Ženski izgled pri moškem

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 08. Jan. 2008 23:57

Sweet Princess napisal/-a:Vsi so skoz mel neke hude bejbe, tut punce so se skoz sam okrog njiv vrtele, tale četri pa je bil zmeri mal zapostavjen;
Tole je srz vsega.
To da je on zdej porocen ni noben argument, sej se vsak lahko poroci ce dost kriterije spustis.

Seveda 100 kilski dec ni nujno debel, in zenski ni treba met 100 kil da je debela. Poleg tega se mi zdi da smo moski bolj obcutljivi.

Kar se pa tvojega neumnega komentarja tice, je tocno to kar sem v prejsnjih postih povedal...prikazuje se kriterije glede na osebnostne lastnosti kot neki vecvredne. Pa niso nic manj plehki. Zenske predvsem iscete pri moskih osebnostne lastnosti, ki vam dajejo obcutek varnosti in ljubljenosti, moski pa iscemo predvsem lepoto. In zdaj ne vem zakaj bi bila moska reprodukcijska strategija plehka, zenska pa ne.

V koncni fazi se kregas proti mojemu spolnemu NAGONU in moj k***c bo zihr fascinirano uposteval tvoje racionalne argumente zakaj bi se moral ob debelih zenskah dvignit.

Veliko ljudi tukaj poskusa spremeniti kako svet deluje namesto spremeniti sebe. Veliko srece.
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 09. Jan. 2008 2:28

mahagonij....vredu smo dojel da ti močnejše ženske niso kul! samo nekomu pa so. in vredu pač se ti ob debelih ženskah ne dvigne, sam nekomu pa se!
in ne ni treba da je spustu kriterije da se je srečno poročil :evil: lahko je tok dobra oseba, da je ena ženska to opazla in se zaljubila v njegovo osebnost...
prvič odkar berem forum si se mi zazdel plehek!
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beba24 » 09. Jan. 2008 8:13

Mahagonij napisal/-a:
Sweet Princess napisal/-a:Vsi so skoz mel neke hude bejbe, tut punce so se skoz sam okrog njiv vrtele, tale četri pa je bil zmeri mal zapostavjen;
Tole je srz vsega.
To da je on zdej porocen ni noben argument, sej se vsak lahko poroci ce dost kriterije spustis.

Seveda 100 kilski dec ni nujno debel, in zenski ni treba met 100 kil da je debela. Poleg tega se mi zdi da smo moski bolj obcutljivi.

Kar se pa tvojega neumnega komentarja tice, je tocno to kar sem v prejsnjih postih povedal...prikazuje se kriterije glede na osebnostne lastnosti kot neki vecvredne. Pa niso nic manj plehki. Zenske predvsem iscete pri moskih osebnostne lastnosti, ki vam dajejo obcutek varnosti in ljubljenosti, moski pa iscemo predvsem lepoto. In zdaj ne vem zakaj bi bila moska reprodukcijska strategija plehka, zenska pa ne.

V koncni fazi se kregas proti mojemu spolnemu NAGONU in moj k***c bo zihr fascinirano uposteval tvoje racionalne argumente zakaj bi se moral ob debelih zenskah dvignit.

hahahahahahahahahah , od kod jih jemlješ???pa meni pravis za moj sarkazem??iz istega testa sma

Veliko ljudi tukaj poskusa spremeniti kako svet deluje namesto spremeniti sebe. Veliko srece.
:? :eek:meni osebno je videz pomemben, pa mislim da smo vse enake v tem, lahko je nek tip pameten,situiran, iznajdljiv,in vse kaj spada zraven, ampak ce vizualno ni privlačen po moje ma kar probleme z ženskami.je pa tud res , da če imaš"gobec" pa znaš zmotat takk moškega kod žensko, pa ne glede na vizualnost-no v mejah normale, dobiš iskano.....poznam en primer, ki je fenomen-ded je vizualno mimo no, ma pa taki gobec da te zmota v sekundi, kolegica nori za njim, pa pravi da nevekaj vidi na njem, no nic ampak....
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 09. Jan. 2008 10:03

Lepota je relativna... :wink:

In prov je da ma vsak partnerja k mu je lep in všeč, izbranga po svojem okusu. Zakaj bi nekoga prepričevali da je nekaj lepo zato kr je nam osebno vseč??

Meni se ne zdi nič narobe če človeka jemlješ kot celoto z njegovo zunanjostjo vred.
Jaz osebno nebi nikol hodila s človekom ki me nebi vizualno pritegnil.

Nekdo se ti lahko zdi vizualo oporečen, ampak je drugim všeč... Jaz in moja kolegica sva imeli vedno razlicne kriterije glede fantov pa me to prav nič ne moti. :P
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Okrogla:) » 09. Jan. 2008 10:29

jullia_ napisal/-a:nič nisem o konfekcijskih številkah govorila. Mahagonij je povedal, da ga debele ženske tudi pod razni ne privlačijo in glede na to, da se je Sweet Princess zdelo to tako grozno plehko, me je pač zanimalo, če so je prazne besede, ali res stoji za tem, kar je povedala.

(pa btw moški s konfekcijsko številko 46 bi bil hudo shiran :)

Js sm govorila o ženskah :D Sicer so pa ble Mahagonijeve besede bolj nesramne kot plehke... :)

no, nej povem še, da sem ene dva tedna nazaj v city parku vidla engra res postanvenga fanta, tko res luškan tip. Za rokico je držal eno majhno debeluško. Pa res jo je skos objemal pa lupčkal....Tko lepo je blo :hearts:

Okej, kakorkoli že...ljudje iščemo privlačnost...ta pa se lahko razvije iz:
a) tega, da ti je nekdo vizualno všeč
b) tega, da ti nekdo osebnostno ali karakterno res odgovarja
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Jan. 2008 12:17

pa sej jst nimam nič proti debeluškam. tudi verjamem, da obstajajo tipi, ki jih popolnoma nič ne moti, da ima ženska 20 kil preveč, oziroma se jim to celo zdi privlačno.
zdi se mi samo smešno, da v eni temi ženske veselo razlagate, da vas pri moškem najprej pritegne videz, ko se pa najde en tip, ki pove, da pri ženski ravno tako gleda na zunanjost in da ne bi hotel imet debele punce, je pa plehek.
kje je tu razlika? a je problem samo v tem, da je izpostavil ravno debelost, ki je ena občutljiva tema? če bi rekel, da si želi imet žensko z malo več mesa na kosteh, da bi imel kaj za prijet, bi mu pa vse ploskale, čeprav je to ravno tako vizualni kriterij.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 09. Jan. 2008 12:18

Ja, okrogla:), točno tko..

Tut debelost je relativna... :D
Nekomu se zdi nek clovek debel, za drugega je ista oseba "povprečno/normalno" težka, nekomu pa je lahko to najlepši človek ki mu pomeni vse na svetu.

Meni je moj fant rekel enkrat ko sem se sekirala zarad svoje postave (po bolezni ko sem ful shujšala), da sem zanj še vedno najlepša ne glede na to kolk kg mam in da on sploh ni opazil nić. in se mi je zdelo ful lepo od nejga...

Na začetku zveze in ko si mlajsi res velikokrat gledaš samo na izgled (se posebno fantje), ker te pač nekdo mora privlačit da začneš hodit z njim. Kasneje pa opazis da izgled ni edina kvaliteta cloveka..
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 09. Jan. 2008 12:58

Pomoje vsi gledamo na videz in to več, kot smo pripravljeni priznat. In najbrž to ni niti tolko mimo. Jaz sem že probala z nekom, ki mi ni bil ful privlačen vizualno, pa enostavno ni šlo. Neka vizualna privlačnost pač mora obstajat, je pa to zelo relativno. Že ko se pogovarjam s kolegicami o kakem tipu, je kteri za umret dober, drugi pa sploh ni.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a črnamamba » 09. Jan. 2008 13:54

vsi moški gledajo na videz...razen grdih....
IN ISTO je pri ženskah... in to je naravno ... tudi race gledajo kateri racak ima lepše perje...in ne vem katreri ptički pa čekirajo gnezdo...al je prav narjeno, al je na dobrem mestu...to je vse zaradi dobrih genov...potomcev itd.

tako da lepo prosim... jullia_ spet se strinjam s tabo (drugič danes :lol: )

iz izkušenj pa vem, da se pa stvar malo spremeni ko se zaljubimo...kako lep postane partner ko ga ljubimo.... to lahko opazim po tem ,da je moj bivši v bistvu grd :D
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 10. Jan. 2008 1:28

A tipi tud gledajo ktera ma najlepsi mozolj :D

Pardon, sam na smeh mi gre...
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 10. Jan. 2008 16:18

men se tut zdi, da dejansko vsi gledamo na videz.... nekdo ti more bit ušeč vizualno zarad tega al pa onga razloga... edina razlika je v tem, da je moškim bolj pomembno, kako postavo ma punca (pa tut, če ji je treba učasih na glavo vrečko poveznat), puncam pa je bolj pomemben obraz...

pa js mam rajš tipa, ko ga je preveč skupi, ko pa tipa ko so ga same kosti... :oops: ker se, kot je že mahagonij napisal, z njimi počutim bolj varno... pa če sem zarad tega plehka.... ne vem... vem pa, da ko se zares zaljubiš, ti je skoraj vseen kk zgleda tvoja oseba, oz jo vidiš v povsem drugi luči, pa ne opaziš, da ma mogoče par kil preveč, da ma na nosu en velik mozolj, da ma pogrižene nohte, kriv nos itd. ker je pa še vedno tist dejavnik, zarad kerga maš osebo RAD, njena osebnost, ne njen videz...
drugo je, če med dvema res ni nobene kemije, in nobene prvlačnosti, proti temu pa ni zdravila... pa lahko oseba zgleda še ne vem kk dober, pa če ni iskric, se ti tut dvignu ne bo (al pa tut, ne vem kk mate to tipi pošlihtano)
LOVE hurts
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 10. Jan. 2008 16:34

Mislim da je brezveze posplosevat. Sploh ko se spomnem mojega prijatelja k mi je povedu, da je mel priliko sexat z res lepo in lustno punco, pred katero se lahko use skrijejo, vendar ga je totalno odbila njena kokoskasta pamet, tko da se je raje odpovedu seksu :)

Ni treba bit oh in sploh lep, ce si povprecen, je cist zadost, ce znas potem tiste prednosti dobr pokazat in pomanjkljivosti skrit :wink:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 10. Jan. 2008 17:45

Jah...če ženska ni ravno pametna in z nevem kako izobrazbo...se pač posveti svojemu videzu...in na ta način privablja pozornost. Sej veste kako je včasih krivično, ko beyba "uspe" samo zaradi zunanjosti... :) No..ne bom trdila da je vedno tako, ampak lepa uštimana beyba se bo lažje zastojn prebila na neko žurko, kažje bo službo dobila...Ampak po drugi strani pa mislim, da če je ženska pametna, se bo znala tud vsaj povprečno zrihtat, ker ve kako je tudi zunanjost pomembna.

Skratka lepota in pamet...eno brez drugega ne gre...če že, pa ne prideš daleč. Ni vredu če si samo lep in neumen...niti če si briljantno pameten in neurejen..
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 10. Jan. 2008 19:51

Jst sem bom kr z bouhico strinjala :D
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 11. Jan. 2008 1:11

jullia_ napisal/-a:zdi se mi samo smešno, da v eni temi ženske veselo razlagate, da vas pri moškem najprej pritegne videz, ko se pa najde en tip, ki pove, da pri ženski ravno tako gleda na zunanjost in da ne bi hotel imet debele punce, je pa plehek.

ne ne tale plehkost sploh ni letela na to, da je povedu, da gleda na zunanjost. sj je dejstvo da ns mora nekdo vizualno privlačit, če hočmo kj met...sj tud js priznam, da zunanjost je pomembna..zmotlo me je samo to, da je napisu, da je mogu omenjeni moški hudo kriterije spustit, če se je hotu poročit. in js sm nadaljevanje posta zastopla kot to, da debeli ljudje pa pač ne morjo nobenga dobit, ker so debeli.
in tako mišljenje mene totalno razp**. k sm mnenja da majo vsake oči svojga malarja in vsakmu je všeč svoje. nekdo se lahko dobro počut v svoji koži tud če ma 30kg preveč, nekomu je pa lahko že ena kila preveč v napoto. pač tko je ljudje smo različni in vsak si zasluži biti ljubljen in tudi lahko je, če je le sam s sabo zadovoljen. razne posplošitve, da pa hočmo spremenit mišljenje drugih namesto da bi spremenili sebe so mi pa totalno mimo. kje pa piše da morjo met vsi manekenske postave in bit oh in sploh upedenani?
in če boste mal pogledal okol sebe k se boste kje v mestu sprehajal, boste vidl da niso več parčki tko, da bi bla oba oh in sploh lepa in fotomodela, potem spet druga dva pa (po nevemčigavih merilih) oba nesimpatična. najdejo se različni ljudje....maš lahko tipa k bi ga komot za manekena proglasil in zraven punco ki ma pač mal problemov s težo..lahko maš pa tud žensko, ki bi ji brez problema rekli manekenka, pa zraven tipa, ki na videz ne da kaj dosti. (sam splošni primer)
pravjo "ljubezen je slepa" in ne glede na to, da je za začetek pomemben videz, ko človeka spoznaš to ni več edino merilo..
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov