Ženski izgled pri moškem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:41, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
majaoko napisal/-a:Sej men tut moj reče, da se mi ni treba šminkat in rihtat, ampak sem prepričana, da sem mu bolj všeč, ko sem zrihtana in tudi sama se bolj samozavestno počutim
Same here.
Če te veselo stisne in polupčka prvič, k se zutri usa zalimana zbudiš ob njem, ni panike, mu je tvoja "neobdelanost" ušečna. In gresta u jaunost, ne da bi on sploh opazu, da si šla na ulco u piđami in šlapah. Če pa en dan prideš u trenerkici, supergicah in zgolj z nasmehom na licu, pa gresta prvič namest u mesto na kavico, na sprehod po Golovcu, pol si zvisela k makaron.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Aloha napisal/-a:Če pa en dan prideš u trenerkici, supergicah in zgolj z nasmehom na licu, pa gresta prvič namest u mesto na kavico, na sprehod po Golovcu, pol si zvisela k makaron.
Meni se pa ne zdi tako
Imam raje sprehod po golovcu ali pa na rožnik kakor đuskanje ali pa kofetkanje ob Ljubljanici...vsaj kar se mene tiče...meni je bolj kul da je ženska skulirana in normalna...v bistvu se mi zdi da ženske predvidevajo da dečkoti želijo perfektno žensko videti...
Ena moja bivša ko sem jo spoznal zunaj se mi je zdela normalna...luštna ful...ampak pač normalna...šla na wc in je dolgo ni bilo...jaz uletim na wc....kje za vraga je(če je v školjko padla)...in zagledam pred seboj sanjsko žensko...in potem čez 5 sekund ugotovim da je to ona
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
jah jz kadar sm pr njem sem u trenirki in če greva na sprehod se ne preoblačim.za ven tko bl po lokalih pa tko se pa pač preoblečem.in moj se ne sekira kaj mam oblečen, važn je sam to d sva skupi=) itak kar je preveč oblečenga daš pa pač dol...
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
majaoko napisal/-a:Sej men tut moj reče, da se mi ni treba šminkat in rihtat, ampak sem prepričana, da sem mu bolj všeč, ko sem zrihtana in tudi sama se bolj samozavestno počutim
Poznam kar nekaj moških, ki jim zrihtane in naličene ženske niso všeč.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Aloha napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Vidva ful nista dojela Alohinega posta.
Jp .
Aloha:
Jaz sem skušal dokazati, da se ne strinjam vedno s teboj...in itak se izkaže potem tako da:
1. ali sem kekec, ki ne dojame tvojega posta
2. ali pa sem zaljubljen vate...
Temu pač ne morem uiti izgleda...vprašaj cosmo kokoške
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja dejansko si kekec, ki ne razume posta v tem primeru
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov