Ženski izgled pri moškem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ja sam res js mam tud vlikrat tak občutk d sam to še gledajo d je lepa postavna...ni važno če je glupa in naumna važno je da je lepa aaaaa bad to sovražm ej
drgač so pa tud moški ki na to ne gledajo ravn tolk-hvala bogu d obstajajo taki če ne bi bla js lohka sam nuna še
ampak na začetk veze oz preden tip zbere ktero bo pelou na zmenk verjetno izbira po videzu...
drgač so pa tud moški ki na to ne gledajo ravn tolk-hvala bogu d obstajajo taki če ne bi bla js lohka sam nuna še
ampak na začetk veze oz preden tip zbere ktero bo pelou na zmenk verjetno izbira po videzu...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
[quote="rdeče vrtnice"]ja sam res js mam tud vlikrat tak občutk d sam to še gledajo d je lepa postavna...ni važno če je glupa in naumna važno je da je lepa aaaaa bad to sovražm ej quote]
Če pa nekdo samo na videz pali, potem pa sorry, je on na izgubi. Lepota je minljiva, inteligenca pa ne (z izjemo demence)
Če pa nekdo samo na videz pali, potem pa sorry, je on na izgubi. Lepota je minljiva, inteligenca pa ne (z izjemo demence)
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
če mene vprašaš, kakšn je lep tip, bom vrjetn rekla, da prbližn take postave, k je Brad Pitt, ampak se še nikol nism zalubla v nobenga tipa, k bi mev podobno postavo...
vsi so bli manjši (od povprečen velikosti za tipe), večina mal močnejše postave... na njih me je prvlačl kj druzga...
še v nobenga se nism na prvi pogled zalubla. ponavad jih kr neki časa nism niti opazla al pa mi niso bli nč posebnga, pol pa v enem trenutku so al kj tazga nardil al ne vem... se lepo zasmejal in me je to čist vrgl
vsi so bli manjši (od povprečen velikosti za tipe), večina mal močnejše postave... na njih me je prvlačl kj druzga...
še v nobenga se nism na prvi pogled zalubla. ponavad jih kr neki časa nism niti opazla al pa mi niso bli nč posebnga, pol pa v enem trenutku so al kj tazga nardil al ne vem... se lepo zasmejal in me je to čist vrgl
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
sama vem da vsi tako moški in ženske gledamo na videz pri partnerju, ampak mislim da moški v večji meri...recimo večina je takih da jih do 20 leta ne zanima kak ma punca v glavi urejeno, samo da ma vrei postavo, čvrsto ritko, vlke joške(po možnosti košarico d) pa je to to...potem po 20 letih al pa nekaj več(govorim za večino in za primere ki jih tudi sama poznam in jih ni malo) pa začnejo že gledati tudi na druge stvari...
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
mislm da tut pred 20 letom jim ni čist vsen, kaj ma ženska u glavi. poznam žensko, k je lušna pa vse ampak fuuul butasta. mogoče sm nesramna, ampak je res. pa se tipi sam norca z nje delajo, pa k so 5 minut zravn nje se jim niti lušna ne zdi več...
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
ah stvar je čist odvisna od posameznika..
če bo tip hotu eno bejbo sam podret pa nič več, ga pomoje ne bo brigal če bejba res tupa, samo da je med njima neka strast, privlačnost (pa spet ni nujno da vsak.. lahko bo tut za one night stand nekdo bolj zbirčen).. če cilja na neki več, bo pa tut spregledal malo predebela stega, al pa ne tok popoln nos, kakšen mozoljček itd.
tolko je različnih ljudi, da je to res težko debatirat.. se pa strinjam, da v večini primerov z leti lepota res ni več tako pomembna..
če bo tip hotu eno bejbo sam podret pa nič več, ga pomoje ne bo brigal če bejba res tupa, samo da je med njima neka strast, privlačnost (pa spet ni nujno da vsak.. lahko bo tut za one night stand nekdo bolj zbirčen).. če cilja na neki več, bo pa tut spregledal malo predebela stega, al pa ne tok popoln nos, kakšen mozoljček itd.
tolko je različnih ljudi, da je to res težko debatirat.. se pa strinjam, da v večini primerov z leti lepota res ni več tako pomembna..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
ah ne vem no.. lepota za vsakega predstavlja druge stvari..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Ko sem prvič vstopila v predavalnico na faksu me je moj opazu in reku kolegu "tale bo pa moja"; jst ga tut opazla nism (res pa je da nas je blo ful:)). Ko smo se prvič navezal stik ga niti pod slučajno nism gledala kot na bodočega partnerja. Pa še tri no-no pogoje je izpolnjeval (fuzbaler, mlajši, sošolec). Torej sem si rekla "z njim pa nikoli". Pa sm ga spoznala in me je začel res tooook prvlačt in mi je ratu do konca hud in nakonc sem le "podlegla" Sem se pa mal upirala, priznam.
Nekak sm mnenja, da tipi dajo velik na prvi vtis...torej izgled, urejenost; ženske pa na nastop tipa in sam način obnašanja. Vsaj na začetku ko človeka še ne poznaš skoraj nič.
Nekak sm mnenja, da tipi dajo velik na prvi vtis...torej izgled, urejenost; ženske pa na nastop tipa in sam način obnašanja. Vsaj na začetku ko človeka še ne poznaš skoraj nič.
Ne kadim, a vedno vžgem.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Roberta R. napisal/-a:ah ne vem no.. lepota za vsakega predstavlja druge stvari..
Ja, ampak vsak to pri partnerju išče. In še vedno ne verjamem tistim, ki pravijo, da fanta ljubijo samo zaradi njegove notranjosti. Ni šans, da katerakoli ženska vzame kur** v usta, ker jo navdušuje tipovo poznavanje umetnosti. Pa pardon za vulgarnost.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pr men gre tko :
karakterno ustrezen, vizualno ne = (potencialni) prijatelj
karakterno in vizualno ustrezen = (potencialni) partner
karakterno ustrezen, vizualno ne = (potencialni) prijatelj
karakterno in vizualno ustrezen = (potencialni) partner
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
jullia_ napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:ah ne vem no.. lepota za vsakega predstavlja druge stvari..
Ja, ampak vsak to pri partnerju išče. In še vedno ne verjamem tistim, ki pravijo, da fanta ljubijo samo zaradi njegove notranjosti. Ni šans, da katerakoli ženska vzame kur** v usta, ker jo navdušuje tipovo poznavanje umetnosti. Pa pardon za vulgarnost.
ne ne nism hotla nč bit kao svetnica z pridigo o tem da je važna samo notranjost pa to.. hotla sm sam poudart, da če nimaš lih najbl suhih bokov, da je lahko to nekomu ful ušeč na tebi, pa da ni treba zgledat ko barbika da boš nekomu privlačn..
da ena napiše stavk, desci te tut povohajo ne če ne zgledaš itd. se mi zdi ful bedasto (pa brez zamere).. da bejba zgleda al ne.. ma vsak svoje mnenje..
sm pa tut mnenja da značaj polepša človeka (da ma velik vpliv), če se potrudiš pa ga spoznaš.. je pa res tako da če nekomu ne boš všeč, se najbrž ne bo trudu spoznavat
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov