Ženski izgled pri moškem

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 11. Jan. 2008 2:14

Eh sej js tud ne bi mela debelga tipa... zato se mi mahagonijev kriterij ne zdi neki plehek. :D Mene zenske v tem smislu ne zanimajo :D, ampak morm rect, da tud men debelost (zdej govorim na zenskah) res grdo zgleda. Pa res nocem nobenga uzalit, to je sam moje mnenje. Itak pa verjamem da marsikoga to nc ne moti al pa mu je celo vsec (mam sosolca, ki na debele pada :D, pa enga sm nekoc poznala, ko je cist same debele mel) ... Ce koga to odbija, je pa pac to njegov osebn okus in ne vem zakaj bi blo treba ga napadat zdej zarad tega.
Sicer je pa jullia_ prav rekla - se neki zgrazate nad mahagonijem, kolk vas je pa dejansko melo (al pa bi melo) enga debelga tipa? (pa debelost ni par odvecnih kg, tist je zgolj konkretnost) :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 11. Jan. 2008 10:56

Plehek je kvečjemu tisti, ki si svoj lepotni ideal oblikuje na podlagi tega, kar mu uturavajo oglasi in mediji nasploh.
Sicer pa ja, vsak ima svoj okus in vsi dobimo prvi vtis na podlagi zunanjosti.
Dopuščam pa možnost, da ti nekdo postane lep šele potem, ko ga bolje poznaš ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 12. Jan. 2008 13:47

VSI, ne samo moški, gledamo na videz. AMPAK, ni pa nujno, da je ideja o popolnem oz. privlačnem videzu enaka za vse :)
Mene "lepi" tipi recimo ne privlačijo, pa verjamem, da marsikaterega tipa ne privlačijo ravno suhljate manekenke. Vsak si pač izoblikuje svoj ideal o lepoti in na podlagi tega izbira.
Punce, kakršnekoli že ste, glavno je, da ste zadovoljne s tabo, in slej ko prej se bo našel fant, ki mu boste tudi fizično izjemno všeč pa še ne bo se vam treba pretvarjat da ste nekaj, kar pravzaprav nočete bit.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 12. Jan. 2008 14:40

Res je tko, kot je Smreka napisala. Sam vecji problem je, da mora bit vsecnost z obeh strani a ne. Men nc ne pomaga, ce sem enmu tipu totaln usec v vseh pogledih, on pa men ni :nixweiss:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 12. Jan. 2008 17:35

Zanimivo je, da ljudi privabi samozavest. Ne fejkanje, ampak tista prava samozavest, zaupanje vase, zavedanje, da imaš napake, ter smisel za humor (v mejah normale).
Kolega je izredno suh, simpatičen ima pa žensko, ki je res fuuuuuuuuul močna. Zakaj je znjo? Ker se ima rada taka kot je. In on je toliko samozavesten, da se ne ozira na to, če se mu kdo smeji ali posmehuje, če ga kdo vidi z njo. On jo ima rad in mu dol visi za mnenje drugih.
Drug kolega je visok okoli 2 metra in tudi precej močn, pa ima žensko, ki je izredno majhna in suhljata. Tudi ona se ne ozira na nikogar, ker ona hodi z njim in ji mnenje ostalih ne pomeni nič.
Moja sestra, ki je prav tako suha in srednje visoka ima pa tipa, ki je precej debelejši od nje.
Spet en znanec, želi na vsak način met lepotico idelanih mer, ker se želi dokazati družbi, češ, kaj lahko on dobi, oni pa ne. Drugi prav tako išče neke dobre mere, pa da bi bla huda pa sem pa tja... Zanimivo, ampak oba skos vlačita neke kure okoli, ki se jih znebita v izredno kratkem roku.
Po vsem tem, kar pač vidim mislim, da so tisti moški, ki imajo močnejšo žensko (in obratno) izredno samozavestni in tudi zadovoljni sami s seboj, ter ne upoštevajo mnenja drugih, medtem, ko so tisti, ki iščejo ideale izredno smotani kot osebe, če jih dobro spoznaš, pa vidiš, da imajo razne predsodke o sebi in svojem imidžu, kar pa precej dobro skrivajo (maska kao hud frajer).
Ok, vem za primere, ko so pač rekli, da so bli z nekom, ker so misli, da boljšega ne bodo dobili, prav tako so seveda primeri ko simpatičen dečko, ki spoštuje samega sebe, dobi lepo deklino.
Primeri so napisani za ljudi, ki jih poznam, ne na splošno, ker ne morem sodit nekoga, ki ga ne poznam!
Spet so seveda ljudje, ki imajo antipatijo do močnejših od sebe.
Opažam pa tudi sama, da npr. tipi (žensk je manj), ki zgledajo res hudo hodijo z močnejšo žensko.
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 12. Jan. 2008 17:55

Tonja dobr si tole napisala :gut:
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 13. Jan. 2008 23:45

bouhica napisal/-a:Ni treba bit oh in sploh lep, ce si povprecen, je cist zadost, ce znas potem tiste prednosti dobr pokazat in pomanjkljivosti skrit :wink:

:ja: ful dobro povedano
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 14. Jan. 2008 0:27

En moj kolega je zadnjič reku tole - sej ni nujno, da more bit nekdo ful nek lepotec da mu daš možnost da se mal bolš spoznata - če ti je vsaj neki srednjega, da ti ni tisto direkt grd, je možno, da ti bo postal všeč, ko ga bolš spoznaš. In mislim da to čist drži. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 14. Jan. 2008 9:21

^^Ja, pri meni je točno tako.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 14. Jan. 2008 15:23

res je, da me tista oseba, ki je meni simpatična, morda v začetku bolj pritegne oz. ji namenim več pozornosti; ampak sem ugotovila, da so mi vsi dosedanji v bistvu postali všeč šele čez čas, ko sem vedela tudi že kaj več kot samo barvo oči.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Jan. 2008 15:29

no angel napisal/-a:En moj kolega je zadnjič reku tole - sej ni nujno, da more bit nekdo ful nek lepotec da mu daš možnost da se mal bolš spoznata - če ti je vsaj neki srednjega, da ti ni tisto direkt grd, je možno, da ti bo postal všeč, ko ga bolš spoznaš. In mislim da to čist drži. :wink:

Tudi pri meni se je že to zgodilo. Tako da - samo priložnost moraš nekomu dati (vseeno pa ti karakterno mora že na začetku ugajati, če tudi to ne, potem pa itak nima smisla nadaljevati v tej smeri).
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sabinca:) » 10. Feb. 2008 17:13

Moje mnenje je to, da po moje moraš moškemu vsaj malo biti vizualno všeč, da ti potem da možnost, da ga očaraš s svojo osebnostjo.. :)
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 10. Feb. 2008 17:45

Odgovor je JA in vedno je bil JA in vedno bo JA. :)
na kakšen videz pa gledajo je pa relativno.. :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 10. Feb. 2008 19:34

Tud jest sem mnenja, da moraš moškemu biti vsaj malo všeč, da se lahko zgodi kaj več.
No, sej pri ženskah je isto, nekdo ti mora biti simpatičen in privlačen, da mu daš možnost, da se spoznata in da se mogoče razvije kaj več :wink:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 11. Feb. 2008 3:12

uršy napisal/-a:itak, da je videz tista prva stvar, k te sploh potegne, da se sploh spravš pr tipu/ženski naprej raziskovat njene/njegove ostale lastnosti ..... pa to velja tako za ženske in moške ..... mogla sm no pa ne mi z notranjo lepoto - to pride šele pol ..... a priznate?

Anytime. Je res. Pa to vsak dela, mogoče ne zavedno, ampak čist nezavedno (lih se psihologijo osebnosti učim za kolokvij, pa je blo to že tokrat notr povdarjeno, da če mi še en reče, da gleda striktno samo na karakter, ga bom nekam poslala). Ne gledamo pač sam na videz ampak hkrati neke kretnje, odnos, celotno pojavo. Ampak videz je pač del tega, neka privlačnost more bit. Mogoče ti tip ni hud, ti je pa uiber simpatičen, kemija pač more bit. Je pa res da ni vsakemu isto lepo, lepota je čist subjektiven pojem. :)

Je pa razlika a je teb glavna prioriteta, da maš hudo žensko pa nima veze, če je glupa k noč, al maš (hočeš met) ti punco, ki ti je všeč, fajn zgleda, po karakterju se pa tut noro ujameta.

Kar se tiče pa tega, da ti oseba kasnej rata všeč, je pa res možno (se je tut men že zgodilo). Sam je pa čist odvisno od primera. Mam kolega, ki mi je res uiber uredu, karakter res 1a, sam me ne privlači (pa ni čudn, čist ok zgleda) in ni šans, da bi začela nanj gledat kot na potencialnega bodočega tipa. No way. Pa ne zato, k bi bla neka huda prjatla od skoz, sam z vidika privlačnosti. In ne, nisem taka, da bi mogla met zraven sebe enga šmeksa, s kerim bi lah paradirala po mestu. Sam ta faktor pač manjka.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov