Ženski izgled pri moškem

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a vrednagreha » 26. Mar. 2008 13:48

Seveda gledajo na videz.....na kilograme....na obliko postave......ko smo pa z njimi dlje časa v vezi.....bi pa oni najraje videli, da bi me malo slabše izgledale :lol:
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
*bondovo*dekle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *bondovo*dekle » 26. Mar. 2008 14:16

jaz pa mislim, da je to čist odvisno od tipa.....
sem mela fanta, ke je cele dneve bil na fitnesu in tako dalje...samo da je bil "lep"....nikoli mi ni rekel, da mu nisem kul oz všeč, amapk se jaz nisem dobro počutla z njim! na njega so kao padale, same lepe pičkice, ki pa so mele velikega črva v glavi....

zdaj pa mam čisto poprečnega tipa in se dosti boljše pičutim...koliko sva se pogovarjala in tudi vem, mu niso všeč tiste punce ko so v nulo naštimane....se mi zdi, da se tipi takih ustrašijo....

vem pa iz lastnih izkušenj...bolj sem se zrihtala za ven itd..ni bilo učinka...ko pa greš npr. v trgovino s trenirko pa te vsak pogleda.... :razz:

pa tud večrat lahko vidimo, da majo kaki ful dobri tipi...nimajo ob sebi nekih manekenk, to pa pomoje zato, ker vejo, da se bo povprečna punca bolj trdila za njega itd..kot pa ena, ko je lahkz vsakim!
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagodkaa » 26. Mar. 2008 14:46

mislim da ni neke velike razlike med puncami in fanti glede tega kolk dajo na videz ko izbirajo partnerja (vsaj v povprečju ne). mislim da vsak vsaj malo pogleda vizualni izgled, ampak če si ti želiš imet neko resno zvezo lep videz sigurno ni dovolj. mora imet človek tud kaj v glavi. če pa iščeš nekoga za avanturo pa verjetno najprej pogledaš videz, oziroma je to tudi vse na kaj si pozoren.
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala24 » 26. Mar. 2008 17:39

vrednagreha napisal/-a:Seveda gledajo na videz.....na kilograme....na obliko postave......ko smo pa z njimi dlje časa v vezi.....bi pa oni najraje videli, da bi me malo slabše izgledale :lol:

se strinjam... gledajo na vse...

tvoja izjava je resnična, dlje si v vezi slabše moraš izgledati :D :D
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 26. Mar. 2008 18:15

tamala24 napisal/-a:
vrednagreha napisal/-a:Seveda gledajo na videz.....na kilograme....na obliko postave......ko smo pa z njimi dlje časa v vezi.....bi pa oni najraje videli, da bi me malo slabše izgledale :lol:

se strinjam... gledajo na vse...

tvoja izjava je resnična, dlje si v vezi slabše moraš izgledati :D :D

ne bi se mogla bolj NE strinjat :roll:
fant, ki si "želi" da bi punca izgledala slabše, samo zato da drugi ne bi za njo gledali, ni siguren vase. in niti slučajno svoji punci ne zaupa...takih se jaz osebno izogibam v velikem krogu. katera bi pa hotela imet ljubosumno živčno razvalino :roll:
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala24 » 26. Mar. 2008 18:36

exdancer to je blo mišljeno na smešen način, da slabše zgledaš boljše je... je vse odvisno od karakterja...meni osebno ni všeč tip moškega, ki je obseden z videzom in ki preživi več časa v kopalnici kot jaz :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 26. Mar. 2008 19:15

Ja ampak je res smešno v bistvu...dečko spozna punco kje zunaj ful seksi oblečeno...in potem ko sta skupaj pričakuje da bo sedaj nosila neke raztegnjene puloverje in kavbojke ali pa ful dolgo kiklo(nujno čez gležnje, bog ne daj kje v bližini kolen)
Kje da bi si dala širok dekolte gor in mini kiklo in šla s kolegico na pijačo :rofl: Imam prav enega kolega ki je toliko posesiven da ženski sploh ne pusti kupovati seksi oblačil ali pa da bi vsaj namigovale na privlačnost :stupid: Res je da je musliman..ampak mislim da to ni zdaj zaradi tega, ker ni tako zaprisežen veri kot talibani ali ne vem kaj...ni zdaj fora v tem da bi morala zadekana hoditi naokoli :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Fusion
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Fusion » 26. Mar. 2008 19:24

Ja se strinjam, da tipi ful gledajo na videz. Samo ni pa nujno, da vsi se mi zdi. Mislm vsak tip gleda za zenskam, taki so taki bodo ustal. Ampak itk je to un k gre mem o kok je fletna pa ko ma lepo rit, ce bi jo pa spoznou pa o wtf kera zabita baba xD. Ceprou velik zensk ni nc bolsjih. Vecino casa se pogovarjajo samo o tem kko ksn tip zgleda, kko je obpecen, kasno ma frizuro itd. Mislm kaj? Sej pogledas kdaj pa kdaj za kermu samo, da bi pa na vsakmu samo kko je blo ublecen, kasno ma frizuro pa kko se smeji nvem no. Don't judge people before you met them. Isti moski, kot zenske. Samo, da vsi gledamo razlicne stvari ^^
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 26. Mar. 2008 19:54

Js za svojga dečkota loh rečem, da gleda na videz, ampak se ne bo nikol obrnu za klasično uniformirano "kok-sm-hot" frajlo, u črnih škorenjcih z enormno peto, kratkem miniču/oprijetih kao fensi hlačah in neki wannabe ubijalskih majčkah, pa ja, s hjuđ dior (fejk) špeglih ... takim se sam smeji.
Svoje cajte se je (bl zarad nuje, kt blazne želje) dost gibu u krogih, kjer je blo zadost bejb zgornjega tipa, k so se mu pod noge metale z najbl neumnimi forami in odfrčale čim so usta odprle.
Videz mu dost pomen, tko samo telo kt stil, ampak to bo zanj zmer zgolj eden od "pogojeu". Če bo ženska ena mala puhoglava afnica, brez hrbtenice, ambicij in pristnosti, pr njemu ne bo pršla skoz, ne glede na videz.
In cenm use njegove "zahteve", sj mam tut sama podobne.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 26. Mar. 2008 19:58

Aloha napisal/-a:Js za svojga dečkota loh rečem, da gleda na videz, ampak se ne bo nikol obrnu za klasično uniformirano "kok-sm-hot" frajlo, u črnih škorenjcih z enormno peto, kratkem miniču/oprijetih kao fensi hlačah in neki wannabe ubijalskih majčkah, pa ja, s hjuđ dior (fejk) špeglih ... takim se sam smeji.
Videz mu dost pomen, tko samo telo kt stil, ampak to bo zanj zmer zgolj eden od "pogojeu". Če bo ženska ena mala puhoglava afnica, brez hrbtenice, ambicij in pristnosti, pr njemu ne bo pršla skoz, ne glede na videz.

In zaradi vsega tega je izbral tebe :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 26. Mar. 2008 21:08

Ja :D .

Kako zvito sm se pohvalla, ane? :lach:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 26. Mar. 2008 21:32

Hmmm...nekaj je hvalisanje nekaj pa pač dejstva...recimo da si samo dejstva povedala :lach:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 26. Mar. 2008 21:34

Bi uzela kt kompliment, če se ne bi un smajli na konc stauka tko negraužn smeju :wink: .
Uporabniški avatar
((LoL!TA))
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2007
Kraj: new york

Neprebrana objavaNapisal/-a ((LoL!TA)) » 27. Mar. 2008 19:12

vsi gledamo samo tisto kar nas zanima pri nasprotnem spolu,kar nas najbolj privlači...da lahk potem začnemo gledate še kaj več oz se spustiti naprej s to osebo....pač nekaj mora biti na začetku...obstajajo takšni in drugačni ljudje
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 28. Mar. 2008 16:06

Meni se zdi, da moški gledajo na videz, samo, če je pa ženska v glavo ko ena kokoš potem pri večini moških videz sploh ne pomaga, razen pri unih, ki iščejo okraske.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]