nekako na dva dela.Prvi so tipi, ki so tut sami zlo zrihtani in iščejo enako zrihtane punce, njihova pamet pri tem ne igra velike vloge. Kot drugi tip pa so tu moški, ki jim je seveda všeč, če punca dobro izgleda, vendar se z njo ne bo zapletel, če mu ne bo vsaj nekoliko podobna tudi po interesih, "notranjosti", ipd.
No, tako filozofijo sem si ustvarla do zdaj... :)

Punce-itak da tudi gledamo za lepotci, a ne. Je pa res, da sem se že večkrat zalotila, da meni osebno videz lahko postane zelo malo pomemben, če ni taprave privlačnosti. Privlačevali so me že najrazličnejši moški, ki niso bili ravno lepotci, so pa imeli neko energijo, zaradi katere so postali izjemno privlačni(ok, mogoče malo neumestna ampak če je katera brala knjigo Angelika-angelska markiza-tam noter je omenjen en pohabljen in blago rečeno grd človek Geoffrey de Peyrac, ki pa izžareva neko izjemno privlačnost in nanjo padajo vse sorte lepotice)zame. Strašljivo, ej
:? :cool: :lol:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 12. Mar. 2008 0:48

ryu10kyu napisal/-a:Hvala bogu, da je mene bog ustvaril pametnega in lepega :lach:

lepota je relativna :lach:
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a duncy » 12. Mar. 2008 10:00

Boa napisal/-a:Ko sem prvič vstopila v predavalnico na faksu me je moj opazu in reku kolegu "tale bo pa moja"; jst ga tut opazla nism (res pa je da nas je blo ful:)). Ko smo se prvič navezal stik ga niti pod slučajno nism gledala kot na bodočega partnerja. Pa še tri no-no pogoje je izpolnjeval (fuzbaler, mlajši, sošolec). Torej sem si rekla "z njim pa nikoli". Pa sm ga spoznala in me je začel res tooook prvlačt in mi je ratu do konca hud in nakonc sem le "podlegla" :) Sem se pa mal upirala, priznam.

Nekak sm mnenja, da tipi dajo velik na prvi vtis...torej izgled, urejenost; ženske pa na nastop tipa in sam način obnašanja. Vsaj na začetku ko človeka še ne poznaš skoraj nič.

se strinjam..nwm no js osebno ne morm bit z nekom..k je lahka po zunanjosti ful cedn..z njim pa se ne morm normaln pogovarjat..ne mislim se zdj hvalit al karkol podobnega..ampak sam primer dat..osvajal so me ze tipi..k bi marsikatera punca rekla da je tip ful dober..ampak z svojim nacinom obnasanja in nezrelostjo me je kr kmalu vse skp odbilo..trenutno pac imam neko simpatijo za kterega bi rekla da nikol nebi mela nc z njemu..dokler ga nism spoznala..ta njegova energija, smisel za humor..njegov pozitiven pogled na vse..njegov odnos..pa ceprav ni bil tip po mojmu okusu..mi postaja cedalje bl vsec.. :oops: skratka hocem povedat da ni vsem pomembno da je tip nwm kak lepotec in nwm kaj vse se..ampak da je bl pomembno tista njegova energija..njegov odnos do zivljenja..ki lahko naredi osebo - simpaticno ter nadvse zanimivo... :)
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 12. Mar. 2008 10:20

seveda vsi prvo gledamo na videz.to je čist normalno, kaj se pa kasneje dogaja je pa druga.moj mi pravi, da tud če je kakšna bejba huda,ampk če nima nič v glavi in da se ne more z njo pogovarjat, ga neha takoj zanimat. pri meni je pa isto.
verjetno je videz razlog ali navežemo stik ali ne, kasneje pa je pomembna tudi osebnost te osebe, oz.koliko se lahko pogovarjaš z njo.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 12. Mar. 2008 17:49

Zdej ste ga pa spet zacele srat o tem, kako ne bi bile s tipom, ki vam je osebnostno antipaticen. No shit sherlock, to velja za vse ljudi. Vprasanje je pa v koliksni meri je komu pomemben izgled, in vprasanje je bilo za moske.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 12. Mar. 2008 19:48

Če moški zlo gledajo na videz? Jah odvisn, kolk si lahko prvoščjo (beri: kako sami zgledajo!) :D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 12. Mar. 2008 19:59

Yazmeen napisal/-a:Če moški zlo gledajo na videz? Jah odvisn, kolk si lahko prvoščjo (beri: kako sami zgledajo!) :D

ah tut ne.. grem stavt, da tut ne najbl "popularni" tipi sanajo o angelini jolie in podobnih :D sam se poi sprjaznejo, da ne bo šlo, pa si najdejo seb podobno :) uglavnem.. za vsako metlo se najde štl ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 12. Mar. 2008 21:02

A nism jst neki podobnga napisala :? ?!

Seveda, da vsak lahko sanja o hudih bejbah, ampak ja, eni si jih ne morjo "prvoščt", če se lahko tko izrazm no. In si, tko k si ti napisala, pač najdejo seb podobne. Nism še vidla ful dobrga tipa, z res gadno (ok, mal krut izraz) žensko.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 12. Mar. 2008 21:05

name se ženske nikoli niso limale, pa sem vedno imel privlačna dekleta...tako da.... :D
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 12. Mar. 2008 21:09

hmm... bom mogla kr mojga prašat kolk kej gleda na izglen in kolk mu je to pomembno... ker mi vedno reče da sem mu všeč in lušna, jaz pa o sebi nimam takega mnenja (in tud nisem nevemkaj, če gledamo povprečje)... vem da pa mu je vseeno bolj pomembno srce in da ima punca pošlihtano v glavi, kot pa neka velika lepota in stil za modo itd.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 12. Mar. 2008 21:09

Čak Jochie, če se prov spomnem, si mi enkrat opisval svojo spolno izkušnjo z eno ful neprivlačno punco :gruebel:
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 12. Mar. 2008 21:09

Js pa vlkrat vidim kakga res lustnega z grdo zensko. Ampak pac lepota je relativna in ocitno se tud najde kak lustn ki mu je kera, ki je vecini grda, pac vsec. :D Sicer pa itak da vsak gleda na videz, nekteri mal manj, nekteri mal bolj, ampak clovek itak da ti more vizualno odgovarjat, drugac nima smisla, tud ce je se nevemkak fajni po karakterju - take mas pol pac sam za prijatle, ne. :lach: Sam sej se dobr da so okusi tk razlicni, tud ljudje ki se nam zdijo ful grozni na videz, bojo zihr nekomu vsec - drugac bi taki skoz sami bli.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 12. Mar. 2008 21:15

Yazmeen napisal/-a:Čak Jochie, če se prov spomnem, si mi enkrat opisval svojo spolno izkušnjo z eno ful neprivlačno punco :gruebel:

to ja. govorim do resnih puncah/resnih vezah...

kar se samega seksa tiče...sem pa tudi z dvema nelepoticama, ampak takrat se mi pa res ni bilo potrebno trudit...samo s prstom pomigal in dobil svoje! :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov