Ženski izgled pri moškem

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 04. Maj. 2008 19:02

Se ne strinjam s tem, kar julia smatra za resnično zrihtano bejbo. Js zase lahko rečem, da sm vedno zrihtana, za to ne porabm ene ure u kopalnc predn stopm iz bajte, pr kozmetičarki bla enkrat u puberteti, h frizerju grem na tri mesce, štiklou razn na maturancu, nikol nism nosila. Pa sm vedno fajn zrihtana.

In delno se strinjam z Laro. Čista neumnost govort, da majo spedenane bejbe tipa sam zarada svojga videza, ostale, bl pouprečne, pa zarad pameti, razgledanosti in kar je tega.

Js sm živi dokaz, da se da posedovat use našteto :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 04. Maj. 2008 19:36

tud js se ne strinjam z julio. zase misli, da je huda bejba le, ko se dobro ustima. in, da se ji za faks in kofetke ne da ustimati. tud js lahko zase rečem, da sem vedno urejena pa niti slučajn ne preživim zjutri pol ure, uro v kopalnici. ni časa :D moj stil cotk, maskara, labela in že letimo na faks in vedn pade kakšen kompliment. tak, da ženska je lahko očarljiva tud v navadni trenirki. če je človek naravno simpatičen ne rabi nobenega uštimanja in nobenih ličil, kozmetičark in štiklc ter ne vem kaj še vse. :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 04. Maj. 2008 19:44

jest pa sem hujša ko se zrihtam. zjutraj na kavo grem naprimer vsa zalimana, lase spete v čudno figo in v trenirki, zvečer ko se pa lepše oblečem, zlikam lase, namažem oči, oblečem kavbojke, petke,... ja sem drugačna.. :)
mojmu fantu je pa vseen kako se rihtam, pomoje je še bl vesel, da se ne mažem, ker me more pol ponavad ene 5 minut čakat v avtu pa se mu ne da :D
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 04. Maj. 2008 20:07

Mogoč je res, da se za take našminkane, "prefinjeno" oblečene ženske v petkah uporablja izraz "zrihtane", ampak ni pa rečeno, da je vsem fantom tak stil všeč. :wink: Takšne ženske so za mene npr. skor zadnje, za ktere bi js osebno rekla da so mi ful fajn zrihtane.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 04. Maj. 2008 20:44

ah verjetn za tipe ni en rajc ženska v trenirki :)
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 04. Maj. 2008 20:56

densy napisal/-a:ah verjetn za tipe ni en rajc ženska v trenirki :)

ali pač?

Slika

:D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 04. Maj. 2008 21:20

Saj jaz tu ful nisem hotla izpostavljat kaj ima zenska obleceno, ampak nasploh koliko da na sebe oz. svoj videz. Obleke grejo slej kot prej dol :) In tu sem pac hotla poudarit samo, da bi bilo fajn, ce bi (nekateri) moski sli malo na visji nivo, kot pa dolocit neko zensko za hudo, samo zato, ker ima ne vem- velike prsi ali pa dolge noge. Ker je pa pol vse ostalo lahko zanic ali kako? Celi komplet mora bit, absolutno in se vedno zagovarjam to, da bi zenska naj zgledala najbolje, kot v danem trenutku pac lahko. Da ni ok, ce hodis okrog namazana z 2 dni starim make-upom in narastkom od 2 mesecev in okrusenim lakom za nohte in se in se. To pa je malo razlika od banaliziranja, da s(m)o take zenske nenehno pri nekom v obdelavi, da potem zgledamo kot zgledamo.
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 04. Maj. 2008 21:26

meni je enkrat, zdaj že par let nazaj, takratni fant rekel, da smo ženske zelo seksi tudi v trenirki :wink:
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 04. Maj. 2008 21:52

anoyel napisal/-a:tud js se ne strinjam z julio. zase misli, da je huda bejba le, ko se dobro ustima. in, da se ji za faks in kofetke ne da ustimati.

Dej mi prosim citiraj, kjer sem to rekla. Napisala si točno nasprotje od tistega, kar že ves čas trdim.

In tudi nikjer nisem napisala, da je ženska lahko lepa ALI pametna, oboje skupaj ne, ali da imajo lepe ženske tipa samo zaradi svojega videza.

Odgovarjala sem temu
Lara napisal/-a:^v bistvu je bilo misljeno tako: "...sem ful lustna in se lahko uredim v maksimalno bejbo, ampak ker ze imam tipa, se mi zato ni treba trudit in lahko hodim tudi manj urejena okrog, ker saj mi ni treba bit lepa za nekoga, ki me ze itak ima rad, za druge mi je pa vseeno..." Tako nekako recimo.

In trdim, da če je ženska že po naravi ful luštna, potem ni noben zločin, če se ne ureja nonstop v maksimalno bejbo. Druge stvari so pomembnejše, sploh za tistega, ki te ima rad, ker močno dvomim, da te ima tip kaj raje zaradi sveže nalakiranih nohtov.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 04. Maj. 2008 22:03

Če je to letelo na mene - sej nista sam 2 opciji - bit ful zrihtan, pa petke pa to, al pa trenirka. Je še velik vmes. :wink:

jullia_ napisal/-a:In trdim, da če je ženska že po naravi ful luštna, potem ni noben zločin, če se ne ureja nonstop v maksimalno bejbo.

Jap ... in js tud mislim, da če je ena punca ful luštna, ne rabi praktično nobenga make-upa, pa bo zgledala super. Js npr. poznam eno ki se ful tak "casual" rihta, pa skor nikol ni našminkana al pa sam tist čist mal, pa je res tisto FUL luštna, lahk sam gledaš. In se grem stavit, da se velik več fantov ozre za njo kot pa za eno srednje luštno s kilo šminke na seb. Sicer pa kok sm se js mal s tipi menla o tem, jih je ful dost reklo, da jih šminka (al pa preveč šminke, no) prav odbija. Da jim je ful lepše, če ženska ni neki napacana. Tud en moj bivši je npr. men govoril da sm mu bolj všeč nenamazana. Sicer je pa lepota tak relativna da je o tem brezveze razpravljat. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 05. Maj. 2008 16:40

Lara napisal/-a:Da ni ok, ce hodis okrog namazana z 2 dni starim make-upom in narastkom od 2 mesecev in okrusenim lakom za nohte in se in se. To pa je malo razlika od banaliziranja, da s(m)o take zenske nenehno pri nekom v obdelavi, da potem zgledamo kot zgledamo.

šit, kaj bi zame rekla :D
mi je vseen;)

Pa, vsak naj bo s tistim, ki njemu paše, pa če se rihta al pa ne. Js raj vidim, da se tip, ženska ne ukvarja toliko z nekim ličenjem ipd. Važn je, da poskrbi za higieno in je to to ;) Mi je bolj sexy tist naravn look..
Toya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toya » 05. Maj. 2008 17:58

se strinjam, bol sexy natural look kot pa da je bejba vsa umetna, dve kili make upa in nasploh vsa nakičana pol pa vsa high, ker je ''huda'' :? take mislm da tipe prej odbijajo k privlačjo, vsaj tiste, k iščejo še kej razno lepo urejenih nohtov pa dolgih trepalnic...zanimive so pa tipom, ki v zvezi iščejo sam to, d bojo kolegi rekl: opa, kok je pa tvoja huda :D
sicer se mi je pa enkt zelo lepo zdel, k sm vidla en parček v šopingu; tip hud, urejen, športnik, bejba pa tud urejena, ampak dost močna in on ji je vse cote držal, ji skupej nosu da jih je ona puskusla itd. .. ful lepo, k vidiš da niso vsi tipi plehki in ne iščejo samo mer 90-60-90 :)
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 05. Maj. 2008 18:03

Toya napisal/-a:se strinjam, bol sexy natural look

... kar najbrz ne vkljucuje zanemarjenosti, a ne? :) To jaz ze cel cas hocem izpostavit, da se je treba trudit, ga "zgledas", ne pa da se je treba pleskat z make-upom in bojnimi barvami, da bi bila huda :)
Uporabniški avatar
skuštranka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a skuštranka » 05. Maj. 2008 18:47

... kar najbrz ne vkljucuje zanemarjenosti, a ne? :) To jaz ze cel cas hocem izpostavit, da se je treba trudit, ga "zgledas", ne pa da se je treba pleskat z make-upom in bojnimi barvami, da bi bila huda :)[/quote]

Se strinjam :razz: Vseeno se mora punca do neke mere urejat (kar ne pomeni, da je cela napacana in podobno). Sem oseba, ki da kar dosti na svoj videz in najbolj sovražim, da nekatere punce hodijo čist zanemarjene. Pač npr. z mastnimi lasmi, da se sploh ne namažejo zjutraj vsaj s kremo po obrazu :o , nimajo pobrith nog in pod pazduho (oz. delajo to občasno in se pol tiste male dlačice vidijo-groza). Punca, ki je že polnoletna bi mogla met tolko pameti in skrbeti za izgled, kar pa ne pomeni, da ji je to glavno v živlenju in da je nonstop uh in ah, ampak nekaj osnovnega more biti!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 05. Maj. 2008 18:49

anoyel napisal/-a:
Slika

:D

:yau: :raucher: :ideadev: :flamingdev: :onceldoc:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE