Ženski izgled pri moškem

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 11. Feb. 2008 11:31

Moj npr. zlo gleda na videz. Se k grem spat, hoce da sem lepo oblecena :D ampak seveda, gleda tudi notranjost :)

Jaz npr. nebi mogla bit z nobenim, ki me nebi privlacil ze na prvi pogled. Ker ce me enkrat, me bo skos. Ce me pa nebo na zacetku, in me bo zaradi njegovega obnasanja, to nebo to.

Kar prvo opazis, je videz. Moje mnenje :)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 11. Feb. 2008 12:03

missy* napisal/-a:Moj npr. zlo gleda na videz. Se k grem spat, hoce da sem lepo oblecena :D ampak seveda, gleda tudi notranjost :)

Jaz npr. nebi mogla bit z nobenim, ki me nebi privlacil ze na prvi pogled. Ker ce me enkrat, me bo skos. Ce me pa nebo na zacetku, in me bo zaradi njegovega obnasanja, to nebo to.

Kar prvo opazis, je videz. Moje mnenje :)

Jao, pa tebi to pase, da mores toliko dat na videz, ko si z njim? Razumem, da je za fanta in punco kul, ce sta oba urejena, ampak da bi morala biti ne vem v kaki opravi, ko grem spat ali pa ko se zbudim ali celo, ko sem npr. bolna, zato, ker me on ne more gledat v grdi pizami ali trenerki pa bi ga nekam poslala :D
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 11. Feb. 2008 12:35

Pomoje je videz pomemben na začetku, da te fant opazi. Ko te spozna se tvojemu videzu dopolni še osebnost. Pri nama je blo tko, da sva si najprej odkrila osebnosti(msn) in nato videz. Ker je vse tko klapalo sva postala par. In tud če je kaka nedelja k sm čist povožena z mastno glavo al pa zjutraj z razmazanim make-upom me bo še vedno objeu in me imel rad.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 11. Feb. 2008 14:09

pomoje je pa to, da je videz pomemben samo na začetku zveze tolažba tistih, ki se zanemarijo, ko enkrat dobijo fanta/punco. potem pa beremo najrazličnejše teme o zvezah, v katerih se je nehalo seksat, pa o varanju,... ena osnovna urejenost mora bit, ne pa da folk hodi okrog strgan, skuštran in nestuširan. (tukaj govorim na splošno. itak, da se kdaj zgodi, da imaš kosmate noge in zadah, drugo pa je, če se to kar naprej ponavlja)
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnydayka » 11. Feb. 2008 17:22

videz je po moje fuuul pomembn itak s tistim k ti vizualno ni ušeč ne boš meu tok velike želje da ga spoznaš pa to..
zdi se pa mi da postava ni tok važna ampak da je bl obraz pomembn
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 11. Feb. 2008 21:28

ce si grda ko smrtni greh vrjetno ne bo videl tvojga krvavecega srca in pa bistre pameti...kako vprasanje :roll:
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 11. Feb. 2008 22:01

Sessa spotaknila sem se ob tvoj post...kako lahk rečeš,da je nekdo grd kot smrtni greh :?:
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 11. Feb. 2008 22:23

spotikaj se raje ob svoje besede, ki mi jih polagas v usta pikica!!
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 11. Feb. 2008 22:34

[quote="Sessa"]spotikaj se raje ob svoje besede, ki mi jih polagas v usta pikica!![/quote]
--
:?:

Drgač pa ko je ena omenila.. da začneš, ko si v zvezi skuštran, strgan hodit naokol.

Hm.. morm rečt, da jaz ja.. seveda mi je pomembno da sem stuširana in to.. dlje od tega pa niti ne.. ravno zato, ker me boli k. za tipe, ki gledajo samo na videz oz. je lep urejen videz predpogoj za to, da ti rečejo zdravo lepotička..

Malo so mi šle na živce take pripombe. Saj tudi če je lepa ženska skuštrana, oblečena v neke cape, je še vedno lahko lepa ;) Pa ne govorim nujno o sebi hahahha

Mi je pa zadnje časa všeč biti 'zanemarjeno vseeno mi je kako sem oblečena počesana'. Nevem, všeč mi je in se dobro počutim. :) Aja.. ne zgledam zdaj tako grozno, kot si nekdo mogoče
predstavlja.. :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 11. Feb. 2008 22:53

ena pač napisal/-a:Sessa spotaknila sem se ob tvoj post...kako lahk rečeš,da je nekdo grd kot smrtni greh :?:
Ponavadi z uporabo ust in glasilk.
Uporabniški avatar
mateyaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a mateyaa » 11. Feb. 2008 23:01

Vsak pogleda kako izgleda od zunai, simpatičen itd., tut jaz.. Sam se pa k "dobrim" sploh ne spravljam. Pogledam, to je pa čist vse. Ponavadi so največji modrijaši, da lahko dobijo kero hočejo :roll:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 12. Feb. 2008 11:27

[quote="Mahagonij"][quote="ena pač"]Sessa spotaknila sem se ob tvoj post...kako lahk rečeš,da je nekdo grd kot smrtni greh :?:[/quote]Ponavadi z uporabo ust in glasilk.[/quote]
---

very funny.. niti ne :wink:

Ja, tistih tipov, ki zgledajo res hot, se je bolje izogibati, ker moti njihov prevelik ego. Mislijo si: Jaz sem tapravi moški! Tarzan! Gotovo, gotovo..

Eden me je prepričeval, da ve, da je res super lepotec..

No.. :) je bil ok kolikortoliko, drugače ne bi bila tistikrat z njim, ni bil pa super lep... pff i hate that. Lepotci, napumpani ego tipi odpadejo.. takoj, pa sploh nimam nobenih težav s tem, da zavrnem takega tipa.. lahko ponosno rečem :D
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 12. Feb. 2008 14:23

marypa napisal/-a:Ja, tistih tipov, ki zgledajo res hot, se je bolje izogibati, ker moti njihov prevelik ego. Mislijo si: Jaz sem tapravi moški! Tarzan! Gotovo, gotovo..

no ne posplošuj preveč :)
ja ja že res, da si eni, k hudo zgledajo, misljo kok so oh in sploh hudi, pa so v resnici dalč od tega.
samo maš pa tud tipe, k zgledajo ful hudo, pa se tud obnašat znajo in niso nč vzvišeni.
seveda je pa lepota relativna :wink:
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 12. Feb. 2008 15:42

Mehagonij itak,da z uporabo ust in glasilk,ampak preden le te uporabiš, lahk mal prej pomisliš kaj rečeš.
ellizabeth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ellizabeth » 12. Feb. 2008 16:09

mislim, da je najprej pomembna postava in simpatičen obraz. da tisto osebo sploh opaziš kot potencialnega partnerja. na srečo je lepota relativna in vsak najde osebke ki so mu privlačni, čeprav se dostikrat razlikujejo od njihovih prejšnjih partnerjev.
ne verjamem, da postava ni pomembna, dvomim da se bo kdo ozrl za debelo ali pa pretirano suho punco brez vseh oblin. nekaj mora biti na postavi da te pritegne. ok tisto ko si slečen je nekaj čisto drugega.
pa pomembna je tudi samozavest.
se mi je pa tudi že zgodilo, da sem bila skupaj s tipom, ki me najprej sploh ni opazil in jaz njega tudi ne, šele potem ko sva tisti večer klepetala in se spoznavala sva si postala noro všeč.
nihče ni celo življenje enak. vsakega čakajo starostne spremembe kot so gubice...
za ohranitev zveze je pa pomembna osebnost. da se ti z enmu razumeš, si zaupata, sta si zvesta in se lahko o vsem pogovarjata.
pa seveda se partnerja v zvezi ne smeta zanemarit kot je ena že omenila.
jaz zase osebno dvomim, da bi bila lahko z enmu celo življenje samo zato, ker mi dobro zgleda. meni največ pomeni, da se s tisto osebo lahko pogvarjam, zabavam, da sem ob njemu lahko to kar sem.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov